Fadderkå

Fadderkå är ett rosa och snajjdigt gäng som har som ändamål att fylla Ångström, ITC och Reccarna med glädje, vänskap och neon. Likt en plaskande krokodil sprider Fadderkå sina rosa vågor över Polacksbacken. Om Reccen vill ha någon att hänga med eller känner sig osäker på något är det bara att hugga tag i den närmsta kombinationen av en rosa tröja och sektionsoverall. Fadderkå behöver inte bra uppkoppling för att leverera mest kramar per sekund till Reccarna. Alla program har sin egna Fadderkåit som är som mottagningens sökmotor och självklart kan Reccen vända sig till alla i Fadderkå. Har Reccen frågor? Kom till Fadderkå.

Fadderkå hoppas ett Reccen får en krockifräck reccetid och att Reccen ska trivas i Uppsala!

Gruppledare

Jonas (Vänster)
Med en kroknande personlighet och krokofantiska partner in crime Maria så träskar Jonas på tillsammans med deras spaceade Fadderkå som en krokig stödpelare för kräliga Reccar. Jonas krockifräckaste önskan är att finnas där för Reccen när hen behöver det. Ju mer vilsna Reccar, deso bättre. Om du vill få Jonas krokovärderliga uppmärksamhet så är veganska snacks, mörka memes, och tungmetall det som verkligen krokolyserar Jonas sinne.

Hellre en snyft-kram än en lyft-kran

Maria (Höger)
Likt en rosa krokodil som krälar sig fram igenom vass, vandrar Maria runt både på ångan och ITC för att svara på en alla möjliga frågor. Den krokifräcka, tvådelade overallen i kårens färger tyder på att gruppledaren vakar över alla programmen och kan hjälpa reccen att jaga bort tjuvjägare eller lösa andra problem oavsett vilket program de går. Om man vill få Maria på gosa-glittrigt humör ska man bjuda henne på glass men hon tackar inte heller nej till lite c-vitaminrik juice som skyddar mot virus och andra trojanska hästar.

The future belongs to those who believe in the power of “en rosa kram”

Mailfk_gruppledare1atrecce.utn.se och fk_gruppledare2atrecce.utn.se

Lisa, IT

Fadderkå IT kan inte vara på annat än Cyber-bra humör när Reccen marscherar till Polacksbacken och skiner upp området. Denna FadderkåITs högsta dröm är att Reccen ska ha två supersnajjdiga mottagningsveckor med sina nya kompisar. Om Reccen någon gång vill ha svar på krokiluriga frågor, eller vill ha hjälp vid tekniska problem i studentlivet, så kan hen alltid vända sig till FadderkåITen som stilsäkert matchar rosa och vinrött. Fadderkå ITs favoritmjukvara är självklart fluffiga kramar.

Just go for IT

Mailfk_itatrecce.utn.se
 

Ewa, DV

Likt ett neonfärgat stjärnfall sprider Fadderkåit DV tur, glädje och snajdighet över Polacksbacken. Med kramar i största hugg hoppas Fadderkåit DV ge reccen massa kärlek och en bra början på sin studietid. Oavsett vilket baDVäder det är, finns Fadderkåit DV alltid tillgänglig för att hjälpa reccen med basmatten, laga den perfekta matlådan eller hitta de bästa movesen inför kvällens fuldans. Reccen bör veta att Fadderkåit DV alltid står breDVid reccen och stöttar.

Keep calm and press CTRL, ALT, DEL

Mailfk_dvatrecce.utn.se

Amanda, M

Ursprungen från den Västgötska Schlätta ångar denna Fadderkåit fram på området likt ett segertåg, alltid redo att hjälpa och vägleda Reccen. Behöver Reccen ett krockilurigt matlådetips eller vill hen bara ha en kraM eller två, finns aManda alltid där. Även om hon inte sträcker sig högst över Polacksbacken syns hon alltid i mängden med sitt exoterma leende och blå-rosa skimmer. Denna kraMMaskin älskar att släppa loss på tältsläpp och vill gärna lära sig varje Maskinvikings mest spejsade danceMove, självklart i utbyte mot den mest Krockodil-dundee-listiska kraMen som finns. För att säkra en kram från FK-M kan man även bjuda henne på en MuMsig glass.

En |kram| är alltid positiv

Mailfk_matrecce.utn.se

Gustaf, B

I en värld fylld av krokiga vägar och träsk finns Gustaf där och hamrar vägen till rätta för Reccen. Vill Reccen Bygga på sitt kramförråd visar Gustaf ett matrix av kramar. När Reccen är i Behov av vägledning finns Gustaf där i sin Blå ovve och rosa skimmer och svarar på allt som ger Reccen Bekymmer. Gustaf älskar päron Bjud han på det.

Work Hard. Dream Bygg

Mailfk_batrecce.utn.se

Embla, MT

Under hela MoTtagningen kommer Fadderkå MT hänga på pollacks och se till att reccens fraMTid på Uppsala Universitet blir så bra som möjligt. Har reccen frågor eller kräliga problem ska hen genast komma till Embla som har svar på frågorna och alltid plåster i ovven. Med ett rosa-blått skimmer som på bästa sätt förstärks av isglass och sura godisar sprider Embla glädje och kramar till alla i närheten.

Kramar är den bästa medicinen

Mailfk_mtatrecce.utn.se

Erik, E/Ei

I tidEns bEgynnelse så skapadEs det En mojj. Till dEnna mojj flockadEs univErsums alla krokodilEr och ElEktroingEnjörEr, tillsammans lEvde dE krockifräckt. Ur denna mojj, som sEdan kom att kallas för MojjEn, flödadE Ett hEmmagjort mos i en sådan krokodil-dundEE-listig mängd så att dEss likhEt aldrig tidigarE skådats. Datragiskt nog förändrades allt när Cowboybootsen i krokodilhud gick till anfall. MojjEns nEdErlag lämnadE En rEva i proportioner av transportstyrElsEn krokodilernas själ, ett sådant kräligt hål, så att ingEn krokodil förmådde sig att förtälja om denna tid. Det är därför min plikt, på samma sätt som dEt nu ävEn är Er, att föra dEnna bErättElsE vidarE.

Allting har en ände, men Mojjen lever än

Mailfk_eatrecce.utn.se

Julia, X

Likt ett molekylärgrönt sken leder Fadderkåit X reccen fram genom lätta och svåra stunder. Med sin labbrock och pipett är Julia alltid redo att laborera fram lösningar till reccens problem. När reccen känner att hen behöver lite extra energi kan hen alltid komma till Julia för att få ATP-rika kramar. Aldelles eXtra glad blir Julia av spittekaga och kanelbullekramar.  

X kommer ge det till dig 

Mailfk_xatrecce.utn.se

Albin, STS

Välkommen hit, välkommen hem! Fadderkå STS är en hemkär grabb som uppskattar fuldans, musik i alla dess former och dåliga ordvitsar lite för mycket. Krockar reccen in i Albin på campus eller ett svettigt dansgolv så vill han alltid ge reccen en riktig krokokram. Tveka inte att trycka in lite fantaSTSiska skämt så görs alltid Albins dag. Ses ni på dansgolvet glöm aldrig: “Fuldans = Kuldans!” och “Svett betyder att du dansar rätt!”  

Att leva är att simma från stranden jag, till stranden du, i havet vi! 

Mailfk_stsatrecce.utn.se

Felix, K

Reccen kan gå till FadderKå K om hen vill ha lifeHacKs då han som Kemist har lösningar till allt. Genom att bjuda på mycKet Kramar, dadjoKes och memes hoppas han reccen får bra pHeeling. Är reccen någonsin sur och behöver en bas kan hen hitta Felix på någon av alla plattformar vid polacKS. Felix gillar, precis som hemsidor, cooKies.  

Kommer ni ihåg när man trodde att folk i 20-årsåldern var vuxna

Mailfk_katrecce.utn.se

Karl, Q

Vill du lära dig ett riktigt Qligt dansmove eller bara få en speceat go kram kan fadderkå-Q hjälpa dig. Undrar du när proppen, tältsläppet eller andra krokodil-dundee-listiska aktiviteter startar kan han alltid svara med det bästa av material. Reccen vill ju inte missa de fantastiska saker som kan hända. Fadderkå-Q blir riktigt lycklig av godis i alla dess former.

När material marscherar in, då vill man vara på Ångan

Mailfk_qatrecce.utn.se

Gustaf, F

I Pollacks cyberrymd, bland tuppar och krokodiler, Finner du Fadderkå F i en gulrosa sommardräkt. Hugg tag i honom om du behöver hjälp, känner För att prata om vädret eller helt enkelt bara vill ha en krokifräck kram. Fadderkå F vill göra allt För att reccen ska ha två Bodil-bra veckor och Få en F-antastisk start på studentlivet. 

Om det inte löser sig, så löser det sig ändå.

Mailfk_fatrecce.utn.se

Richard, ES

Precis som en solcell fylls Richard av solens energi. Denna energi transformeras till det rosa och turkosa ljus som Richard sprider över hela Ångan och ibland ända bort till SLU.  Richard som är cyber - bESt på de krokiluriga kramarna har bara en önskan och det är att se till så att rESens studietid blir en fESt! Richard tycker väldigt mycket om extra energipåfyllnad i form av munkar men även av minst lika sockersöta kramar.   

Love is Energy and Energy is Everything

Mailfk_esatrecce.utn.se

Ella, W

Likt en Wåg som sköljer över, ett bergskred som rasar ner eller en stormWind som flyger förbi öWerröser Ella Reccen med kramar och kärlek i de gladaste av färger. Likt Hannah Montana lever denna fadderkåit ett trippelliv; Wägleder Reccen på dagen, studsar runt i tältet på kvällen och räddar Wärlden däremellan. Energipåfyllning sker såklart med förnyelsebara källor eller genom kakor med chokladbitar i. Ella finns alltid här oavsett om Reccen vill blåsa såpbubblor, leka en krockofräck lek eller rädda Östersjön från öWergödning.

It's soOOopsortering, not sopsorteriIIing

Mailfk_watrecce.utn.se