Gruppkoordinatorer


Nu har reccen hittat till en väldigt snajjdig sida.

Likt Wikipedia  är Gruppkoordinatorerna alltid fyllda till bredden med kunskap, men bör ej citeras. Om Kassan har försvunnit, tältet är på väg att Rasa, saltet tagit slut, företagen Inte hittar rätt, tappen skuMmar över eller kanske ett party som behöver lite extra Sparkle, finns Gruppkoordinatorerna där till undsättning. Om Reccen behöver en hjälpande hand eller har några frågor är det alltid okej att fråga Gruppkoordinatorerna som alltid har ett bra svar. Gruppkoordinatorerna känner man lätt igen på dess lila tröjor som skiner lika fint som soluppgången själv.

 

 
Daniel, Kalaskoordinator

Vad vore en mottagning utan klassfester? Svaret är en utterly butter en. Men fear not, kalaskoordinatorn#1 kommer tillsammans med 2 och 3 göra the uttermost för leverera klassfester så utterbara att detta halvklot börjar snurra i egen takt. Har reccen frågor till kalaskordinator#1  kan reccen söka efter en lila tröja. Mer än ofta kommer kalaskordinatorn#1 med de flottaste dance moves dansa benen av sig i tältet.

The party don’t start till we walk in


 

Ellen, Kalaskoordinator

Som en discolampas färger kommer kalaskoordinatorn nr:3 se till att klassfesten blir helt strålande-utterbar för alla utterligt fiiiina reccar! Det uttersta uppdraget för kalaskoordinatorn är att se till att reccen har en utterfräck party-feeling dag som natt. Om reccen skulle vara lite butter en regnig dag kommer kalas nr:3 uttermodernt snabbt och skiner upp tillvaron i disco-ljusblå ovve och lysande lila tröja! Reccen är alltid säker på att hitta kalas nr:3 där hon trivs bäst - i tältet dansandes utterläckra moves!

Disco made me do it

 


 

 

 

Rebecka, Kalaskoordinator

Kalaskoordinator 2 ser till att reccen får en fiskeligt utterbar och strååålande kväll under klassfesten i tältet. Känner sig reccen butter i brist på idéer när temafest vankas är det bara att komma förbi kalaskoordinator 2 som alltid har mustiga idéer på lager. Hon är ej svår att hitta då den lila t-shirten tillsammans med den molekylärgröna ovven strålar starkare än solen själv. Annars är det utterly troligt att hon befinner sig i tältet och utför sina allra flottaste dansmoves!

A little party never killed nobody

Niklas, Företagskoordinator

Koordinatorn som ser till att alla företag får strålande behandling under sin vistelse. Uttmärkta lunchföreläsningar lovas självklart alla utterbara reccar! När aftonen sedan simmar in över Polacksbacken hoppas GK:n att träffa på reccarna för att få se deras utterliga ful-dance-moves ute på dansgolvet. Vissa säger att denna GK:s flottaste moves är fulast av dem alla!

Det finns omtentor, men inga omfester

 

Ebba, Företagskoordinator

Företag! Hallå! Hallå! Hallå!! Tack vare FÖRETAGSkoordinatorernas strålande service så blir även de buttraste FÖRETAGen mustigt glada och ger oss all sin kosing. Med förnybar energi i systemet hjälper koordinatorn företagen att att fylla reccarnas hjärnor med information, deras magar med mat och deras ryggsäckar med flott merch. 

Det är en dag idag också

 

 

Julia, Tältkoordinator

TÄLTkoordinatorn har länge sökt, från Mälarens strand till Atlantens rand, för att bemästra den uråldriga TÄLTkonsten. Ännu är hon inte fullärd, men frukta ej! Hon kommer alltid att finnas där och göra sitt uttersta för att reccen ska få ha en alldeles uttenbar presenning över huvudet, dessutom av den vattentäta sorten. Var inte butter, kom till TÄLTET!

Hokey religions and ancient weapons are no match for a good TÄLT, kid.

 

Andreas, Tältkoordinator

För att resa och upprätthålla TÄLTETS fiskeligt stolta och robusta uttstrålning befinner sig TÄLTkoordinatorn på plats. TÄLTkoordinatorn 2 har sedan barnsben tränats i konsten att till sin utterly bästa förmåga bygga mustiga tält. TÄLTkoordinatorn har nu blivit något av the uttermost bästa när det kommer till TÄLT. 

Home is where you pitch your TÄLT

 

Clara, Matkoordinator

När reccen känner sig fiskeligt hungrig och trött kommer matkoordinatorn att vara där och mätta hungern! Under klassfesten eller varför inte på kvällarna utanför det utterbara dansgolvet i tältet? När reccen glömt matlåda, frukta ej! Matkoordinatorn finns alltid där för att hjälpa reccen till the uttermost. Om reccen behöver tips på matlåda, kom förbi matkoordinatorn så får reccen alla hennes mest strålande och mustigaste tips!

I’m sorry for what I said when I was hungry

 

 

Sofia, Myntkoordinator

Oavsett om reccen uttrar över valutan eller vilket dancemove som är det flottaste, så har Myntkoordinatorn alltid råd. Ett av de starkast strålande tipsen om reccen är utte efter en mustig matbit eller förfiskande dryck är att uttnyttja ett hörn av det myntomspunna spännkortet. På dansgolvet skiner GK:n starkare än ett nypolerat mynt med sin gröna ovve och flotta fuldans, och om reccen vågar är Myntkoordinatorn alltid redo att uttmanas i en dancebattle.

Cash me uttside howbow dah?

 

 

Erik, Dryckeskoordinator

Dryckeskoordinatorn har lovat på alla möjliga sätt att se till så att drycken i tältet förblir en konstant. Hans uttermost mål i livet är att släcka reccens törst och till hjälp har han ett uttmärkt uttbud av fiskeligt mustiga drycker. Reccen är alltid välkommen till den strålande baren där dryckeskoordinatorn ser till att stämningen ej är butter.  

Med dryckestanken i tanken