Mediakå

Vad är det för sköna typer som hänger omkring i gröna tröjor och overaller i grafikkortets alla färger? Det är såklart Mediakå, som med kamerorna i högsta hugg alltid är redo att föreviga Reccens spaceade äventyr i Uppsala! Mediakå lägger all sin vakna, ovakna och halvvakna tid på att dokumentera mottagningen i bild och film, så att Reccen alltid kan vända sig till recce.utn.se när minnet svackar. Matrixdanser, lekar eller en cyber-kul förfest, inget undgår mediakås blixtar.

Mediakå blir alltid upprymda av att umgås med Reccen, oavsett om det gäller fuldans på tältsläppet, mys i reccentralen, eller ett besök i Mediakås snajjdiga fotobås. Om Reccen har pejl på något riktigt fotovärt som Mediakå kanske har missat, eller bara vill hänga en stund, går det hur bra som helst att tipsa på mail, instagram, snapchat eller bara hugga tag i närmsta Mediakåit! Annars kan Reccen själv dokumentera sitt äventyr  genom att använda hashtagen #krokografik

OBS! Vet Reccen att om Reccen fastnat på bild eller film men inte tycker att det känns okej? Då ska Reccen höra av sig på Mediakås mailadress, mkatrecce.utn.se. Ingen ska känna sig tvingad att vara med.

Instagram: td_mediaka
Snapchat: td_mediaka

 

Tipsa Mediakå, detta görs fördelaktigen via:

  • Mail: mkatrecce.utn.se
  • Haffa dem i Reccetältet eller någon annanstans.
 
Elvira, Producenten

Med sin 100 pro(du)centiga produktivitet och proffsiga problemlösningsförmåga vägleder Producenten Mediakå genom diverse procedurer, processer och problematik. Producenten anser att glass äts bäst mikrad och att vattenmelon är världens bästa gurkväxt. Hon är lätt att hitta genom sitt blonda hår som lyser starkare i solen än polstjärnan en stjärnklar natt. Är det mörkt ute hittar du troligen henne i mitten av dansgolvet där hon krockar loss med sina sillmoves, fast inte senare än till klockan 22.

Livet är för kort för att mata ut en USB säkert
Sektion: F

 

Linnea, Play

Tryck på Play, när du vill skaka på dina lurviga och lämna allt datragiskt bakom dig. Mediakås egna spex- och aktivitetsansvariga har en stark dragningskraft till matrix-danser och påhitt.

Du ser henne dansa runt på skolan i en svärm av såpbubblor när hon roddar spexinfo, recceaktiviteter och Knäpper Kort (och i takt). Plays hjärta slår ett extra slag när en recce matrixar ihop ett spex om hennes spaceade sKills, om hennes Play-Stations eller bjussar på en saftig vattenmelon. Om du mot förmodan skulle tappa bort henne står hon med största sannolikhet inne i tältet och skakar på ovve-benen, och vill att du kommer och skakar på lurvigheterna med henne.  

I Play, on the Play-Station.!
Sektion: K

 

Gustav, Effekten

När allt är grått och tråkigt så kommer Effekten in med flashiga blixtar och Cyber-Spaceade explosioner som livar upp stämningen. Med skutt i stegen letar han efter dem mest effektfulla bilder som får visar reccarnas äventyr. Att impa på mediakås egna lilla Michael Bay är lätt, visa några coola moves eller bjud på en liten chokladbit!

Vilken jädra smäll!
Sektion: IT och DV

 

Simon, Action

Som en OVVEanligt grönlysande Strömming Simmar Simon omkring i reccedjungelns amazonas.com. Här ska alla Actionfyllda minnen förevigas, om han så måste simma runt varenda sjöman eller till och med kajman för att få till en krokogenisk bild. MaTa strömmingen med salta chips eller dra en krockerande ordvits och TaDa så blir han en sill! Denna grönluva diggar både Snook och Snake 2. Qonversationer med reccar gör Action lycklig, och de får gärna handla om musiQ eller fåglar. Ända sedan shuffeln uppfanns har denna regissör längtat efter att få köra sina mov(i)es med reccarna!

Simon says: "Fågel, fisk eller matrixmelon?" 
Sektion: MT och Q

 

Anna, Konkav

Konkav hon gillar att vistas bakom kameralinsen och med hennes krispiga fokus tar hon bilder som reccen sent kommer glömma. Konkav bildar tillsammans med sin andra halva Konvex den eminenta linsduo som dokumenterar mottagningens alla spaceade ögonblick. När Konkav springer runt på området och fotograferar charmas hon bäst med spexiga poser och krokiluriga leenden. Vill reccen smöra ytterligare för denna mediakåit tackar hon heller aldrig nej till linschips, linskakor eller en snajjdig vattenmelon. Som en del av det krokifräckaste programlaget bubbel-W kan hon även alltid muntras upp med lite såpbubblor! 

Be kind to your photographer, the power of editing is in their hands!
Sektion: W

 

Julia, Konvex

I spräcklig ovve och med kameran i högsta hugg fångar Konvex reccens krockilurigheter under mottagningens cyBerspaceiga aktiviteter - till eftervärldens fromma. Om reccen skulle känna sig i moll så finns Konvex där i dur och skur för att skapa Bra stämning. Tillsammans med sin trogna kompanjon Konkav bildar de en hejdundrande linskompott som snajdigt redigerar bort reccens alla frågetecken. Säkra sätt att charma Konvex är en runda i Pac-Man eller att ge en kontemplativ analys av Miyazakis fantaSTSiska mästerverk.

För en hammare är varje spik en möjlighet 
Sektion: STS och B

 

Joakim, Saxen

Med klipp i steget sonderar saxen mottagningens alla vrår och hörn i jakten på de skarpaste av bilder. Saxen vurmar något otroligt för mottagningens mediala magasin och vill alltid ta skojiga foton, Även om han kan tyckas dröna runt mållöst kan man vara säker på att han är på rätt plats när tillfället uppstår. Be han ta en bild vettja!

I know a guy
Sektion: E och ES

 

Linnéa, Memory

Om det är någon som har koll på var Mediakåiterna håller hus i cyberspace så är det Memory, Mediakås färskaste tillskott och krokodil-dundee-listigaste scheMaläggare! För att charMa denna Meme-Queen kan reccen förslagsvis visa lite silly dance-moves, bjuda på surt godis eller uttrycka sitt hat mot oliver (gärna i ett speX)!

Not only is my short-term memory bad, but so is my short-term memory
Sektion: X och M