UTN-Events

Ååååååååååååh, förutom Reccens  mottagning så anordnar UTN såklart ett gäng olika strålande events. Här under kan Reccen med fördel läsa på om olika saker Reccen kan engegera sig i när mottagningen förr eller senare tar slut. 

Rebusrallyt

Om du älskar roadtrips och att lösa rebusar ska du definitivt delta i Rebusrallyt! Under rallyt åker 100 lag runt en bana i Uppland och löser rebusar för att ta sig vidare till nästa destination. Dagen kommer vara fylld med lekar och uppdrag och avslutas med en gasque och efterföljande släpp. Anmälan öppnar under Stingfestivalen 31/8 och själva rallyt går av stapeln lördagen den 28/9.
Om du inte lyckas knipa en av de åtråvärda platserna i utlottningen eller under Rallypuben den 12/9 kan du söka volontär för att ändå få ta del av denna fantastiska dag. Blir du efter rallyt sugen på att vara med i UTN:s mest välklädda kommitté kan du söka en post i Rallykå under våren.
Så släpp handbromsen och gnugga geniknölarna, snart rullar vi ut i Uppland!
Rallyhälsningar,

Rallykå 19
 

Facebook: https://www.facebook.com/RebusrallyUtn/
Hemsida: https://rally.utn.se/sv

Utnarm

Utnarm är Uppsalas största arbetsmarknadsmässa som arrangeras varje år av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Till mässan kommer de tusentals studenter som studerar på TekNat-fakulteten för möjligheten att prata ansikte mot ansikte med sina möjliga framtida arbetsgivare. Bland utställarna finns stora som små, breda som spetsade företag och totalt kommer över 100 utställare, alla intresserade av att träffa DIG! Till Utnarm hör också två eventveckor som i år är vecka 42 och 45 med mässan på torsdagen i vecka 45. Under eventveckorna anordnas massor av olika event som lunchföreläsningar, studiebesök och casekvällar, såklart gratis för alla! Du hittar oss på @utnarm för mer information.

Vill du vara med och skapa Utnarm?

Söket för att bli gruppkoordinator och volontär öppnar på Stingfestivalen!

Söket för att bli projektledare för nästa år öppnar i oktober.

Söket till nästa års kommitté hålls i början av nästa år.

Vi ses på Stingfestivalen! 
 

Facebook: https://www.facebook.com/utnarm/
Hemsida: utnarm.utn.se

Naturvetarbalen

Hej kära Recce! Vad är väl en bal på slottet? Det kan alla som någon gång deltagit på Naturvetarbalen besvara. Naturvetarbalen är en alldeles, alldeles underbar vinterbal som vartannat år arrangeras av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Balen äger traditionellt rum på Uppsala slott, och nästa tillfälle kommer äga rum 23 februari 2019. Arrangemanget riktar sig till studenter inom Teknat-fakulteten men alla är självklart välkomna! Detta är ett ypperligt tillfälle att få klä upp sig i sina finaste kläder såsom frack och balklänning, eller varför inte folkdräkt?

Vill du vara med och anordna denna magiska afton? Balen annordas av UTN:s kanske mest eleganta kommitté som passande nog kallas för Balkommittén eller Balkå. Redan nu i september kommer det gå att ansöka till kommittén för att få vara med och anordna denna oförglömliga kväll! Senare i höst kommer det även gå att söka volontär för uppgifter rörande balens genomförande. Släng iväg ett mail till oss på balkaatbalen.utn.se vid frågor eller funderingar, vi svarar alltid!

Facebook: https://www.facebook.com/Naturvetarbalen/

Eventgruppen

UTN:s Eventgrupp är en arbetsgrupp som under hela året arbetar kontinuerligt med att bedriva näringslivskontakt och verkar för att skapa en naturlig mötesplats mellan studenter och näringslivet. Detta gör man  genom att arrangera olika företagsevenemang på campus som t.ex. lunchföreläsningar och casekvällar med mera. Eventgruppen utlyser sökbara poster två gånger per år, i september och i januari. Som engagerad i Eventgruppen arbetar man bland annat med att lägga matbeställningar, marknadsföra event och skapa anmälningssystem. I Eventgruppen finns även utrymme att driva sina egna projekt och förverkliga sina idéer. Att vara Eventkoordinator i Eventgruppen är det perfekta förstagångsengagemanget!

Facebook: https://www.facebook.com/UTNsEventgrupp/

Polhacks

Polhacks är UTNs årliga spelfestival med allt ifrån turneringar i de största E-sporterna till alla möjliga TV-spel och brädspel. Dra ihop ett lag bland kompisarna och bli UTN-mästare i CS, Dota eller League, eller kom förbi och spela lite Mario Kart, Fifa och Smash Bros efter föreläsningarna. Oavsett hur ny eller erfaren du är inom spelvärlden finns det något på Polhacks för dig!

Polhacks 2020 kommer gå av stapeln fram i vår, men bara några veckor efter mottagningen öppnar söket till Polhackskå, den kommitté som anordnar hela eventet. Alla medlemmar i UTN får söka och det finns många olika poster att välja mellan! Man kan bland annat vara spelansvarig, matansvarig, eller säkerhetsansvarig. Men oavsett vilken post man söker kommer man jobba tillsammans hela kommittén.Mer information om Polhacks går att hitta på Polhacks.utn.se och på Polhacks Facebooksida. Där kommer också söken att annonseras framöver, så att följa oss där är ett hett tips.

Facebook: https://www.facebook.com/Polhacks/
Hemsida: http://polhacks.utn.se

Klubbverket

UTN:s Klubbverk är en grupp 14 härliga människor som sköter kårens kontinuerliga festverksamhet. Huvuduppgiften för Klubbverket är att styra torsdagspubarna på Uthgård. Dessutom sköter Klubbverket eventet Sektionskampen under hösten, där man får tävla i roliga grenar för din sektion! Gilla vår facebook för att inte missa något: UTNs Klubbverk! 

Facebook: https://www.facebook.com/klubbverket/

Forsränningen

Forsränningen är Uppsalas största valborgsevenemang och ett av Sveriges största studentarrangemang. Varje år ränner 120 flottar ner för Fyrisåns forsar i UTN:s regi. Flottarna bygger rännarna själva under Forsfestivalen som anordnas veckan innan Valborg. Festivalen är däremot mer än bara en byggplats. Det är platsen där alla teknolog- och naturvetarstudenter firar in vårens ankomst. Mat! Dryck! Livemusik! Stand-Up! Pulshöjande aktiviteter! Strålande sol! Och mycket annat är vad som levereras när du kommer till denna folkfest som sker på vår egen bakgård vid sidan av Ångströmslaboratoriet. 

Allt detta arrangeras såklart av Uppsala teknolog- och naturvetarkår, men mer specifikt av Forsränningskommittén, Forskå. Forskå är drygt 20 engagerade studenter som blir valda i mitten av november för att skapa den bästa starten på våren som Uppsala kan önska. Vill du också vara en del av Forsränningen så sök till Forskå i november eller till volontär i mars.

Facebook: https://www.facebook.com/ForsranningenUTN/
Hemsida: https://forsranningen.utn.se/sv

Basmottagningen

Basmottagningen är en mottagning anordnat av Uppsala- teknolog och naturvetarkår och planeras och genomförs av Baskå varje år. Mottagningen är till för att välkomna de nya studenterna som börjar på tekniskt-naturvetenskapligt basår/bastermin till Uppsala Universitet och studentlivet. Studenterna som börjar basåret har sin mottagning på hösten och de som börjar på basterminen har sin mottagning på våren. Är du taggad på att planera och genomföra en mottagning för ungefär 140 studenter och ge dem en introduktion till Uppsala universitet, studentlivet och UTN? I sådana fall brukar Uppsala- teknolog och naturvetarkår söka poster till Baskå i början av vårterminen. Om man bara vill uppleva en liten del av basmottagningen finns även volontärsposter som söks senare under vårterminen. 

Facebook: https://www.facebook.com/Basmottagningen/
Hemsida: https://basar.utn.se/