Fadderkå

Fadderkå är ett rosa och uttans gosigt gäng vars största intresse är att bringa Reccen trygghet och vägledning genom Ångström, ITC och livet. Om Reccen någonsin känner sig vilsen i sitt nya studentliv är det bara för hen att sätta siktet på Fadderkås rosa hoodies för att få lösningen på alla sina problem. Även om Reccen inte alltid ser alla Fadderkåiter så sprider de sina varma strålar så att Reccen kan känna sig fiskeligt trygg i varje stund under sin Reccetid. Varje program har sin egna Fadderkåit iklädd en flott overall i sektionens egna favoritfärg. Utöver detta är alla Fadderkås infraröda strålar där för att leverera mustiga kramar till Reccen närhelst Reccen behöver det.

Fadderkå önskar Reccen en strålande reccetid och att Reccen ska trivas som uttern i vattnet i Uppsala!

 

Gruppledare

     

Elin (Vänster)

Hand i hand med sin partner in pink Philip flyter Elin fram längs Fyrisån tillsammans med Fadderkå för att fiska upp alla vilsna Reccar. Enligt Elin är regnbågen the uttermost tecken på kärlek och vill därför gärna finnas där för reccar från alla olika program. Om Elin någon dag, mot förmodan, skulle känna sig butter löses detta bäst med riktigt mustigt fika eller en bild på en kramgosig kissekatt. 

Always be yourself! Unless you can be a pink unicorn, then always be a pink unicorn.

Philip (Höger) 

Som en varmt rött ljus rör sig Philip tillsammand med sin andra hälft, Elin, runt Polacksbacken med en strålande glädje. Med sin utterbara tvådelade overall i kårens färger vakar han över alla program och hjälper reccen att hålla sjölejon på behörigt avstånd. Likt en regndroppe som sprider färgerna i ett rosa moln arbetar Philip för att reccens tid ska bli dess fluffigaste hittills.

Always look on the pink side of life

Mailfk_gruppledare1atrecce.utn.se och fk_gruppledare2atrecce.utn.se

Filip, IT

Om reccen känner att kompileringen inte blir felfri och allokeringen inte är optimal då kan reccen springa till FadderkåITen Filip. Filip älskar att ge kramar i for loopar och hjälpa reccen  i sITt studentliv. Filips utterska önskan är att se reccens strålande leende på dansgolvet med danssteg i alla möjliga ITerationer och våglängder. Iförd vinröd overall och rosa tröja Cr reccen lätt Filip på ITcs gräsmattor. Om reccen känner sig törstig och butter kommer FadderkåIT med socker IT för att reccens energIT ska återställas.

Du du du du du im lovin IT

Mailfk_itatrecce.utn.se
 

Max, DV

Fadderkåit DV har länge väntat på att Reccen ska hitta hem till Polacks och har aldrig varit mer redo på att med 64-bitars precision guida Reccen genom vad som kommer bli de två roligaste veckorna under hens studietid! Om Reccen så skulle önska kan Fadderkåit DV dela med sig av massor med gulDVärda tips för att överleva studentlivet och/eller cykelturen uppför polacksbacken. Skulle reccen komma med andra funderingar om studierna har Fadderkåit DV såklart alltid bättre svar på alla aDVancerade frågor än StackOverflow, Google och Clippy tillsammans.

Monader är bara monoider i kategorin av endofunktorer, vad är problemet?

Mailfk_dvatrecce.utn.se

Anthony, M

Som hälften blå, hälften rosa uttstrålar Fadderkå M en kraft likt en Mekanisk Manick som uttrar sig på alla Mustiga sätt som Reccarna kommer uppleva under sin första tid som studenter. När Fadderkå M inte leker lekar eller svänger runt med overallen på dansgolvet sitter han gärna under en korkek med sina hjärtforMade solglasögon och kramas.

Anthony har fanstasin att Reccen packat sitt porslin och sin delfin i en liMousine och känner euforin och energin att lära sig teorin och teknologin under sin första terMin på Maskin.

Vill du nå toppen, klättra upp i ett träd

Mailfk_matrecce.utn.se

Frida, B

På toppen av PolacksBacken står Frida och vinkar reccen välkommen. Frida vet en hemlighet och det är att reccen Behöver många Björnkramar och skratt för att anlägga Bästa mottagning. Om Bekymmer skulle uppstå så kan de slägga sig i väggen för Frida kommer att Bära Reccen fram genom Betong och Bly. För med en Blå Bygghjälm på huvudet så tror Frida att reccen kan hjälpa till med att Bygga en värld lika fluffig och rosa som Fridas Bakfickor.

Go Bygg or go home

 

Mailfk_batrecce.utn.se

Bälter, MT

Likt ett gäng fotonstrålar lyser Reccen upp fadderkå MTs vardag med sin utterbara energi. Fadderkå MT har dröMT om Reccens ankomst till Polacksbacken fiskeligt länge och finns alltid där om Reccen behöver vägledning. Att göra allt i sin makt för att Reccen ska känna sig som hemma är något som fadderkå MT har högst upp på sin todo-list. Det finns ingenting som gör fadderkå MT så glad som kramar, dåliga skäMT, toMTar, vakkuMTorkade bananer och alla underbara Reccar!

Ett dåligt skäMT är bättre än inget skäMT

 

Mailfk_mtatrecce.utn.se

Jennifer, E/Ei

Som ett strålande rosa ljus, med en aura lika positiv som en proton och ett inte alltid så förträffligt pokErface ledEr Fadderkå E/Ei alla Elektro(n)Reccar genom dEras första tid som studenter. I den mEst utterbara kombinationen av färger, rosa matchat med rosa, finns hon alltid där med varma kramar och kopplar ihop alla frågor med svar. JEnnifErs favoritsyssla är att släppa loss på dansgolvEt och hon lär sig gärna Elektro(n)Reccarnas uttmärkta dancemoves. Ohm du vill göra Fadderkå E/Ei lite Extra lycklig bjud hEnne på en avancerad ninjakram ellEr choklad.

Watt is love?

Mailfk_eatrecce.utn.se

Niklas, X

Likt ett molekylärgrönt sken leder Fadderkåit X reccen fram genom lätta och svåra tider. Igenkänningsfaktorn är hög hos FK-X, med den molekylärgröna-overallen och den rosa tröjan ser Niklas lite ut som en god glass med många e-ämnen. I labbrocken, greppandes en pipett och breda perspektiv är Niklas alltid redo att laborera fram en lösning till reccens problem. När reccen känner att hen behöver lite extra energi kan hen alltid komma till Niklas för att eXtrahera några kramar. Alldeles eXtra glad blir Niklas av småfula dansmoves och Hamburgerkramar. Eller så kan reccen alltid sjunga valfri Kanye West låt för finna vägen till Fadderkåit X’s hjärtas inre vrår.

Ditt hjärta är lika stort som dina skor

Mailfk_xatrecce.utn.se

Tilda, STS

Har reccen utsatts för utterly många teSTS och behöver energi? Eller känner sig reccen (b)utter? Då kan hen söka sig till FK-STS! Hennes fantaSTSiska bakningsskills resulterar i infinita mängder muffins som reccen kan livnära sig på. Den nu självbenämnda öSTSvensken älskar att kramas lika mycket som hon älskar sin mormors lasagne. Har reccen en tidsoptimiSTS syn på livet, kan hen alltid skylla på att FK-STS fångade hen i en kanelbullekram med Fadderkå vid kaffet på uttgård. Tilda svär på allt fika utte(r) i världen att hon kommer vägleda och finnas där för reccen under mottagningen! 

Livet är en feSTS

 

Mailfk_stsatrecce.utn.se

Gustav, K

FadderKå K har antagit sig uppdraget att sprida sin IR-strålning över Uppsala, och Kramar är såklart det bästa sättet för detta. Inte ens brinnande magnesium kan mäta sig med Gustavs strålande leende när han ser sina utterbara reccar. Att reccarna tillsammans kommer bli tighta och starka som jonbindningar och bilda en fin kristallstruktur är fadderKå Ks högsta önskan. Bjud mig på majs i ett av tre exciterade tillstånd: grillad, rostad men allra helst poppad! 

Om du inte är del av lösningen, så är du del av fällningen

 

Mailfk_katrecce.utn.se

Agnes, Q

Som ett strålande sken lyser det om Fadderkå Q när hon ser Reccarna förgylla Polacksbacken med skratt och lek. Fadderkå Q gör hela tiden the uttermost för att Reccen ska få en uttmärkt tid och sprider därför glatt sin positivitism med skinande energi och uttermodentliga kramar. Har Reccen gått och blivit butter finns alltid Fadderkå Q, i lila ovve och rosa tröja, med lysande tips för att hjälpa Reccen med allt från plugg till fuldans. Inget skiner upp Fadderkå Qs vardag mer än skimrande leenden från glada Reccar. 

Kylskåpet är ett bra exempel på att det är insidan som räknas

 

Mailfk_qatrecce.utn.se

David, F

För en dunderstrålande mottagning bör alla F-reccar följa I Fadderkå Davids utterbara Fotspår! Förutom tuppar och ekvationer så älskar FadderkåDavid kramar i Fiskeliga mängder. När reccen känner sig lite butter så finns FadderkåDavid där med mustiga vitsar dagen eFter För att reccen ska kunna skina dygnet runt. Under Fiskeligt Festliga kvällar i tältet så lyser den gula och rosa stjärnan David starkast av dem alla med med båda Futterna i rörelse på dansgolvet.

I’m not saying I’m batman. I’m just saying no one has ever seen me and batman in the same room

 

Mailfk_fatrecce.utn.se

Gustav, ES

Somliga tror att Gustav slagit världsrekord i sten sax påse. En del påstår att han bEStigit mount everESt. Något som däremot inte kan ifrågasättas är hans varma kramar och positiva energi som han sprider över Polacksbacken. Gustav älskar att dansa och ser starkt fram emot att få se Reccens mESt strålande dancemovES! Allra gladast blir förstås Gustav när han blir bjuden på choklad i alla dESs smaker!

Choklad är helt uttroligt! Det ger en energi så man kan köpa mer choklad!

 

Mailfk_esatrecce.utn.se

Elin, W

Likt en Wärmande stråle leWererar Elin alltid utterly bra kramar och kärlek. Denna fadderkåit älskar källsortering, fiskeligt spännande snorkling och hennes uttermost Favoritdansmove är självklart Wågen. Reccen hittar Elin kollandes på cute puppy Wideos, snacksande på uttmärkta chokladbitar eller likt en sjöWind dansandes i tältet. Elin finns alltid här för Reccen oavsett om hen vill leka Wattenlekar, få Wägledning eller lära sig laga matlådor med uttans låg klimatpåWerkan.

Individually, We are one drop. Together, W are an ocean.

 

Mailfk_watrecce.utn.se