Fadderkå

I sina rosa tröjor skiner Fadderkå upp mottagningsområdet likt färgsprakande stoftmoln på himlen. Fadderkås hjärtan slår extra mycket för alla faddrar och reccar och finns alltid där för Reccen, som vägvisare och rådgivare i Reccens nya Spacelicious tillvaro i Uppsala. Fadderkå är precis som faddrarna äldre studenter vid TekNat-fakulteten där Reccen snart ska börja studera. Fadderkå har koll på allt som händer under mottagningen så om Reccen är osäker på kvällens aktiviteter, inte hittar till proppen eller bara vill hänga ska Reccen spana efter den rosa tröjan i kombination med sektionsoverallen! Fadderkå hoppas att Reccen får en hippotastisk fantastisk reccetid!

Gruppledare

Erik
Tillsammans med sin Flåwläss vapendragare Ottilia och deras hippofräcka Fadderkå sprider Erik värme och glädje över hela området. Erik har en rymdligt gränslös kärlek till alla sektioner och har frågor på alla Reccens svar

"En delad kram är en dubbel kram"

Ottilia
Med ett hjärta som brinner för alla sektioner leder Ottilia tillsammans med Erik sitt fabulösa Fadderkå över berg och hav. Såväl dag som natt finns Ottilia där för Reccen för att motverka soltorka och dela med sig av hur man blir hippast på dansgolvet.

"Kanelbullekramen - the best of both fika and kram"

Mailfk_gruppledare1atrecce.utn.se och fk_gruppledare2atrecce.utn.se
 

Lovisa, ES

Vill du ha extra energi och (vind)kraft är det bara att komma till Lovisa som alltid är fulladdad. Kramarna och dansmovESen har slipats till sitt bESta skick för att skapa en alldeles underbar hippofräck mottagning. Med ett hjärta som skiner i rosa finns Lovisa alltid där för rESen <33

"Reccen, I am your fadder"

Mailfk_esatrecce.utn.se
 

Elsa, X

Om Fadderkå är cellen, är denna Fadderkåit mitokondrien! Av glädje tillverkar Elsa energi likt ATP som hon sprider över Reccen. Du kan alltid fråga henne om hjälp och vara säker på att hon laborerar fram en Xtraordinär lösning. Hon finns alltid där med en rosa skimrande kram och tackar aldrig nej till en cell-fie!

"Nobody puts Reccen in the corner" 

Mailfk_xatrecce.utn.se

Max, K

Som Kemister har alla lösningar har Max lösningen till alla reccars problem. Bland gurKor och nebulosor glider FadderKå K genom Ångans Korridorer. Kom till honom om du behöver en Komplimang, bulle eller en hipp Kram. Max blir flödigt glad av en syrad snicKers.

"K. Fadderkå K." 

Mailfk_katrecce.utn.se

Temis, M

Med glädje och Queen i lurarna tar hon emot reccarna och hjälper dem att produktivt utvecklas så att de blir hippast på campus. Blir man en maskinviking kommer framtiden bli rena flodfesten! Hos Temis M hittar du de blåigaste och mest spacelicious kramarna. 

"Hej här kommer segertåget"

Mailfk_matrecce.utn.se

Sofia, Q

Från hög altitud ser Sofia det mesta och sQuttar till Reccens undsättning med fluffiga kramar av bästa material. Igenkännbar i rosa-lila, som en my-littleflod-pony, svarar hon Qvittrande på allt. Likt en rosa nebulosa kan Reccen alltid komma till Fadderkå-Q för partytriQ som charmar Quliga Q-uties! För extra Qul erbjuder Sofia en oändlig mängd fuldansmaterial.

"Alla människors ideal, det är vi på material"

Mailfk_qatrecce.utn.se

Elsa, W

Räddar världen på fritiden men gör kramkärriär i sin blåa ovve och rosaskimrande sken. Denna Elsa är Wärldsledande på hippwokramar, warmakramar samt de mest owanliga kramkonstallationerna. Med öppna armar wäntar hon på att Reccen ska trilla in på proppen, i tältet eller i en blårosa wärld av wackra ting.

Universum ”Kramkvot Konsum” 

Mailfk_watrecce.utn.se

August, DV

Uppväxt i DuVed har August nu tagit sig till varmare baDVatten. Med ovven röd som en solbränd DVärgflodhäst i baDVäder omfamnar Fadderkå DV-reccarna likt en branDVägg. Med sina mysbulliga FaDVerkåiter breDVid vakar han över reccarna när de ger sig ut på flodfestliga äDVentyr!

"En hanDVolt om dagen ger branDVarnare i magen!"

Mailfk_dvatrecce.utn.se

Marcus, E

Likt en laddad proton är Marcus dragningskraft på nya elektroreccar oändligt stor och till honom kan Reccen komma för att få ledning eller bara lite spänning i vardagen. När faddergrisen inte vägleder reccar genom svåra tider uppfinner han nya sätt att utvinna energi eller springer vilse i Uppsalas skogar. FK-E finns där dalmålet är grovt och kramarna många. 

"Koppla rätt är stort, koppla fritt är större" 

Mailfk_eatrecce.utn.se

Amelie, STS

FK-STS har tillfälligt hängt undan kulldräkten hemma i Dalarna för att leta efter de breda perspektiven, vilket hon tror sig finna på bäSTS. Stormtrivs gör hon i flock bland sina rosa och gröna kompisar, och gärna i en mysig hippofräck kramkonstallation. Fadderkåiten tycker också om sura godisar, kramgoa reccar, och siSTS, men inte minSTS kuliga ordviSTSar! 

"Favorithästen efter flodhästen är dalahästen"

Mailfk_stsatrecce.utn.se

Hanna, IT

Med positiv energi lika med oändligheten finns Hanna alltid där när Reccen känner sig urladdad. Om Reccen kommit vilse i Uppsalas djupa galax visar Hanna vägen hem till Polacks. Söker du bra mjukvara så ska du krama denna fadderkåit, för hos Hanna finns kramar lika fluffiga som moln!

"Because you’re worth IT"

Mailfk_itatrecce.utn.se

Clara, B

I ett universum där gaffa och kramar är svaret på livets alla frågor skyddar Clara Reccen likt en Byggarhjälm. Har Reccen proBlem i kärlekslivet lär Clara ut konsten att haffa med gaffa. Hamnar Reccen i strid med Polacks(B)acken kommer Clara till undsättning med flawdhästiga kramar (såklart extra långa för att kompensera för Claras höjd över havet). 

"Sprider köldbryggor-1 med höga U-värden och 10CLO"

Mailfk_batrecce.utn.se

Fredrik, F

Med skarpa örnögon håller Fredrik ständigt koll så att alla reccar i Tuppsala har det bra. Ta tag i honom så fort du har någon flodfestlig Fundering eller bara vill ha en kram. Bjuder du Fredrik på Fanta och gula nonstop blir han så glad att han spottar stjärnor. 

"Han är var? Han är här! Han är Faddercool."

Mailfk_fatrecce.utn.se