Gruppkoordinatorer


Åh om tältet står på högkant, klassfesten är bak och fram, maten i en annan dimension eller Reccen behöver undvika en paddastrof och Google inte biter - då gör Gruppkoordinatorernas multimensionella kunskap det! Krims är såklart frogtastiskt belåten att Reccen hittat sidan som aldrig slutar att inte vara irrelevant över alla multiversuments dimensioner. Bärande hoppedundriga lila tröjor och overaller i alla galaxens färger finns Gruppkoordinatorerna för Reccen så att Reccen alltid vet var Reccen kan vända sig för att finna frog och fröjd - till GK.

 

 
Maria, Kalaskoordinator

KalasY och KalasX styr upp klassfester som får alla dimensioner att gunga. Inga paddastrofer är för stora då KalasX minsann vet hur kalasiga klasser får frogtastiska kvällar. Reccen ska nog veta att klassfesten, i vilken godtycklig dimension som helst, är bland det mest hoppidundrigaste och vill därför såklart inte missa det. Känner Reccen någonsin att något är yngeligt eller inte helt av denna dimension, är det bara att hoppa förbi KalasX. KalasX finnes i sitt naturliga habitat, tältet iklädd en lila tröja och en multidimensionell svart och mörkrosa ovve.

Fest? Nej. Kalas!


 

Sara, Kalaskoordinator

KalasY tillsammans med KalasX lyser upp varje endimensionell dag med hoppedundriga klassfester. Reccen vill så klart inte missa sin klassfest som KalasY har gjort sitt yttersta för att göra riktigt frogtastisk. Skulle reccen behöva lite mer glädje en endimentionell dag kan reccen alltid komma till KalasY som gärna delar med sig av sitt grodliga humör. Och om reccen har några frågor är det bara att studsa till KalasY med den lila tröjan och ljusblå ovven som självklart hittas i tältet. När KalasY inte är i tältet hittas hon ofta någonstans i närheten, kalasandes med de andra koordinatorerna.

Party like a teknolog

 

Emil, Styrkoordinator

För reccens färd genom en multidimensionella mottagningen krävs styrka och koordination, och såklart finns Styrkoordinatorn där! Han ser till att mottagningens grodsleveranser inte blir paddastrofala, och hjälper personalen att göra ett grodkänt arbete. Han styr alltid reccen på rätt väg genom mottagningen, och gör allt för att reccen ska få hud mellan tårna och känna sig hoppedundrig i tältet! Med Styr kan reccen prata om allt från cykelSTYRet till STYRketräning! Han kan ofta hittas kring tälten, iklädd en grodilurigt grön ovve och lila tröja!

Styr, we have a problem

Inna, Företagskoordinator

Hej hopp! Om reccen känner sig vilsen i företagens multimensionella värld eller behöver fylla på ryggsäcken med hoppedundriga sponsprylar, så finns Företagskoordinatorn här till hjälp! Tillsammans spänner Företagskoordinatorerna X, Y och Z upp hela det frogtastiska rummet med alla dimensioner reccen kan behöva. I lila tröja och molekylärgrön ovve hjälper Företagskoordinatorn reccen att undvika paddastrofer och i stället ha en plasktastisk tid under mottagningen!

Pleasure doing business with you!

 

Siri, Företagskoordinator

Grod dag! Företagskoordinator Y här, som tillsammans med Koordinator X & Z bygger upp det Frogtastiska treDimensionella koordinatsystemet fullt av utskottsmingel och gratis merch. Företagskoordinatorn håller koll på företagen så att reccen får den mest plasktastiska inspirationen och informationen om framtiden! Om Reccen har några Hoppedundriga förundringar om allt från mottagningsmässa till partykit kommer företagskoodrinatorn På Studs till undsättning, bara att hålla utkik efter den Multidimensionella lila tröjan och ljusblåa ovve!

I've got 99 problems, but my pitch ain't one!

 

 

Jennifer, Företagskoordinator

Hej, hopp, gummimopp! Precis som alla goda ting kommer företagsgroodinatorerna i tre! Med hennes grodpartners in crime ser företagsgroodinator Z till att reccen alltid får det bästa av alla multidimensionella världar. I X, Y och Z-dimensionerna jobbar Företagskoordinatorerna tills grodlåren trillar av för att lura… inspirera företag till att ge reccarna all deras kosing och merch! Företagsgroodinator Z finnes på campus i plasktastiskt lila tröja och rosa ovve, grodfallet taggad på att assistera reccen i plaskvått och torrt!

Ni kan alltid fråga mig! Men jag kommer fråga någon annan ...

 

Felix, Tältkoordinator

Hejsan hoppsan! Med väggar, tak, och golv så skapas det ett tält av alla eftertraktade dimensioner! Tältkoordinatorn ser därefter till att det är hoppedundrig utan desslike så att reccen riskeras att chockas över hur vattentäta de är. Inget element kan hota reccen när de studsar genom mottagningen om de håller sig i tältets trygga barm! Som mästare över ljud och ljus ser Tältkoordinatorn till att alla reccens sinnen är maxade at all times och ingen stund blir intetsägande! Så är reccen understimulerad, blöt, eller tycker volymen är för låg är det bara dra i en lila arm på en Tältkoordinator med molekylärgrön ovve! Hittas ofta i, runt, under, eller allmänt omkring tältet!

Bygg the tält you wish to see in the world!

 

David, Tältkoordinator

Som en groda i dammen ska Reccen såklart kunna studsa runt i tälten både var dag och var natt. Tältkoordinatorn har såklart tänkt ut alla scenarion (med mycket grodarbete) och bidrar till den multidimensionella stämningen i tältet. Med ljud och ljus som räcker i all grodändlighet så kommer toadstarna och kväkandet garanterat aldrig ta slut. Känner Reccen sig helt ohopperdunderlig så hittas Tältkoordinatorn i röd ovve förmodligen i träsket runt tältet och kan förhoppningsvis hjälpa till.

Tältet klarar av ca 40 tusen miljarder Reccar, det är väldigt mycket Reccar

 

 

Matilda, Matkoordinator

För att reccen ska få den grodeligodaste av mottagningar, undvika en sann paddityd och kunna hoppa och studsa genom hela dessa frogtastiska två veckor ska reccen söka sig till Matkoordinatorn så fort ansiktet börjar bli grodgrönt av hunger. Kom hit och pladdra om livet, kaffebakelser och choklad, och reccen med specialkost - SE HIT - till Matkoordinatorn med lila hatt och grönblå ovven! När du inte ser Matkoordinator så använd näsborrar och sök källan till doften av muffins, bullar och fika. Där hittar reccen Matkoordinatorn i sitt naturliga habitat. Ta tillfället i akt och bli, tillsammans med alla fina engagerade, en grönelig groda under de kommande veckorna och ha en hoppedunderlig tid med oss!!!

En bakelse om dagen är bra för magen

 

 

Oskar, Dryckeskoordinator

Reccens resa genom tid och rum kommer förhoppningsvis lämna reccen uttorkad. Därför kommer Dryckeskoordinatorn se till att reccen varken serveras paddastrofala eller endimensionella drycker, utan det mest multidimensionella grodgarna reccen någonsin inmundigat. Behöver reccen hjälp med drycken eller kanske livets alla gåtor finns Dryckeskoordinatorn här för dig. I sin lila tröja och gula ovve hittas han bakom baren eller bärandes på ett fat någonstans.

I drink therefore I am

 

 

 
Julia, Myntkoordinator

För att undvika paddastrofer finns käraste Myntkoordinatorn här för att besvara alla frågor som reccen må ha. Reccen kan enkelt urskilja henne i sin lila tröja och strålande gula ovve. Om reccen under den multidimensionella mottagningen blir törstig eller hungrig rekommenderar Myntkoordinatorn att reccen samlar ihop sina nypolerade mynt och studsar iväg till reccecentralen för att köpa ett frogtastiskt spännkort. På studs kommer reccen då få en hoppedundrig kväll i tältet med grodeligodaste drycken och maten.

Shine bright like a Mynt!