TD-Mottagningen

Nyheter

Åhhhhhh hallåååå saaaaajberspeeeejs

 

Kul att se att Reccen äntligen hittat till denna krokolistiga matrix med ettor och nollor som tillsammans bidrar till ett vackrare och intressantare Internet! Bläck och Binär vet såklart allt som är värt att veta och vill självklart dela med sig av sin kunskap till Reccen. Allt från reccentralens öppettider, till reccarnas schema, till mängden data som krävs för ett cyberparaply (12,5 MB^2/s) finns på denna krokiga hemsida!

Ifall Reccen endast läser EN sida på denna server så bör det vara Bra att veta där all grundläggande information och datum finns som Reccen behöver för att kunna påbörja sin studietid i Uppsala.

Ååh om Reccen inte redan har följt Bläckinärs guide till den digitala tidsåldern finns det ett gäng snajdiga instruktioner här nedanför:

  1. Gå in på menyn "Bokmärken" i din webbläsare.
  2. Klicka på "Skapa bokmärke för den här fliken".
  3. Lyft fram Reccens matrixiga mobil och skanna lämpad QR-kod nedan
  4. Njut av en fantastisk mobil-upplevelse
  5. Åååh bra så.

 

 

När Reccen genomfört detta kan Reccen vara säker på att aldrig missa någonting viktigt och SPÄNNande, vilket man med fördel vill undvika för en extra matrixig tillvaro. 

Åååååh när Mottagningen till slut går av stapeln kommer det finnas en krokodil-dundee-listisk mobilapplikation som Reccen kan ladda ner till sin mobil. Den kommer inehålla mycket av det som finns här men i ett mer mobilvänligt format. Bläckinär kommer delge vidare information kring appen när Bläckinär finner det lämpligt. 

Över och ut, till sidan och brevé // Bläckinär

7 juni, 2018
Prenumerera på UTN