Geocentrum

Campus: Geocentrum
Förkortning: Geo
Adress: Villavägen 16B
Recceklasser: W

Binär och Bläck skulle vilja välkomna alla Miljö- och vattenteknikstudenter till Geocentrum! Här kommer W-reccarna att läsa kurser inom bland annat geologi, vatten och luft. På geocentrum kommer även reccarna läsa kurser tillsammans med de naturvetare, till exempel biologer och geologer, som också läser här. Det finns även någonting som heter Cemus här, och de håller kurser i miljö och hållbarhet. Geocentrum ligger bakom Blåsenhus precis vid Sveriges geologiska undersökning, inte långt ifrån mumsiga ICA Hörnan. Geocentrum har fasad i tegel och vit puts.

Skulle magen börja kurra ute på Geocentrum så finns det en restaurang i byggnaden bredvid som hör till Statens geologiska undersökning. Det finns även utterfräck mikrostrålsugnar på bottenplan i huvudbyggnaden. Det är viktigt för Reccen att veta är att det matrixiga fenomenet mikrokö inte fungerar på Geocentrum! Det finns även en utter-vänlig kiosk. Denna ligger vid entrén i huvudbyggnaden, Binär och Bläck måste givetvis passa på att Rekåmmendera deras hemmabakade kanelbullar! Riktigt kalasmumsiga!

På Geocentrum så finns det också en reccemottagning för geologer och biologer. Denna mottagning heter GB-mottagningen och dess ansvariga heter VälKom. VälKom känns igen på sina färgglada mantlar. Biolog- och geovetarreccarna känns igen på sina reccebrickor som bärs runt halsen. Faddrarna i denna mottagning känns igen på sina superfina tishor där det står GB-mottagningen.

För att ta sig till Geocentrum lämpar sig cykel bäst men givetvis kan Reccen att åka buss dit. Närmaste busshållsplats heter Blåsenhus.

Detaljerad karta finns här.

BLÄCKINÄR VISAR VÄGEN