MediakåGröna och sköna, iklädda fräsigt färgglada ovvar. Det kan inte vara några andra än Mediakå såklart! Mediakå finns alltid nära för att fånga nuet och föreviga Reccens två veckor av glädje för framtiden. Mediakå ägnar nästan all sin tid åt att på bild och film fånga allt från brunch och expeditioner till tältdans och lek. Detta för att Reccen ska kunna hoppa tillbaka till minnena även långt in i framtiden. Minnena som Mediakå skapar tillsammans med Reccarna, som spexglans i tältet, mys i Reccentralen eller fotogeni i Mediakås hoppedundriga fotobås, kommer Mediakå erinra sig om i tidens evigheter.

Mediakå blir kväkifräckt lyckliga när de får bjuda Reccen på en frogtastiskt flott brunch i tältet där det kommer serveras frasiga våfflor med en spännande variation av toppings. Hoppas vi ses där! 

Om Reccen skulle fångas på bild eller film i stunden men helst vill lämna den åt historien, hör Reccen av sig till mkatrecce.utn.se så tar vi bort den bilden eller filmen. Ingen ska känna sig tvingad att vara med på bild eller film.

 

Snapchat: td_mediaka

Instagram: td_mediaka 

#hoppedundrig

 

Tipsa Mediakå, detta görs fördelaktigen via:

  • Mail: mkatrecce.utn.se
  • Haffa dem i Reccetältet eller någon annanstans.
 
Evelina, Producenten

Likt en groda i en cementBlandare har Producenten färdats genom dimensionerna för att Bygga sitt gröna och sköna mediakå. Historien säger att Prod är duBBelt så hoppedundrig som Basilika på pizza och att hon gärna Bevakar Bärande kolonner för undvika paddastrofer. Producenten ger alltid ger 100 Pro(du)¢ på dansgolvet, även om hennes moves har förBättringspotential. Reccen kan ofta hitta Prod Bakom kameran eller framför datorn, där hon Begrundar utBrytarrummens multidimensionella mysterier. För att Blidka Producenten kan Reccen Bjuda henne på chips och Bearnaisesås.

Den som väntar på en Prod väntar aldrig för länge
Sektion: B

 

Anna, Play

Då livet ger Reccen för mycket cITron, så tryck på Play för att tas till en mer lemonadig dimension. Play tycker om att sprida groda vibrationer, och trivs bäst i spexiga sITuationer. Allt från spexinfo till expedITion, är definITivt del av Plays komposITion. Vill Reccen göra Play glad så kan denna uppvisa valfrITt spex, eller kanske bjuda på choklad. Play är hoppfull att på den frogtastiska våffelbrunchen Reccen ska gå, där man kan få hänga med en mediakåIT, eller två. Att få hänga med Play? Vilken grej!

I spex, therefore I am
René Descartes
Sektion: IT

 

Erik, Effekten

Hoppningsvis är dEt intE alldEllEs för toMT i bEnEn EftEr REccEns EffEktfulla tramp i kampEn uppför Pollax, annars bidrar EffEktEn såklart mEd EnErgi momEntant. EffEktEn finns alltid nära till hands när REccEn sökEr sin multidimEnsioElla samvaro och REccEn kan då mEd säkErhEt förvänta sig En spänningsfull fraMTid. MEd gliMTEn i ögat kan REccEn lEvErEra En grordEntlig kopp kaffE EllEr En DElicato boll till EffEktEn för att undvika En total paddastrof.

Bättre fly än illa Effekta
Sektion: E/Ei och MT

 

Sabina, Action

 Skulle Reccen sakna lite Action under mottagningen, så är det Action som Reccen ska höra av sig till. Action kan bidra med ett frogtastiskt manus till en flerdimensionell introfilm, aktietips som ger ett hoppedundrigt utslag och berätta vad som ska källsorteras vart. För att charma Action kan Reccen såklart bjuda på vindruvor och choklad, annars är en match på valfritt Wii-spel också ett bra alternativ för att få Action på sin sida.

Bring the Action
Britney Spears
Sektion: I och W

 

Viktor, Konkav

Oj, nu blev det lite stel ögon-mot-text-kontakt här - och om inte Reccen tänker sluta läsa får väl Konkav helt enkelt introducera sig själv. Vad Reccen just nu ser framför sig är vad som kallas en klass F-mediakåit - vilket först och främst inte är en riktig grej, och andra och ofrämst betyder att Konkav har besegrat sista skolfotografbossen. Reccen ska dock inte låta detta skrämma upp, ty Konkav är mer än turbotaggad på att snacka numeriska simuleringar av meteorologiska fenomen med Reccen. Eller är Reccen kanske mer inne på en skräddarsydd bild föreställandes hen själv och några kursare? En fråga säger mer än ingen bild! Bjud mig på extra hot tacosås och bloopers med djur.

Finns det hjärterum fin- nä vänta nu gick du ur bild
Sektion: F

 

Linnéa, Konvex

KonveX är redo med kamera och kort för att fånga och föreviga alla hoppedundriga minnen som Reccen erfar under den multidimensionella mottagningen. När Reccen sedan har transformerats från ett plutteskuttig yngel till en magnifiQ grodprins kan Reccen blicka tillbaka till mottagningen i alla dess dimensioner. pQ-formeln må ni glömma men KonveX finns här för att se till att ni alltid minns mottagningen. Bjuder ni KonveX på en grodeligod QeX-choklad blir KonveX Xtra glad.

The only time I set the bar low is for limbo
Michael Scott
Sektion: X och Q

 

Aria, Saxen

Tjenare Reccen! Efter ett soMMarlov fyllt av lök och baDVäder har Mottagningens Saxikon äntligen anlänt till Polacksbacken. Där sprider han likt en StirlingMotor värMe och energi över Reccens vardag till tonerna av Kalle Moraeus. När han inte badar eller spelar Saxofon tittar Saxen gärna på DVd-filMer från 2007 och unDViker sten. Om Reccen vill förgylla Saxens dag är dadlar och chokladbollar av vegansk sort ett frogtastiskt drag.

Saxig and I know it
Sektion: DV och M

 

Catya, Memory

Efter reccens framkomst till Uppsala finns Memory här och kan med en artiSTS finess hjälpa reccen med både scheman och annat skoj. Om reccen tycker våfflor är grodeligodast kommer Mediakås våffelbrunch garanterat vara en beSTSeller. Memory har även hört rykten mellan dimensionerna att det kommer finnas något som faSTSys på ovven där!  Missa inte heller feSTSalen till fotobås där reccen kommer kunna ta frogtastiska bilder på kvällarna tillsammans med sina vänner, det blir säkert multidimensionellt! Memory tycker det är hoppedundrigt att bli bjuden på nötfri choklad!

Om jag har en våffla, kan jag dela den med dig
Sektion: STS

 

Baran, Click

Så bra att Reccen hoppade hit! Dags att presentera Mediakås egna sockerClick. Han brinner för Clickbait-titlar, gratis-prylar, flygande farkoster, klassisk rock och att klä sig grönt. Energisk och Systematisk, check. Kemisk och teknisk, yep. Om Reccen känner sig ensam, leta upp Click så kan ni kväka om allt från universums öde till det grodaste pålägget. När han inte chillar på näckrosbladen så gräddar han naturligtvis de grodeligodaste våfflorna med Play och Memory i brunchdimensionen. Om du vill fjäska lite extra för Click så går det finfint att bjuda honom på chokladbollar, havreflarn eller utmana honom på Guitar Hero.

Han åt 200 våfflor, du kommer aldrig tro vad som hände sen!
Sektion: K och ES