Gruppkoordinatorer


ÅÅh Krims är såklart mullverligt belåten över att se att Reccen hittat sidans mest tidsenliga sida som aldrig slutar att inte vara irrelevant. Med svaren på livets alla djupgrävda frågeställningar, likt ett Wikipedia på steroider finner Reccen facit i lila. Står tältet på högkant, är klassfesten bakochfram, är maten under jorden, är drycken dragen, är företagen kryphåliska eller är los dineros på spanska, då vet Reccen vart Reccen ska vända sig. Nej Google biter inte här, men det gör Gruppkoordinatorernas eviga kunskap!

 

 
Marion, Kalaskoordinator

“Vad är väl en klassfest på mottagningen?” frågar Reccen, “En alldeles mullvastisk sammankomst!” svarar Kalaskoordinatorerna! Kalaskoordinatorn ser till att Reccen har en underjordligt bra klassfest, och finns alltid där om Reccen skulle ha några wUNDERbara frågor. Om Reccen inte hittar Kalaskoordinatorn kan Reccen spana efter den lila tröjan och röda ovven i det mullvastiska tältet, där Kalaskoordinatorn ofta finns för att briljera med sina mullvifika dansmoves på dansgolvet.

Do you wanna do something fun? Do you wanna go to tältet?


 

Johan, Kalaskoordinator

När Reccen ska ha klassfest finns Kalaskoordinatorn där och ser till att kvällen blir helt mullveliosisk. Kalaskoordinatorn är alltid tillgänglig att svara på Reccens mullvifika frågor om allt mellan himmel och underjord. Om Reccen har svårt att hitta Kalaskoordinatorn är det bara att spana efter den underjordliga lila tröjan och mulleräna mörkgröna ovven. Reccen finner oftast Kalaskoordinatorn på tältets dansgolv där de wUNDERbaraste av dansmoves visas upp.

Ett bra släpp förlänger livet

 


 

 

 

Maja, Kalaskoordinator

Kalaskoordinatorn finns där för Reccen så att Reccen får en mullerän kväll under klassfesten i tältet. Skulle Reccen ha några Riviga frågor, kommer Kalaskoordinatorn göra sitt yttersta för att besvara dem. Kalaskoordinatorn går klädd i en Mullveliosisk lila tröja och en party-ljusblå ovve som är klarare än en sommarhimmel. Reccen kan vara säker på att Kalaskoordinatorn inte kommer gå en Mullimeter från tältet eftersom det är där hon trivs bäst - dansandes med Underjordliga party-moves!

When the sun goes down, the sound goes up!

Melker, Företagskoordinator

Det är jag! En av Reccarnas kära Företagskoordinatorer! Jag kommer hjälpa Reccarna från de allra mullvarligaste situationerna till de absolut mulleluriga festerna! Tro inte jag är en laggmask för det! När kvällen kommer så kommer även de mulligaste dansmovsen fram!

Pengar gör dig inte glad, men jag vill hellre gråta i en lamborghini än på en cykel.

 

Ellika, Företagskoordinator

Som Mullfaldig mästare i mingel, är Företagskoordinatorn här för att vägleda Reccarna genom företagens underjordiska tunnelMulltiplex. Behöver ryggsäckens innehåll Mulltipliceras under tiden kan Företagskoordinatorn tipsa om de sMulltronställen där den absolut Mulligaste merchen lurar. Känn ingen oro, Recce, i lila tröja och Mulleränt maskinblå overall lär hon dessutom ut konsten att forMullera de allra boMullslenaste ord som får företagen på fall. Mulligheterna är oändliga!

Because we all knead dough.

 

 

Samuel, Tältkoordinator

Vad är väl en kväll i tältet? Det är kul, roligt och alldeles... alldeles underbart! Tältkoordinatorn har finslipat sina tältkunskaper sedan liten då mulltiverktyget och mullplogen anvädes flitigt. Allt för att Reccen ska ha ett slott att visa upp sina mulldomliga dancemoves i natten lång. För att lysa upp de mörkaste kvällarna och skydda Reccen mot regn så kommer tältet alltid att finnas där.

Tältet är bevis på att det är insidan som räknas

 

Sara, Tältkoordinator

För att Reccen ska få uppleva tidens mest extraordinära partypalats har Tältkoordinatorn utövat sina ringa skogsmullekunskaper om hur ett tält konstureras. När tiden är inne, ser Tältkoordinatorn till att det mullrar ordentligt i det multimeterlånga tältet så att Reccen kan skaka vader på dansgolvet. Vare sig Reccen vill dansa, mingla eller bara studera vattnets kretslopp bör Reccen självklart ta sig till det mulleräna TÄLTET.

Hemma bra, men tältet bäst

 

Josefine, Matkoordinator

När Reccens mage mullrar av hunger och energidepåerna behöver påfyllning, är Matkoordinatorn där på mulltid. Från wUNDERbara kvällar i tältet till den mullvastiska klassfesten kommer Matkoordinatorn bjuda på oändligt smarriga mulltider - och frukta ej, kära Recce, hit kan du alltid vända dig för frågor om specialkost eller få mullveliosiska matlådetips! Om Reccen har svårt att hitta Matkoordinatorn kan mullvadshörseln riktas dit burgare flippas utan dess like, eller söka efter den mullifika lila tröjan och [lite finare maskinare] blåa overallen som skakar loss på dansgolvet.

Varannan burgare

 

 

Benjamin, Myntkoordinator

Till Myntkoordinatorn kan Reccen vända sig för att fråga allt mellan himmel och underjord. Med sina kloka råd och sitt VM guld i singla slant kan Myntkoordinatorn hjälpa Reccen fatta mullvistiska beslut. Myntkoordinatorn är enkel att hitta med sin mullvifika lilafärgade tröja och lysande turkosa ovve. Myntkoordinatorns bästa tips är att mullvada sig fram till Reccentralen där det legendariska Spännkortet går att köpa. Med detta Spännkort grävs det möjligheter få har skådat tidigare, inte minst i tältet där Reccen kan njuta av mullvistiskt bra mat, dryck och musik.

Spännkort, spännkort, spännkort. Alla goda ting är tre.

 

 

Edvin, Dryckeskoordinator

Önskar Reccen medeltidsdryck, framtidsspacedryck eller varför inte lite mullvastisk nutidsdryck så kommer Dryckeskoordinatorn göra sitt mÜllterska för att barens tappar ska flöda utan dess like. Med sitt Ångströms Mästerskap-guld från 2273 i kort sprint med tungt ölfat, kommer Dryckeskoordinatorn med hans lila tröja och rosa ovve på mulltid leverera mer fat än han kan räkna till, så Reccen kan ha en helt mulltrolig kväll.

Snyggt dryckt!