MediakåGröna, sköna och iklädda fräsigt färgglada ovvar, vilka kan det vara? Det är såklart Mediakå som ständigt befinner sig i närheten för att fånga de strålande ting som reccen upplever under mottagningens veckor. Mediakå lägger (nästan) all sin vakna, ovakna och halvvakna tid på att dokumentera allt från brunch till tältdans i bild och film, så att Reccen alltid kan vända sig till recce.utn.se när minnet svackar. Mediakå strålar utterskt mycket när de får umgås med Reccen, oavsett om det är fuldans i tältet, mys i Reccentralen eller om Reccen gör ett besök i det mustiga fotobåset utanför tältet. Strålningen strålar som starkast när Mediakå får bjuda reccen på en flott brunch på Uttgård där mumsig mat kommer serveras, bland annat utterbart uttmärkt crispiga våfflor. Hoppas vi ses där! OBS! Vet Reccen att om Reccen fastnat på bild eller film men inte tycker att det känns okej? Då ska Reccen höra av sig på Mediakås mailadress, mkatrecce.utn.se. Ingen ska känna sig tvingad att vara med.

 

Snapchat: td_mediaka

Instagram: td_mediaka 

#sputtrande

 

Tipsa Mediakå, detta görs fördelaktigen via:

  • Mail: mkatrecce.utn.se
  • Haffa dem i Reccetältet eller någon annanstans.
 
Mathilda, Producenten

Precis som den starkaste typ av strålning så strålar Producenten som starkast i närhet av sitt gröna och sköna Mediakå. Om du Φ-nner en godtycklig chipspåse är det troligt att Producenten är någonstans i närheten, förutsatt att chipsen inte smakar dill. När hon inte gått i DVala ger hon 100 pro(du)¢ på dansgolvet med sina utterst mustiga moves till DJ:ens radiovågor. Har du frågor kring livet är Producenten alltid redo att dela med sig av sina aDVice, delvis på dalmål.

Väck inte den Produ-¢ som sover
Sektion: DV

 

Mikael, Play

UtTeNtion, alla episka TD reccar!! 

När reccens liv känns tomt och tråkigt, tryck på Play så Får ni se på Fart och Fläng. Med mustiga moves och Fiskeligt Fräs gör Play allt i sin makt att sätta Färg på tillvaron. Genom allt från SpexinFo till MediaBrunch sänder han ut sina strålar. Ställer alltid upp på en gitarrduel på Through the Fire and Playms. Om man hittar godtyckliga Fruktkarameller Finns Play Förmodligen inte Fjärran. Najs!

Ubi ludere et musicae, Play ibi est
Sektion: F

 

Fredrik, Effekten

Med sitt uttomordentliga lugn och breda leende är Effekten konstant redo för allt det Xtremt Qliga reccen hittar på. Oavsett om reccen är butter eller strålar av glädje finns Effekten där för att fånga reccens mest Pressentabla sida på bild. SQlle reccen vilja sätta Guldkant på Effektens tillvaro rekommenderas en Xtraordinär surdegstoast eller bara en utterst dålig ordvits!

Får får får? Nej, får får inte får, lamm får lammungar
Sektion: Q och X

 

Rebecca, Action

Om reccen skulle saKna ett mustigt manus för dagen är Action alltid redo att hjälpa till med regisseringen. Hon finns också alltid där om reccen skulle vara butter och behöver saMTala med någon. Ser ni Action stråla förbi kan ni berätta ett utterligt skäMT eller varför inte bjuda på lite choKlad.

Det löser sig med rätt lösningsmedel
Sektion: MT och K

 

Lina, Konkav

Konkav sprider ljus och glädje till reccarna och henne hittar ni alltid med en kamera i handen. När reccen ska hitta på något kul med sina vänner vill Konkav gärna vara med och fånga alla utterbara minnen på bild. När reccen känner sig butter kommer Konkav bryta reccens negativitet när hon reflekterar sina varma strålar. Vill man bjuda henne på något gott tackar hon inte nej till LINSchips. WWWoooow det här blir MMMMegaflott!

Jag fixar det i Photoshop
Sektion: M och W

 

Fredrik, Konvex

Powerpose motherfucker!

Konvex centrerar, samlar och koncentrerar allt ljus reccen har inom sig för att föreviga det på bild. Vill reccen inte vara med på kort, då kan reccen springa härifrån fort. Händerna på höften, blicken mot himlen och ett leende med tänderna är det enda konvex vill se när han rullar in på plats för att plåta sina reccar, faddrar och TDiter.

Om du tror att du kan Excel, då kan du inte Excel
Sektion: E och STS

 

Gabriel, Saxen

Saxen Hallå!

Med klipp i steget ITererar Saxen över mottagningens område. Saxen är alltid redo för att krossa dina grusliga problem. Han är som en klippa i stormen att luta sig emot för han sviker aldrig dig. Vill du klampa in i Saxens liv så får du gärna komma med något glassIT eller episka SAXofon solon. 

Saxen Hejdå!

Jag är en ganska rolig person
Sektion: IT

 

Lovisa, Memory

Om reccen känner sig lite trutt efter att ha visat upp sina strålande dansmoves i tältet under kvällen suktar Memory efter reccens sällskap i photobooth:et. Där är hon alltid redo att fånga reccens uttstrålning på bild och föreviga reccens Minne av kvällen. För att göra denna mediakåits kväll extra Minnesvärd vill hon särskilt bli bjuden på saltlakrits eller nektariner. Tycker reccen om våfflor lika mycket som Memory vill hon även påminna att reccen inte får glömma bort att besöka mediakås uttmärkta brunch!

Man ångrar sällan det man inte minns.
Sektion: B och ES