Fadderkå

Sen dåtidens tider har Fadderkå jobbat för att förse Reccen med vägledning och trygghet genom studentlivet och vidare. Vid MULLsta problem kan Reccen alltid sätta målet på Fadderkås mulligt rosa hoodies för att få hjälp redan i dåtiden, redan innan Reccen fått problem. Oavsett vilket program Reccen går finns det en Fadderkåit klädd i rosa hoodie och en Muxad ovve i sektionens egna Mullvastiska färg. Var än Reccen befinner sig kommer Fadderkå alltid finnas där från dåtid till nutid för att bringa Reccen värme och kramar när än Reccen behöver det.

Fadderkå hoppas att få hjälpa Reccen trivas som Mullvaden i mullvadshålet. 

 

Gruppledare

     

Therese 

Som ett varmt rött ljus rör sig Therese tillsammans med sin andra hälft, Daniel, runt Polacksbacken med en strålande glädje. Med sin mullebara tvådelade overall i kårens färger vakar hon över alla program och hjälper Reccen att hålla vildsvin på behörigt avstånd. Likt en regndroppe som sprider färgerna i ett rosa moln arbetar Therese för att Reccens tid ska bli dess fluffigaste hittills.

Rosa är en färg!

Maja, IT

Som en flamma från förr lyser FadderkåITen Maja upp Reccens mullefräcka väg in i sITt sprillans nya studentliv. Om Reccen fastnar i en evig loop av mullriga felmeddelanden kan Reccen alltid springa till FK-IT för hjälp. Maja älskar att hänga med Reccen i oändliga ITerationer och hennes eviga önskan är att äntligen få se Reccen sprida sin tidlösa energi på Polacksbacken. Iförd vinröd overall och rosa tröja Cr reccen lätt Maja på ITcs gräsmattor. Om Reccen känner sig trött och nedgrävd kommer FadderkåITen med socker IT för att återställa Reccens glöd.

Because your worth IT

Mailfk_itatrecce.utn.se
 

Hampus, DV

Fadderkå DV har spawnat! Med hjälp av sina sorteringsalgoritmer och for-loopar så hjälper Hampus Reccen att överkomma alla möjliga hinder. Han har pattern matchat sin talpastiska utstyrsel till perfektion så att Reccen lättare kan traversera genom tid och rum för att hitta till Fadderkå DV då Reccen behöver råd. Hampus är fylld med gulDVärda tips, Reccen bör med fördel ha det i åtanke när denne vill göra sig meDVeten om Mottagningens alla aktiviteter eller om Reccen hade tänkt knacka kod på nivå aDVancerad. Om Reccen känner sig vilsen så aDVocerar Fadderkå DV för att inte oroa sig ty han anländer med tidskomplexitet 1 för att hjälpa till.

Stack Overflow är mitt bibliotek

Mailfk_dvatrecce.utn.se

Aria, M

Likt en StirlingMotor sprider Fadderkå M värme och energi över Ångströms lokaler. Med sin optiMistiska världsbild dröMMer Fadderkå M oM en värld där Reccarna känner sig varmt Mullkomna till studentlivet i Uppsala. Att få vandra runt på Polacksbacken bland glada Reccar och dela ut MulleMuxade kraMar är Fadderkå Ms trygghetszon. Om Reccen vill förgylla Fadderkå Ms dag är dadlar och chokladbollar av vegansk sort ett Mulleränt drag.

KraMas bör Man annars dör Man

Mailfk_matrecce.utn.se

Louise, B

Runt Louise finns inga köldbryggor utan Bara Bra U-värden och i sin Blåa overall är Fadderkå B här för att hjälpa Reccen att Bygga grunden för sitt Bästa studentliv. Vill Reccen känna sig lika stabil som en Bärande Balk så är Fadderkå B alltid Beredd att Bemöta Reccen med en Behövande kram lika värmande som mineralull.

I'm bygg da ba dee da ba daa

Mailfk_batrecce.utn.se

Sophia, MT

Med en skiftnyckel och en spruta i den blå ovven är Fadderkåit MT fullt beredd på att visa Reccen allt vad MT kan innebära under sina kommande tre mullefräcka år på Polacksbacken. Sedan urminnes tider har Fadderkåit MT dröMT om att Reccen hittar sig till MT och kommer tidlöst kämpa för att Reccen ska trivas. Behöver Reccen en kram eller om utvecklingen av ett nytt biokompatibelt material till benproteser går sådär så är det Fadderkåit MT som Reccen ska komma till. Fadderkåit MT älskar kombinationen av hallon, choklad och ett riktigt bra skäMT om en referens från Chandler i Friends.

Det här är inget skäMT, vi pluggar MT.

Mailfk_mtatrecce.utn.se

Vendela, E/Ei

Som en lysande ElEktron kommer FaddErkå E/Ei för att guida alla ElEktroREccar genom sin första sprakande tid som studEntEr. I mörka och ljusa tidEr finns hon alltid där med spännande tips, varma kramar och sjungande grisar lika rosa som ovErallEn själv. Det finns inget som gör VEndEla så glad som en riktigt tidlös låt som hon kan ravEa loss på dansgolvet till, eller en finstämd stämsång som får ögonEn att Wattnas. Ohm Reccen vill göra FaddErkå E/Ei lite extra glad kan Reccen sjunga en sErEnad för henne, eller ta med henne på en vindlande löptur i de djupastE av Uppsalas skogar.

Oavsett vad som händer så är det alltid ljust i kylskåpet (och i Vendelas närhet)

Mailfk_eatrecce.utn.se

Joel, X

Genom tid och rum leder Fadderkåit X Reccen fram genom lätta och svåra stunder. Igenkänningsfaktorn är hög hos FK-X, med den molekylärgröna-overallen och den rosa tröjan ser Joel ut som en lyXig glass med många e-ämnen. I labbrocken, greppandes en pipett och breda perspektiv kan du vara säker att Joel laborerar fram en Xtraordinär lösning. Av glädje tillverkar Joel energi likt ATP som han sprider över Reccen när Reccen behöver lite eXtra energi. Alldeles eXtremt glad blir Joel av spontanspeX, cell-fies och kanelbullekramar.

X kommer ge det till dig

Mailfk_xatrecce.utn.se

Linnea, STS

Som den kanske feSTSigaste av alla Fadderkåiter så finns Linnea här för att hjälpa Reccen genom den mulltimagiska mottagningen. Genom att aldrig låta rummet vara tyst i ens 2 minuter ser Linnea till att STS:arna har dom bästa Reccarna. 

STS kommer ta det

Mailfk_stsatrecce.utn.se

Elina, K

KBK! FadderKå K befinner sig i ett exciterat tillstånd och är redo att dansa sig in i Reccarnas liv likt en eleKtron i en moleKylorbital. Inte ens brinnande magnesium kan mäta sig med Elinas strålande leende när hon ser sina mulleräna Reccar. FK K har som mål att Reccarna blir lika tighta som en c.c.p. Kristall och bondar lika starKt som joner. För att förgylla FK K’s dag kan Reccen bjuda på Kantaloupe melon, eller massa Kitroner.

Om du inte är del av lösningen, så är du en fällning

Mailfk_katrecce.utn.se

Alma, Q

Som ett lila sken lyser det om Fadderkå Q i sin rosa tröja och lila ovve. Reccarna gör hennes vardag extra Ql med skratt och lek. Fadderkå Q gör sitt bästa för att Reccarna ska få en mullerän Mottagning och att deras glädje ska bli starkare än det bästa materialet. Behöver Reccen mullvastiska tips så kan Fadderkå Q hjälpa till med allt ifrån Quggfrågor till Qubb, och ingenting gör Fadderkå Q lika glad som saltlaQris och Q-Reccars leenden!

Dåligt kaffe är bättre än inget kaffe

Mailfk_qatrecce.utn.se

Simon, F

Fadderkå F kommer att gå över stock och sten För att Få till en alldeles Fantastisk Mottagning! Reccen kan känna sig trygg när den Följer i Fadderkå Simons mullartade Fotspår. Om Reccen känner sig dyster har Fadderkå F alltid Fenomenalt Fiffiga vitsar att bjuda på. Fadderkå Simon går alltid upp med tuppen För att hålla Festligheterna på topp! Med en mulltimeter mäter Fadderkå F spänningen hos Reccarna, och uppmanar Reccen att följa med strömmen för att minska motståndet. 

På onsdagar har vi på oss rosa.

Mailfk_fatrecce.utn.se

Erik, ES

Liksom Jordens framtida EnergiSystem får Erik sin kraft från solen. En varm vårdag hittas han längs med Fyrisåns vatten, funderandes över synkrongeneratorer och annat skoj. Liksom EU strävar Erik efter transporter utan CO2-utsläpp och cykeln är därför hans bESta vän. Vill Reccen göra honom glad ska Reccen bjuda honom på kaffe och vill Reccen göra honom ännu gladare, bjud på en påtår. Detta Fazerälskande stycke till Fadderkåit är en kramgo mix av Blodinbella och Ernst.

Livet är för kort för dålig bea

Mailfk_esatrecce.utn.se

Daniel, W

Likt ett sommaregn sveper FK-W förbi för att ge Wärmande ord när reccen finner att Wågorna är för höga. Vilka problem som än kan tänkas dyka upp finns alltid FK-W där för att hjälpa till med att hitta den mulltimata lösningen! När Daniel ej ses förbättra klimatet kring reccar kan han finnas Waweandes på dansgolvet till önskvärd sing-alongdänga. Detta om han inte Wäljer att njuta av miljön i Reccentralen eller mumsandes på en underjordligt god Wåffla vid valfri oas

Just keep sWimming!

Mailfk_watrecce.utn.se

Albin, I

Likt en aktie på börsnotering glider FK-I In I tältet och lyser upp dansgolvet med en ovve som reflekterar allt synligt ljus. Om Reccen känner sig lika nere som en lågkonjunktur kan Reccen komma till Albin för bidrag,  och om Reccen vill ha en kram lika stabil som en statsobligation kan Reccen med fördel bjuda Albin på mörk choklad med chili I.

Ekonomi rules everything around me

Mailfk_iatrecce.utn.se