Ekonomikum

Campus: Ekonomikum
Förkortningar: Eko
Adresser: Kyrkogårdsgatan 10
Reccegrupper: STS

ÅHH Binär och Bläck skulle såklart vilja välkomna alla STS-reccar till Ekonomikum! Detta campus ligger en bit bort från Ångström och Polacks, närmare centrum vid studentområdet Rackarberget och Ica Folkes. Som namnet antyder så är det såklart ekonomer av alla sorter och statsvetare som pluggar på Ekonomikum. Här kommer Reccen att läsa kurser inom ekonomi och kulturgeografi!

Ekonomikum har stora utterdile-dundee-listiga bibliotek som Reccen givetvis kan söka sig till för allsköns kurslittertur! STS-reccar har såklart tillgång till dessa lokaler som är utmärkta pluggplatser vid krokotastiskt tentaplugg. Ta med fördel hjälp utav passerkorten! Ekonomikum känns igen på sin speciella design och närheten till Ekonomikumparken, även kallat ekoparken! Denna krokiluriga park är en utsökt plats för en spejsad brännbollsturnering eller en matrixig förfest. Denna park brukar även anses vara hjärtat av själva valborgsfirandet i Uppsala, en riktigt höjdpunkt! På Ekonomikum så finns det en hel del andra reccar som börjar sin tid här i Uppsala. Både faddrar och reccar kan ha lustiga utstyrslar ute på området för att deras reccar lätt skall känna igen dem.

Om Reccen skulle bli hungrig på Ekonomikum så finns det givetvis kalasfräna mikrostrålsugnar i källaren på Ekonomikum, med yttervägg mot parken. Reccen bör dock vara förvarnad om att mikrokö inte fungerar särskilt bra på detta campus och att antalet mikrovågsugnar inte är speciellt imponerande! Det finns såklart en utter-vänlig restaurang som heter Café Humlan på plan 1 i Ekonomikum också.

Detaljerad karta finns här.

BLÄCKINÄR VISAR VÄGEN