Fadderkå

Fadderkå finns för att förse den hoppfulla Reccen med vägledning och trygghet genom studentlivet. När hopplösa problem av olika dimensioner uppstår kan Reccen alltid ha Fadderkås rosa hoodies i sikte för att få hjälp på studs. Oavsett vilket program Reccen går finns det en Fadderkåit klädd i rosa hoodie och en ovve i sektionens egna hoppedundriga färg. Var än Reccen befinner sig kommer Fadderkå alltid finnas där för att bringa Reccen värme och kramar när än Reccen behöver det.

Fadderkå hoppas att få hjälpa Reccen att trivas som grodan i dammen.

 

Evelina, Gruppledare

Som en hoppedundrig varelse rör sig Evelina runt på området tillsammans med sin andra hälft, Carl. Med sin multidimensionella overall i kårens färger vakar hon över alla program och hjälper Reccen med allt från plutteskuttiga till paddastrofala problem. Likt ett rosa bollhav, hoppas Evelina att hon kan fylla reccarnas tid med skoj och skratt så att reccen inleder sitt nya liv på bästa möjliga sätt.

Mer glitter, mindre bitter!

Mailfk_gruppledare2atrecce.utn.se
 

Carl, Gruppledare

 Hej Hopp alla Reccar, tillsammans med sin kompanjon Evelina, hoppar Carl runt på Ångströms och ITC. I sin tvådelade ovve i UTNs färger håller Carl ögonen på alla program. Likt en regndroppe från ett rosa moln sprider Carl alla färgerna och ställer alltid upp på Reccarnas begäran oavsett om dom är multidimensionella eller endimensionella.  

Tolerans, acceptans & kärlek…
- David Sundin

Mailfk_gruppledare1atrecce.utn.se

Erik, IT

Likt Matthew McConaughey dyker FadderkåITen Erik smärtfrITt genom femte dimensionen för att guida alla IT-reccar! Om reccen är fast i en evig loop kan Fadderkå IT vara en breakpoint att stanna och hämta sig vid. Erik är lätt att känna igen i sin överdimensionerat rosa tröja och finröda ovve. FK-IT har som mål att alltid se till att Reccens matris har full rang. För att förgylla fadderkåITens dag kan Reccen bjuda på en påse kryptonITer!

8/8 som bits in en byte!

Mailfk_itatrecce.utn.se
 

Oskar, DV

Kolla vem som dykt upp, Fadderkå DV! Med hjälp av sina sorteringsalgoritmer och for-loopar så hjälper Oskar Reccen att överkomma alla möjliga paddastrofer. FK-DV är fylld med gulDVärda tips, Reccen bör med fördel ha det i åtanke när denne vill göra sig meDVeten om Mottagningens hoppedundriga aktiviteter. Förhoppningsvis hade Reccen tänkt knacka kod på nivå aDVancerad för att uppnå alla de grodkända dimensionerna eller för att lista ut att Oskar gärna blir bjuden på grodeligod choklad. Om Reccen känner sig vilsen så aDVocerar FK- DV för att inte oroa sig ty han på studs kommer till undsättning.  

Krångligt att installera? Lugnt, Manualen är vid din sida

Mailfk_dvatrecce.utn.se

Jonas, M

Likt en StirlingMotor sprider Fadderkå M värMe och energi över ÅngströMs lokaler. Med sitt Magnifika livsMotto dröMMer Fadderkå M oM en värld där Reccarna trivs soM grodan i daMMen. Fadderkå M känner sig soM heMMa när han får vandra runt på Polacksbacken bland glada Reccar och dela ut hoppedundriga kraMar. OM Reccen vill förgylla Fadderkå Ms dag Med något grodelicious så är Mjukglass och Melon MultiMensionella alternativ.

Lite mer MMMMM i livet!

Mailfk_matrecce.utn.se

Gustaf, B

Med Bygg-släggan och den Blåa Bygg-ovven är Fadderkåit B alltid Beredd att riva reccens Barriärer och Bygga upp Broar. Lika stabil som en H-Balk Bär Fadderkåit B reccen redan från Början av reccens hoppedundriga studietid! Känner sig reccen lite endimensionell finns han där i alla dimensioner med allt från ett leende till en dimensionslös kram. Vill reccen lyfta Fadderkåit B till Bättre U-värden uppskattas Bus, Bananer och ett Bygg-skämt eller två.

Lite tryggare, jag är din byggare!

Mailfk_batrecce.utn.se

Hanna, MT

Med en spruta och ett sprutlande hopp ger sig Fadderkåit MT av för att förbereda reccen på en hoppedundrig tid i Uppsala. Dimensionslöst har Fadderkåit MT dröMT om att reccen hittar sig till Medicinsk Teknik. I sin frogtastiska mörkblå ovve kommer Fadderkå MT genom multidimensioner kämpa för att reccen ska trivas enorMT mycket. När reccen behöver energi och en dimensionslös kram, kom till Hanna så kommer vi gemensaMT skratta genom universums alla dimensioner. FK MT har jäMT gliMTen i ögat för skäMT och älskar chokladglass när det är varMT, så om du vill smöra för Hanna kan reccen ge ett glassigt skäMT!

Humor är den bästa MEDICINEN!

Mailfk_mtatrecce.utn.se

Julia, E/Ei

Ohm my g(r)od vad kul att rEccen tagit sig till FaddErkå E/Ei:s lilla sida av intErnEt! ElEktroReccEns första tid i Uppsala kommer fortgå mEd Elektroniskt höga hastighEtEr och FaddErkå E/Ei finns här för att accELerera rEccen på vägen. Iklädd rosa ovvE, finns JullE här mEd tips, kramar, sångEr och grymtandE grisar. hELst av allt dansar FaddErkå E/Ei fuldans på Ett discogolv och skrikEr “sEig mEig var du står!!” som En stucken gris. Ohm rEccEn vill ladda upp spänningEn och imponEra på JullE kan den sjunga en sErEnad ELlEr bjuda hEnnE på En kanELbulle. <3

Bagare är inga elektros även om dom kanel

Mailfk_eatrecce.utn.se

Sigrid, X

Genom alla dimensioner guidar Fadderkåit X Reccen fram genom lätta och svåra stunder. Tillsammans studsar reccen och FK-X fram mot en hoppedundrig mottagning med massa skoj och nya reccevänner. Såklart syns FK-X på långt håll med sin molekylärgröna-overall och med sin rosa tröja ser Sigrid ut som en lyXig glass med många e-ämnen. Iklädd labbrock med pipett i ena handen och provrör i den andra kan du vara säker att Sigrid laborerar fram en Xtraordinär lösning till reccens alla problem. Av glädje tillverkar Sigrid energi likt ATP som hon sprider över Reccen när Reccen kan behöva lite eXtra. Alldeles eXtremt glad blir Sigrid av spontanspeX, glada reccar och geléhallon. Till FK-X kan reccen alltid komma med frågor, funderingar eller för att hitta på något skoj!

Grönt är skönt

Mailfk_xatrecce.utn.se

Märta, STS

FK-STS får sin energi från SaTurnuS och som den kanske feSTSigaste av alla Fadderkåiter finns hon här för att hjälpa Reccen genom den multimensionella mottagningen. Av glädje och breda perspektiv tillverkar Fadderkåit Märta hoppfullt energi likt en alkemiSTS guld som hon ger när reccen är lite ledSTSen. Denna hoppidundriga fadderkåit besitter lika mycket galenskap som visdom och hon har såklart som mål att reccarnas tid ska vara lika frogtastsikt som världens godaste fika. Genom att hoppidundrigt hoppa runt mellan dimensioner och aldrig vara tyst ser Märta till att STS:arna har dom bäSTSa Reccarna!

Work until your mattress is 4 feet tall

Mailfk_stsatrecce.utn.se

Fredrik, K

KBK! FadderKå K befinner sig i ett exciterat tillstånd och är redo att dansa sig in i Reccarnas liv likt en eleKtron i en moleKylorbital. Inte ens brinnande magnesium kan mäta sig med Fredriks strålande leende när han ser sina grodtastiska Reccar. FK K har som mål att Reccarna blir lika tighta som en c.c.p Kristall och bondar lika starKt som joner. För att förgylla FK K’s dag kan Reccen bjuda på Kaffe, eller massa Kantareller.

Var inte en åskådarjon, var delaktig i reaktionen

Mailfk_katrecce.utn.se

Henrik, Q

Lika uppenbart som kolet i stål finns Fadderkå Q alltid där för att hjälpa reccen i brott och i rost. I sin lila ovve cyQlar Fadderkå Q runt i Uppsala för att förgylla Reccarnas tid med någon av de mest tvådimensionellaste ytbeläggningsmetoderna. Att plugga Q är Ql och Q-Reccarnas band kommer vara starkare än volframkarbid och sammanhållningen tätare än en HCP kristall efter mottagningen. Känner sig Reccen endimensionell så kan Fadderkå Q alltid hjälpa till med allt ifrån Quggfrågor till Qubb, och ingenting gör Fadderkå Q lika glad som Qakor och Q-Reccars leenden!

Kom igen det blir Ql!

Mailfk_qatrecce.utn.se

Linda, F

Flygande Far Fadderkå F Fram Från Förmiddag Fill Fnattens Framfart. Föralltid iFörd Frökens Fantastiskt Fina Fula (?!) … jag mena, Gula ovve! I denna kommer Linda guida F-reccen genom Uppsalas gator och ge hen den Frogtastiskaste upplevelsen någonsin. Fadderkå F går gärna upp med tuppen För att dansa Fuldans med grodorna. Man kan nästan tro att det går emot Fysikens lagar när hon Far Fram på sin multidimensionella cykel, men Frukta icke! Hon älskar att Föra konversationer om allt iFrån Flödestäthet till Funktionen F(f), så var inte rädd för att säga hej hopp! För att Få Fantasin att Flöda lite extra Föredrar Fadderkå F med Fördel att bli bjuden på F F F (Fantastisk) Festis!

Jag har ett F i rockärmen

Mailfk_fatrecce.utn.se

Maja, ES

Liksom solceller så trivs Fadderkåiten Maja bäst i molnfria 20 grader. FK-ES vill se reccarna uppleva mottagningens alla dimensioner och har reccen svårt att hitta, vad gäller både vänner eller vägen hem, kan du vara hoppfull om att Fadderkå-Maja erbjuder dig en hjälpande hand. Ser ni henne på ångan eller ITCs gräsmatta är det med stor sannolikhet grodtastiskt dansandES, och om inte så sätt på valfri låt så kanske ni får se henne bust some movES. Om reccen vill fjäska för Fadderkå-Maja kan reccen bjuda på kaffe eller en komplimang, eller varför inte både och?

bESt i tESt, mESt på fESt

Mailfk_esatrecce.utn.se

Malin, W

Som en trygg Wik finns FK-W här om Reccens liW går i Wågor eller utför som ett Wattenfall. I sin ljusblå oWerall Wisar hon Wägen och Wägrar ge sig innan alla W-Reccar njuter aW den frogtastiska miljön på mottagningen. Will Reccen ha Wisdomsord, en ordWits, eller bara lite good Wibes ska Reccen söka sig till Malin på studs! Tycker man att hon beter sig som en stranddag i noWember kan man klimatkompensera genom att bjuda henne på kaffe så återWänder hon snart till en högre dimension.

Just smile and wave boys. Smile and wave

Mailfk_watrecce.utn.se

Fanny, I

LIkt en aktIe på börsnoterIng glider Fadderkå I In I tältet och lyser upp dansgolvet med en ovve lika strålande som soluppgången. Om Reccen känner sig nere likt en lågkonjunktur kan hen komma till Fanny för ett Frogtastiskt bIdrag som höjer exIstensmInImumet. Och skulle reccen behöva tIps, råd eller en kram lika stabil som en statsobligation, kan Reccen med fördel bjuda FK-I på mörk choklad med havssalt I.

Work until your bank account looks like a phone number

Mailfk_iatrecce.utn.se