UTN-Events

Ååååååååååååh, förutom Reccens krokifräcka mottagning så anordnar UTN såklart ett gäng olika spaceade events. Här under kan Reccen med fördel läsa på om olika saker Reccen kan engegera sig i när mottagningen förr eller senare tar slut. 

Rebusrallyt

Om du älskar roadtrips och att lösa rebusar ska du definitivt delta i Rebusrallyt! Under rallyt åker 100 lag runt en bana i Uppland och löser rebusar för att ta sig vidare. Dagen kommer vara fylld med lekar och uppdrag och avslutas med en gasque och efterföljande släpp. Anmälan öppnar under Stingfestivalen 1/9 och själva rallyt går av stapeln lördagen den 29/9.

Om du inte lyckas knipa en av de åtråvärda platserna i utlottningen eller under Rallypuben den 13/9 kan du söka volontär för att ändå få ta del av denna fantastiska dag. Blir du efter rallyt sugen på att vara med i UTNs mest välklädda kommitté kan du söka en post i Rallykå under våren.

Så släpp handbromsen och gnugga geniknölarna, snart rullar vi ut i Uppland!

Rallyhälsningar
Rallykå 2018

Facebook: https://www.facebook.com/RebusrallyUtn/
Hemsida: https://rally.utn.se/sv

Utnarm

Utnarm är en av Sveriges största studentmässor och hålls i år den 8 november. Där har du möjligheten att nätverka med över 100 företag. I år är temat för Utnarm “värderingar”. Vad värderar du på din arbetsplats? Uppstarten till mässan är två veckor fyllda av olika event, så som föreläsningar, case-lösningar med mera. Om du vill bli en del av Utnarm kan du söka en personalpost eller bli gruppkoordinator. Sök till detta under hösten!

Facebook: https://www.facebook.com/utnarm/
Hemsida: utnarm.utn.se

Naturvetarbalen

Hej kära Recce! Vad är väl en bal på slottet? Det kan alla som någon gång deltagit på Naturvetarbalen besvara. Naturvetarbalen är en alldeles, alldeles underbar vinterbal som vartannat år arrangeras av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Balen äger traditionellt rum på Uppsala slott, och nästa tillfälle kommer äga rum 23 februari 2019. Arrangemanget riktar sig till studenter inom Teknat-fakulteten men alla är självklart välkomna! Detta är ett ypperligt tillfälle att få klä upp sig i sina finaste kläder såsom frack och balklänning, eller varför inte folkdräkt?

Vill du vara med och anordna denna magiska afton? Balen annordas av UTN:s kanske mest eleganta kommitté som passande nog kallas för Balkommittén eller Balkå. Redan nu i september kommer det gå att ansöka till kommittén för att få vara med och anordna denna oförglömliga kväll! Senare i höst kommer det även gå att söka volontär för uppgifter rörande balens genomförande. Släng iväg ett mail till oss på balkaatbalen.utn.se vid frågor eller funderingar, vi svarar alltid!

Facebook: https://www.facebook.com/Naturvetarbalen/

Eventgruppen

UTN:s eventgrupp är en kontinuerlig arbetsgrupp inom UTN som bedriver näringslivskontakt och verkar för att skapa en mötesplats för studenterna och näringslivet. Detta gör man genom att anordna olika slag av events. Lunchföreläsningar, Caselösningsevents och mycket mer kontinuerligt under året! Eventgruppen utlyser sökbara engagemang i september och i januari! I engagemanget som Eventkoordinator är de uppgifter som ska göras bland annat att göra matbeställningar, marknadsföring, företagskontakt och anmälningssystem. I Eventgruppen finns utrymme för att driva egna projekt och idéer. Det är ett engagemang som är bra lämpat som första engagemang.

Facebook: https://www.facebook.com/UTNsEventgrupp/

Polhacks

Polhacks är UTNs årliga datorfestival samt UTNs största alkoholfria event som går av stapeln tidigt under våren. Vi klämmer in 150-230 datorplatser i tentasalen och anordnar tävlingar, turneringar och aktiviteter i 4 dagar. Tänkt dig ett mindre och mysigare Birdie eller Dreamhack.

Gillar du spel? Var med och vinn fina priser i spelturneringar som CS:GO, LoL, Smash med mera! Inte en gamer? Var inte orolig! Vi anordnar aktiviteter som shitty cosplay, pingisturnering, musikquiz med mera där man även där kan vinna fina priser.

Under hösten kommer vi även öppna upp för ansökningar till vår kommitté. Ta chansen att vara med i en liten, mysig kommitté och få vänner för livet! Oavsett om du vill arbeta lite eller mycket, älskar spel eller aldrig spelat någonting förut finns det en post för dig!

Vi ses på Stingfestivalen och senare på Polhacks 2019!

Facebook: https://www.facebook.com/Polhacks/
Hemsida: http://polhacks.utn.se

Klubbverket

UTNs Klubbverk består av 14 härliga människor som sköter kårens kontinuerliga festverksamhet. Huvuduppgiften för Klubbverket är att styra torsdagspubarna på Uthgård. Dessutom sköter Klubbverket eventet Sektionskampen under hösten, där man får tävla i roliga grenar för sin sektion! Vill du testa på Klubbverket kan du arbeta som crew under någon av våra pubar eller söka till Klubbverket kring terminsskiftet. Gilla vår Facebook-sida för att inte missa något.

Facebook: https://www.facebook.com/klubbverket/

Forsränningen

Forsränningen är en traditionsenlig del av Uppsalas valborgsfirande sedan 1975, där egenbyggda flottar far ner för Fyrisån med hela Uppsala som publik. Under Forsfestivalen, som genomförs veckan innan Forsränningen, byggs alla flottar och det finns ett aktivitetsområde samt ett pubtält med mat, dryck och underhållning.

Allt detta ordnas av Forsränningskommittén, Forskå, bestående av en grupp studenter från olika årskurser och program. Vill du också vara en del av en fantastisk tradition? Håll då ögonen öppna antingen i slutet av hösten när kommittén för 2019 söks eller runt mars när man kan anmäla sig som volontär!

Facebook: https://www.facebook.com/ForsranningenUTN/
Hemsida: https://forsranningen.utn.se/sv

Basmottagningen

Utanför hus 8 på Ångström, bortom festtältet, håller Basmottagningen hus. Basmottagningen är till för välkomna alla nya studenter som ska läsa tekniskt-naturvetenskapligt basår. Dessa basar känns lättast igen på sina pimpade gula kepsar! Baskå är det glada gula gänget som arrangerar Basmottagningen, och oss kan ni känna igen på de gula tröjorna och kepsarna som det står BAS på. Vi är supertaggade på mottagningsveckorna och hoppas att alla ni reccar kommer få två superbra och oförglömliga veckor!

Kan du inte få nog av mottagning? Baskå kommer att söka nya medlemmar senare i höst och vinter, så håll ögon och öron öppna!

Facebook: https://www.facebook.com/Basmottagningen/
Hemsida: https://basar.utn.se/