Engelska Parken

Campus: Engelska Parken
Förkortningar: EP
Adresser: Thunbergsv. 3H
Reccegrupper: STS

Binär och Bläck vill såklart välkomna alla STS-reccar till Engelska Parken! Detta campus ligger en bit bort från Ångström och Polacks, relativt nära studentområdena Rackarberget och Triangeln. På Engelska parken så hänger mest humanister som pluggar bland annat språk, historia och psykologi. Här kommer reccarna att läsa kurser som till exempel filosofi och idé- och lärdomshistoria. Den första Reccen kommer läsa på Engelska Parken är såklart den alldeles förträffliga kursen STS Introduktion.

Engelska parken är som en vertikal labyrint men som tur är kommer Reccen mest att hänga på den cyber-braiga våning 2. STS-reccar har såklart tillgång till lokaler som är utmärkta pluggplatser för matrixit tentaplugg. Ta med fördel hjälp utav passerkorten! På Engelska Parken så finns det en hel del andra reccar som börjar sin tid här i Uppsala. Både faddrar och reccar kan ha lustiga utstyrslar ute på området för att deras reccar lätt skall känna igen dem.

Om Reccen skulle bli hungrig på Engelska Parken så finns det givetvis mikrovågsugnar på våning 1. Reccen bör dock vara förvarnad om att mikrokö inte fungerar särskilt bra på detta campus! Det finns även den kalasmumsiga restaurangen Bikupan på våning 1. För att komma dit knallar Reccen förbi alla biblioteken och spanar i taket efter den knakelibrakiga skylten som pekar ut rätt trappa upp! Om Reccen missar trappan kommer Reccen istället längst bort i byggnaden där ytterligare några mustiga mikrovågsugnar står.

Engelska parken hittas lättast bakom Carolina Rediviva och hit kan Reccen ta buss från Stora torget och gå av vid busshållsplatsen ”Engelska parken”. Binär och Bläck kan dock verkligen Rekåmmendera hojen i alla lägen, det mest strålande sättet att transportera sig i Uppsala!

Detaljerad karta finns här.

BLÄCKINÄR VISAR VÄGEN