Fadderanmälan (Sista dag att anmäla: Söndag 21/4)

Upplever du problem med medlemskontrollen?

Detta beror på att UTN har bytt medlemsregister och kontrollen fungerar inte korrekt för medlemmar som registrerade sig efter oktober 2018. Lösningen på problemet är att registrera sig i det gamla systemet. Dock tar det upp till en arbetsdag för det att gå igenom. Vi vill be så hemskt mycket om ursäkt för detta och självklart blir deadlinen för anmälan inte lika stenhård. 

https://register.utn.se/apply.php

 

 

Kul att just DU vill söka Fadder/Huvudfadder!

Utan Faddrar och Huvudfaddrar skulle mottagningsveckorna vara omöjliga att genomföra! Som Fadder hjälper du de nya studenterna till universitetet och guidar dem i studentlivet. För Reccarna kommer du spela en ovärderlig roll genom att finnas där som en hjälpande hand och stöd. Som Fadder får man uppleva väldigt mycket roligt och det är ett utmärkt tillfälle att knyta band, både mellan och inom årskurserna. Är du pusselbiten som saknas?

För att få vara Fadder måste du vara medlem i Uppsala teknolog- och naturvetarkår (UTN). Detta kostar ingenting och går att göra på internet via UTNs medlemsregister. Förutom att vara medlem måste du även närvara på första fadderutbildningen för att bli Fadder. För att bli Huvudfadder måste du även närvara på årets två fadderutbildningar, och även en speciell huvudfadderutbildning.

Som Fadder kommer du få gå på två fadderutbildningar för att förbereda dig på det fantastiska uppdraget som Fadder. Den första träffen kommer att äga rum den 21:e maj efter skoltid, och den andra utbildningen den 25:a augusti! Boka in datumen redan nu, då första fadderutbildningen är obligatorisk!

Detta sök är hemligt och kommer endast kunna ses av Fadderkå. Söker du Huvudfadder kommer sektionstyrelsen hjälpa till att välja Huvudfaddrar.

Kom ihåg att läsa igenom postbeskrivningen för respektive post (Fadder, Huvudfadder). Har du några frågor kan du alltid skicka ett mail till fk_fluffatrecce.utn.se!

Inom Uppsala teknolog- och naturvetarkår behandlar vi dina uppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy som du kan hitta här https://www.utn.se/sv/dokument

Kontaktuppgifter - Contact information
Vi behöver din kontaktinformation så att vi kan skicka mer information vid behov. - We need your contact information so that we can send you more information if necessary.
Skriv in ditt personnummer på formen ÅÅMMDDXXXX.
Ditt telefonnummer utan mellanslag eller bindestreck.
Den mailadress som vi lättast kan kontakta dig på.
Vilket program går du för tillfället?
T.ex. F1A eller IT3
Faddringsinfo - Buddy information
Här väljer du vilket program du vill faddra för. - In this section you can choose which programme you wish to be buddy for.
Vilket program vill du faddra för?
Det vill säga att ni får möjlighet att hamna i samma faddergrupp. Du får önska max 3 faddrar.
Om du sökt huvudfadder, motivera varför just du skulle vara en bra huvudfadder. Om du inte sökt huvudfadder, motivera varför just du skulle vara en bra fadder. Max 300 ord.

Är du intresserad av att vara huvudfadder?

Vill du vara med i TD-mottagningen som Fadder men ta lite mer ansvar och ha lite extra koll så att allting går som det ska, engagera dig i en sektion och lära känna de som står bakom TD-mottagningen lite bättre? Sök till Huvudfadder!

Som Huvudfadder är du precis som dem andra faddrarna ansvarig för att Reccarna ska få en underbar och givande start på universitetslivet. Huvudfadderns huvuduppgifter kommer bland annat att vara:

  • Att vara en kommunikationslänk mellan Reccar, sektion och TD-engagerade.
  • Att organisera aktiviteter för Reccarna där de inte är schemalagda med andraaktiviteter samt göra ett schema över dessa innan mottagningens början.

Som Huvudfadder kommer du dessutom att bli inbjuden till ett Huvudfadder- och
gruppkoordinatortack och Fadderkå lovar att detta är något ni inte vill missa!
Om du är sugen på att söka Huvudfadder så finns en fullständig postbeskrivning här.

Huvudfadder - Main buddy
Att vara huvudfadder innebär att du tar på dig lite extra ansvar under mottagningen. Du kommer ha bättre kontakt med fadderkå och resten av TD, samt ta ansvar för din faddergrupp. Läs mera på postbeskrivningen här. Om du inte får posten som huvudfadder, kommer du få posten som fadder under mottagningen. Ansökan läses av minst en styrelsemedlem samt fadderkåiten för programmet i fråga.
Max 300 ord.
Max 300 ord.
Övrigt - Other
Länkar till postbeskrivningar: Huvudfadder, Fadder.
Har du några allergier eller matpreferenser kan du fylla i det här.
Om du har några övriga kommentarer om vad som helst kan du skriva dem här. Det kan vara en motivering om vilken klass du vill faddra för eller kanske bara en ordvits?
Man kan självklart vara volontär och fadder samtidigt!
1-10
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med UTN:s Integritetspolicy samt att uppgifterna endast kommer kunna ses av Fadderkå. Söker du Huvudfadder kommer sektionstyrelsen hjälpa till att välja Huvudfaddrar. Du kan läsa mer om Integritetspolicyn här