Finaldagen info


Tiden är här och fullständigt total. 

Reccens liv kommer från och med nu att ta en annan vändning och drastiskt förändras. Reccens världsbild kommer att bli alldeles omkullvält och det finns ingenting Reccen kan göra förutom att hänga med.
Under två veckors tid har Reccen levt i ett superspektralt universum och fått lära sig de mest essentiella om att vara student. Ååhh ännu återstår några sista pusselbitar för att Reccens lärande ska vara fulländat. Allt Reccen hittills har fått lära sig har varit delmål mot det som komma skall. Nu är stunden för Reccen här att ta fram sin nya kunskap och ta med sig sina nya klasskompisar ut i det riktiga livet. Den ovissa framtiden är här.
Reccens tid är kommen.. det är Dax för Φ-nal!

Det här händer under dagen
Reccen kommer under eftermiddagen att bli guidade av sin Huvudfadder, Mediakåit, Fadderkåit och Gruppkoordinatorerna. Nedan finns ett mustelidaeigt schema som ska hjälpa Reccen att ta sig genom dagen utan att få alldeles för mycket djungelfeber i huvudet.

12.45 - 13.00  Cykeltåg från Polacksbacken till Brantingstorget

14.00 - 14.30  Ta plats inför..

14.30 ..den stora Φ-nalen!

17.00 Samling vid stora soluret på Polacksbacken

17dk Finalgasquen börjar!

23.00 Finalsläppet börjar! 

Viktig information

Cykeltåg från Polacksbacken till Brantingstorget. När Reccen blivit mätt i magen är det dags att tillsammans med sina klasskompisar cykla bort mot Φ-nalen enligt följande reseschema:

12:45 STS, B, X, M

12:50 F, Q, K, MT

12:55 IT, DV, ES

13:00 E, Ei, W


Karta över cykeltåget
Busschema
Om Reccen inte har tillgång till en stålhäst så kan Reccen med fördel åka buss, enligt följande instruktioner: