TD-Mottagningen

Nyheter

Välkommen potentiella TEKNAT-student

Kåren

För frågor om kåren i stort kan du maila vår ordförande Sanne Rönning på ordfatutn.se eller gå in på kårens egen hemsida.

Mottagningen

För frågor som rör mottagningen kan du istället maila till projektledareatrecce.utn.se

Hemsidan

Om du har frågor rörande hemsidan kan du maila webmasteratrecce.utn.se för svar.

Sektioner

Har du redan hittat ett program som verkar intressant? Om du vill spana in programmets sektion och kanske slänga iväg ett mail till någon av dem så kan du kika noggrannare nedan.


DV

Uppsala Datavetare (UD) är sektionsföreningen för alla som läser kandidatprogrammet i datavetenskap, masterprogrammet i datavetenskap eller masterprogrammet i människa-datorinteraktion. Vi driver bland annat frågor kring studiebevakning genom vårt studieråd, organiserar studiesociala aktiviteter och andra evenemang som rör datavetare.

Studenter på: Kandidatprogrammet i datavetenskap, masterprogrammet i datavetenskap, masterprogrammet i människa-datainteraktion
Kontakt: Ordförande dv-ordfatutn.se   Hemsida: http://www.datavetenskap.nu/


E

Uppsala Studentförening Elektroteknik representerar alla studenter som läser på något av programmen inom elektroteknik. Styrelsen jobbar med frågor som berör våra studenter såsom studiebevakning, kontakt med näringslivet och studiesocialt ansvar. Vi gör detta för att göra programmen bättre för nästkommande studentgenerationer. När vi inte är superseriösa med utvecklingsarbete så finns vi i vår sektionslokal, på en sittning, på en båt i Östersjön eller något annat kul som vårt klubbverk har hittat på för oss.

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss!

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i elektroteknik, högskoleingejörsprogrammet i elektroteknik, masterprogrammet i förnybar elgenerering
Kontakt: Ordförande e-ordfatutn.se  


FET

Föreningen Energisystemteknologerna (FET) är föreningen för alla studenter som läser till Civilingenjör i energisystem. Föreningens styrelse arbetar bland annat med utbildningsfrågor, studiesociala frågor och för att öka kontakten mellan studenter, alumner och företag. All verksamhet präglas av viljan att bidra till att alla ES-studenter ska ha en så bra studietid som möjligt. Föreningen finns där för studenterna, och styrelsen är angelägna om att driva de frågor studenterna anser viktiga!

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i energisystem
Kontakt: Ordförande es-ordfatutn.se Hemsida: http://es.utn.se/sv/


F

Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker – FUTF – jobbar för att studenter på Teknisk Fysikprogrammet ska få ut så mycket som möjligt av studietiden. Föreningen arrangerar fortlöpande sittningar, F-jällresor, idrottsaktiviteter så som Innebandy, fotboll, volleyboll och mycket annat.

Vi arbetar också aktivt med att stärka samarbetet mellan studenter och arbetslivet samt utbildningsrelaterade frågor som att försäkra kvalitén på vår utbildning.

För att läsa mer om föreningen och se vad vi håller på med just nu, besök vår hemsida på futf.se

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik
Kontakt: Ordförande ordfatfutf.se Hemsida: https://futf.se


H

Hej och välkommen till sektionen för högskoleingenjörer vid Uppsala Universitet. Vi studerar 180 högskolepoäng inom maskin-, elektro-, bygg- och kärnkraftsteknik. Här inom sektionen jobbar vi för att ni som studenter ska kunna njuta lite extra under studietiden i Uppsala. Vi anordnar aktiviteter och andra festligheter så som vikingafester, idrottsevengemang och lunchföredrag för er flitiga studenter. Självklart hjälper, stötar och förbättrar vi även studierna och dess kvalité på våra utbildningar. Till hösten kommer vi också vara sektionen för alla som studerar högskoleingenjörsprogrammet i medicinsk teknik.

Studenter på: Högskoleingenjörprogrammet i maskinteknik, högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik, högskoleingenjörsprogrammet i kärnkraftteknik, Högskoleingenjörsprogrammet i medicinsk teknik
Kontakt: Ordförande h-ordfatutn.se Hemsida: https://h.utn.se/


IT

IT-sektionen är till för alla de som studerar Civilingenjörsprogrammet i informationsteknologi, välkommen hit! IT-sektionens medlemmar drivs av vår starka sammanhållning, våra fina datorer och vårt varma kaffe som alltid finns tillgängligt i vårt favorittillhåll, Skrubben! Inom sektionen anordnas mängder av evenemang, allt från semmelfester till decembergasquer och fotbollskvällar. Självklart är vi även där och stöttar studenterna med studiebevakning för att förbättra programmet, och anordnar många lunchföredrag och evenemang med företag inom IT-branschen, på IT kommer du aldrig ha tråkigt!

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i informationsteknologi, masterprogrammet i inbyggda system
Kontakt: Ordförande ordfatit.sektionen.se Hemsida: http://it.sektionen.se  


K

K-sektionen är en sektionsförening inom Uppsala Teknolog och Naturvetarkår. Föreningen består av studenter ifrån civilingenjörsprogrammet i Kemiteknik vid Uppsala Universitet. På vår hemsida hittar du som blivande eller nuvarande student, eller alumn, information som rör sektionsföreningen.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till någon i styrelsen!

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i kemiteknik
Kontakt: Ordförande k-ordfatutn.se Hemsida: http://k.utn.se


Q

QUBE är sektionsföreningen för alla som läser Q – alltså teknisk fysik med materialvetenskap. Vi i föreningens styrelse kan det mesta: vi ordnar roliga fester, intressanta företagsevent och mysigt fika. Dessutom har vi ett studieråd där du som student har möjlighet att tycka till om kurserna du läser. Som ny student har du stora möjligheter att engagera dig i sektionen och därmed påverka din utbildning och allt runt omkring. Vill du, som vi, ha en utbildning av hög kvalitet, hjälp och motivation för att klara tunga tentor och, sist men inte minst, ha så Ql som möjligt under dina år i Uppsala? Välkommen till oss i QUBE!

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik med materialvetenskap
Kontakt: Ordförande q-ordfatutn.se Hemsida: http://materialvetenskap.se


STS

STS-sektionen är sektionen som arbetar å STS-, MILI- och forskarstudenter med STS-anknytnings vägnar, för att främja deras intressen. Utifrån samspelet med våra medlemmar arrangeras flertalet evenemang som bidrar till en god sammanhållning och en givande STS-anda. Med vårt kontinuerliga arbete anordnar vi exempelvis studieråd, studiebesök, inspirerande föredrag och upprätthåller en givande alumnkontakt för att stärka utbildningen och attraktiviteten hos STS-are.

Välkommen att bli en del av STS-andan!

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i system i teknik och samhälle, masterprogrammet i industriell ledning och innovation
Kontakt: Ordförande sts-ordfatutn.se Hemsida: http://sts.utn.se


W

WAWE är föreningen som jobbar för att sätta guldkant på studietiden för alla som läser Civilingenjör i miljö- och vattenteknik: ett härligt gäng studenter som drömmer om att rädda världen och klara elektromagnetismtentan! Föreningens verksamhet täcker in allt från studiebevakning och studiesociala frågor till arbetsmarknadsevent och sociala evenemang. WAWE finns där för W:aren när den vill gasqua, veta mer om livet under och ovanför wattenytan, plugga, söka pengar till roliga event eller fika!

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i miljö- och vattenteknik
Kontakt: Ordförande w-ordfatutn.se Hemsida: http://www.wsektionen.se/


X

SFINX = Studentföreningen Intresse och Nöje för X

SFINX är föreningen för alla stundenter på Civilingenjörsprogrammet i molekylär bioteknik på Uppsala Universitet. Vi i sektionens styrelse jobbar dag som natt för att studenternas tid på X ska bli så bra som det bara går. Vi anordnar företags- och alumnevent för att ge anknytning till arbetslivet och bedriver studiebevakning för att vår utbildning och studiemiljö ska bli den bästa möjliga. Vi ingår även i föreningen Bioteknikstudneterna, BTS, tillsammas med 5 andra lärosäten i Sverige vilket ger ett fantastikst utbyte med andra bioteknikutbildningar. Klubbmästarna anordnar nationsrundor, gasquer, kryssningar, skidresor, och andra sociala event för att stärka banden både X-studenter emellen, men även mellan alla studenter på hela TekNat!

Studenter på: Civilingenjörsprogrammet i molekylär bioteknik, masterprogrammet i bioinformatik, masterprogrammet i molekylär bioteknik
Kontakt: Ordförande x-ordfatutn.se Hemsida: http://x.utn.se/

 

14 mars, 2018
Prenumerera på UTN