Recceenkät

Här kan Reccen med fördel fylla i välfräst information om Reccen själv som kan vara viktig för Teknolog- och datavetarmottagningen att veta. Reccen får här även chansen att uttrycka övriga intressen, åsikter och sin allmänna syn på livet, flådigt intressant för Rekå. Viktigast är såklart att Reccen fyller i sina kontaktuppgifter och telefonnummer till kriskontakter.

Flood out!

//[tæ:sk]

Kontaktuppgifter
Skriv in ditt födelsedatum på formen ÅÅMMDD.
Ditt telefonnummer utan mellanslag eller bindestreck. Helst mobilnummer
Din adress i Uppsala, postnummer och ort.
Ååååh Reccens mejladress som Reccen använder dagligen. Åååååh såklart inte Reccens första mejladress som kanske såg ut som åååh [email protected]
Anhörigs telefonnummer utan mellanslag eller bindestreck.
Anhörigs telefonnummer utan mellanslag eller bindestreck.
Det program du har blivit antagen till.
Reccen kan med fördel kryssa i de alternativ som passar in bäst på Reccen.
Övrigt
Reccens bästa ordvits!
Är det något övrigt vi bör veta om dig för att du ska få en så bra mottagning som möjligt? (tex om du har någon funktionsvariation, någon sjukdom, luftburen allergi etc.)
Medlem i UTN

Uppsala teknolog- och naturvetarkår, UTN, är studentkåren för dig som studerar på den teknisk-naturvetenskapliga fakulteten i Uppsala. Vi ser till att din utbildning håller hög kvalité och att du blir eftertraktad på arbetsmarknaden när du tagit din examen.

Genom att bli medlem i UTN stödjer du vårt arbete med att förbättra din utbildning och studiemiljö. Med ditt stöd kan vi påverka ännu mer!

Som medlem får du uppdateringar om allt som händer på campus via UTN:s nyhetsbrev och vår kårtidning Techna. Du får också rabatter på alla våra roliga evenemang och tillställningar. Medlemskapet är helt gratis!

UTN behandlar dina uppgifter krypterat och lagrar dem i enlighet med personuppgiftslagen, PUL. Om du vill bli medlem så fyll även i dina fyra sista siffror i födelsedatumet nedan

Jag vill bli medlem i UTN
Om du vill bli medlem behöver vi även dina fyra sista siffror, så fyll i hela ditt personnummer nedan på formen ÅÅMMDD-XXXX
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en spambot eller en helt vanlig Recce.

Vertikala flikar