Evolutionsbiologiskt Centrum

Campus: Evolutionsbiologiskt Centrum
Förkortning: EBC
Adress: Norbyvägen 14-18
Recceklasser: X och W

ÅååH! Binär och Bläck skulle bara vilja välkomna X- och W-reccarna till Evolutionsbiologiskt centrum. Här kommer reccarna att läsa utter-listiga kurser inom biologi, bioinformatik och mikrobiologi. På detta campus hittar man också olika inriktningar av biologer och dessa studenter kommer reccarna med största sannolikhet att stöta på!

Evolutionsbiologiskt centrum är ett trevåningshus i rött tegel. Campuset består av flera byggnader med en stor gräsmatta i mitten. Riktigt explofantomederat krokotastiskt är att alla byggnader är sammankopplade av inomhusgångar mellan byggnaderna. På så sätt sparar Reccen både tid och slipper bli blöt om fötterna när det regnar ute! Evolutionsbiologiskt centrum ligger på Villavägen mitt emellan en stor vit byggnad, zoologiska museet och botaniska trädgården.

På EBC så finns det också en reccemottagning för geologer och biologer. Denna mottagning heter GB-mottagningen och dess ansvariga heter VälKom. VälKom känns igen på sina färgglada mantlar. Biolog- och geovetarreccarna känns igen på sina reccebrickor som bärs runt halsen. Faddrarna i denna mottagning känns igen på sina superfina tishor där det står GB-mottagningen.

Skulle Reccen bli hungrig ute på EBC så finns det givetvis flertalet mikros i BÄR-rummet i hus 18 på bottenplan. Det finns även mikros i festsalen som ligger i stora vita byggnaden som zoologiska museet ligger i. Som Recce kan det även vara bra att känna till vart festsalen ligger, då en hel del matrtixiga fester och gasquer anordnas här. Såklart fungerar piffinurligt mikrokösysystem på hela EBC. Det finns givetvis en cyber-bra restaurang med kiosk i huvudbyggnaden! Den heter såklart Mickes kök. Koll skickar med en hälsning till reccarna om att maten där är riktigt krämigt mumsgod!

Detaljerad karta finns här.

BLÄCKINÄR VISAR VÄGEN