MediakåGröna och sköna, iklädda fräsigt färgglada ovvar. Det kan inte vara några andra än Mediakå såklart! Mediakå finns alltid nära för att fånga nuet och föreviga Reccens två veckor av glädje för framtiden. Mediakå lägger nästan all sin tid åt att fånga, på bild och film, allt från brunch och expeditioner till tältdans och lek. Detta för att Reccen ska kunna gräva sig ned i minnena även långt in i framtiden. Minnena som Mediakå skapar tillsammans med Reccarna; som fuldans i tältet, mys i Reccentralen eller i Mediakås mulleräna fotobås, kommer Mediakå erinra sig om i tidens evigheter. 

Mediakå blir historiskt lyckliga när de får bjuda Reccen på en mulltastisk flott brunch på Uthgård där det, bland annat kommer serveras frasiga våfflor, krispigt bacon och fluffigt bröd. Hoppas vi ses där! 

Om Reccen skulle fångas på bild eller film i stunden men helst vill lämna den åt historien, hör Reccen av sig till mkatrecce.utn.se så tar vi bort den bilden eller filmen. Ingen ska känna sig tvingad att vara med på bild eller film. 

 

Snapchat: td_mediaka

Instagram: td_mediaka 

#fotomullrande

 

Tipsa Mediakå, detta görs fördelaktigen via:

  • Mail: mkatrecce.utn.se
  • Haffa dem i Reccetältet eller någon annanstans.
 
Gustav, Producenten

Inget sätter sig djupare än minnena som Producenten skapar tillsammans med sitt gröna och sköna Mediakå. Om Reccen skulle följa ett spår av smörtäckta popcorn-smulor så är chansen stor att Reccen kommer finna Prod vid slutet. Den mulleluriga Producenten har alltid något på gång och är som gladast när Prod lyckas samla de mullvastiskt klipska Recceklasserna från I & Q. Reccen kan vara säker på att Prod, förgylld med energin från Rekås oändliga Reccecium, alltid ger 100 Pro(du)¢ på dansgolvet. Har Reccen frågor om hur man lever i nuet som Prod? Kom då till Prod med hans oändliga IQ, så delar Prod gärna med sig av sin visdom.

Det Producenten sätter i rullning stannar inte förrän Prod säger stop
Sektion: I och Q

 

Carl, Play

UtTeNtion, alla episka TD reccar!! 
Ursprungen från den Västgôtska Schlätta ITererar denna MediakåIT fram på ITc (likt ett rekursivt anrop). Ta tillfället i akt och tryck på Play så får Reccen ta del av den mullventyrliga Mottagningen sedan tidernas begynnelse. Vill Reccen göra Play’s dag så bjud honom på mulltipla krambiljetter, dans eller annat valfrITt spexelexIT. Känner sig Reccen extra Playful kan Reccen alltid bjuda Play på ett mullvadiskt spex. För att Reccen ska få ny mullergi kan Reccen mullra sig till den mullvastiska Mediabrunchen. 

“Tackar tackar, tackar tackar”
David Sundin

Sektion: IT

 

Vidar, Effekten

En mullelurig feSTSjäl med skovligt sinne för EStetik, Effekten är alltid redo för nya roligheter! Då Reccen känner triSTSen gräva sig nära finns den gröna filuren där för att göra mottagningen effektfull igen. Effekten mår allra bESt då han bjuds på lakrits eller spontanspex, något Reccen mullvarligen bör uppmärksamma.

Mannen, myten, Effekten
Sektion: STS och ES

 

Andrea, Action

Med en mulloändlig fantasi och mulloändligt många manus kommer Action att se till att Reccen får en oförglömlig tidsresa. Skulle Reccen sakna lite Action under mottagningen, är Action alltid redo för att hjälpa Reccen att drömma sig bort till en Actionfylld värd. Eller varför inte prova en Actionfylld reaktion på labb? Vare sig det handlar om mer eller mindre Action kommer Action att se till att Reccen får lagom med Action som räcker hela Reccens studietid och kanske till och med livet ut.

-This is impossible.
-Only if you believe it is.
Lewis Carroll, Alice in Wonderland

Sektion: X och K

 

Frida, Konkav

När ni är vuxna, skaffat villa, Volvo, och vovve, det är då ni vill minnas detta. Mottagningen. Men minnet kan bedra, det är då man behöver foton! För genom en kamera kan man inte bara fånga minnen, utan även tankar, idéer och känslor. Under er tid som Recce kommer mycket hända, både stora och små äventyr. Om inte Konkav är där och fångar allt, hur ska ni annars minnas Mottagningen? 
Om ni vill försäkra er om att ni fastnar på bild så kan ni bjuda mig på frysta vindruvor, sticklingar och en massa schyssta dansmoves.

Det är linsvätskan som gör bilderna bra
Sektion: M och W

 

Emma, Konvex

Konvex är redo med sin lins för att cEntrera allt ljus på Reccarna för att fånga deras mest mulleluriga poser och deras bästa stunder på bild inför framtidEn som de sedan kan kolla på när minnet börjar svika.
Ohm Reccen känner sig vilsen finns Konvex här för att göra Reccen meDVeten om allt roligt som händer och hjälper till med sina bästa aDVice om allt mellan himmel och underjord. Och sist men inte minst så är alla dåliga ordvitsar gulDVärda för att muntra upp en lins som Konvex.

Vad kan man inte fixa i photoshop?
Sektion: E/Ei och DV

 

Nir, Saxen

SaXEn hallå! Mottagningens SAXikon har tagit sig hela vägen upp från Skåne för att hjälpa Reccen klösa genom dagen. SaXEn uppskattar allt från SAXofon solo till SAXrätters middag. Känner Reccen sig lite nere eller är i behov av energi är det bara att be SaXEn att visa sin Fabulöst SAXiga dans.  
På sin fritid gillar SaXEn att spela Frisbee och spana på Fantastiskt Fagra mullFVadar ute på Ångströms exotiska stäpper.
SaXEn kommer alltid finnas där för Reccen genom tid och rum, som en ståtlig klippa Reccen kan luta sig mot under livets stormar.

SaXEn är vår hjälte!
Sektion: F

 

Tova, Memory

Från Mullndal i GöteBorgstrakten är nu Memory på mullventyr i Uppsala för att mullkomna Reccarna hit! Under mottagningen går tiden fort när Reccen har roligt, så då är det mulleränt att Memory är här för att hjälpa Reccen hålla tiden ifall Reccen inte minns.
Tycker Reccen om våfflor lika mycket som Memory gör är Reccen äggstra mullkommen till den cyklotyMT minnesvärda MediaBrunchen! På kvällen kan Reccen dra med lite fotomullrande vänner till det mullvastiska fotoBåset för Bilder Reccen länge kommer minnas. Bjud gärna Memory på PimPim och skäMT.

How many moles do you need to dig a hole? 6.022*10^23
Sektion: B och MT