Mediakå


Vad är det för sköna typer som springer runt med ljusets hastighet iklädda gröna tröjor och flådiga overaller i regnbågens alla färger? Det är såklart Mediakå, som med kamerorna i högsta hugg alltid är redo att föreviga Reccens asteröjiga äventyr i Uppsala! Mediakå lägger all sin vakna, ovakna och halvvakna tid på att dokumentera mottagningen i bild och film, så att Reccen alltid kan vända sig till recce.utn.se när minnet svackar.

Mediakå blir alltid upprymda av att umgås med Reccen, oavsett om det gäller fuldans på tältsläppet, mys i reccetältet, eller bara chillhäng med Recceklassen. Om Reccen har pejl på något riktigt hippohäftigt och fotovärt som Mediakå kanske har missat går det hur bra som helst att tipsa på mail eller bara hugga tag i närmsta Mediakåit!

OBS! Vet Reccen att Reccen fastnat på bild eller film men inte tycker att det känns okej? Då ska Reccen höra av sig på Mediakås mailadress, mkatrecce.utn.se. Ingen ska känna sig tvingad att vara med.

De sju mediakåiterna kan inte vara överallt och vill därför gärna ha Reccens hjälp med att fånga alla flådiga stunder på bild och film. Reccen kan med fördel lägga upp sina bilder under hashtagen #fotoflådig för allmän beskådan.

(En oprivat instagram är att föredra då Mediakå inte kan se det som inte syns)

#fotoflådig

Tipsa Mediakå, detta görs fördelaktigen via:

  • Mail: mkatrecce.utn.se
  • Haffa dem i Reccetältet eller någon annanstans.
 
August, Producenten

Om våg-partikeldualiteten upptäckts idag hade det Fysikaliska Fenomenet säkerligen kallats Producenten. Snabbast i solsystemet skrrtar han fram med sina fotoner och ser till att det flådigaste av ljuskvanta uppfångas av sensorn. Precis som de hippa växterna Producenten stoppar i mun utstrålar han ljus i våglängderna 495–570nm. Hittas ofta Fågelspanande i skogen genom celestialt okular

Trippel sol blir trippel skörd

Sektion: F
Sebbe, Play

Play är Uppsalabon med torrare lokalsinne än en nyinflyttad Recce. Han älskar allt man kan Playa på/ med, från musik, spel och spex till yoyos, reccar och folks känslor. Parallaximal lekfullhet BYGGs bäSTS när Play bjuds på något riktigt ostigt, antingen galyxigt ätbart koguld eller ett ”riktigt bra” skämt!

”Play that funky music, Recce!” 

Sektion: STS och B
Simon, Effekten

En lat men dock väldigt Effektfull mediakåit som arbetar enbart på en mage fylld med chokladpudding och leenden från reccar. Effekten plockar gärna bomull tills han får ryggskott så det blir enklare att skjuta upp något tills det blir aQt, men även då blir det en eller annan OsKar

”Det blir Perffekten” 

Sektion: Q och K
Linda, Action

Likt en foton sprider Action ljus kring Reccen. Med en blixtrande kamera och stor uppRymdhet kan Reccen förvänta sig flådiga foton och filmer som är utom denna värld. Action må vara Actionfylld, men vill Reccen ha en tröstande kram och några peppande ord är Action mediakåiten för dig. Vill man göra Action lite extra glad kan man rITa en DVärgflodhäst

01001011 01001111 01010010 01010110 

Sektion: IT och DV
Maja, Konkav

Låt dig inte skrämmas av Konkavs fotonsnabba appearence. Även om hon swischar förbi med en hippotastisk ljudeffekt så ska Reccen inte vara rädd för att ropa hennes namn. Konkav uppmärksammar allt i sin omloppsbana och dokumenterar, lyssnar, hjälper och kramar alla i nöd! Späd på hennes kramgoa karaktär med en extra hipp kaffe! 

Från reccetiden och vidare 

Sektion: ES
Alicia, Konvex

I mottagningsMASKINen är Konvex redo med kameran i högsta hugg för att dokumentera Reccens hippofräcka tid. Med en hastighet nära ljusets kommer hon göra allt för att se till att reccens tid blir flåwless! Konvex blir lite Xtra upprymd av flådig fuldans och parallaximalt rykande te. 

De kallar mig Speedy Gonzales 

Sektion: X och M
Isak, Saxen

Reccen kan alltid Wända sig till Saxen med både det Ena och dEit andra, klipska svar och saxiga kramar utlovas till den som råkat bli soltorkad. Om Saxen får tag på popcorn kan astrogalagiskt stora kvantiteter gå åt, snabbare än bäckponnyer som töltar tvärs över Fyrisån. Med kameran i högsta hugg undulerar Saxen med på Reccens äventyr

”The Klippopotamus; the hipper clipper for that spacelicious video” 

Sektion: W och E