Rekå

När inget annat fanns bestämde sig Rekå för att skapa tiden, med sig själva som gräns. Från en dimension bortom Reccens uppfattning har Rekå färdats för att skapa en grodunderlig oändlighet i Reccens liv. Rekå har förmågan att vandra över tid och rum, mellan dimensioner och besitter en oändlig kraft som driver alla universums händelser. I Reccens tredimensionella verklighet avbildas Rekås energi i deras färgsprakande auror och multimensionella frisyrer. Rekå bär mörka caper, glasögon och ler aldrig för att inte blända reccen med sin charm. Reccen Rekåmmenderas att inte röra Rekå under några som helst omständigheter då konsekvenserna kan bli oförsonliga. I stället bör reccen på avstånd lära av Rekås gränslösa visdom. Endast då kan Reccen till fullo uppleva de eminenta mottagningsveckorna. Trots att denna tid endast är en bråkdel av Reccens tid som student i Uppsala kommer Rekå göra så att denna tid känns oändlig.

Kom ihåg: Rekå ser allt, hör allt och vet allt

 

Markören, Q

Före tidernas begynnelse skapade Markören allt Material som finns i universum. Med blixt och dunder slungades sedan Materialet ut i oändligheten. Markören grodhoppade genom dimensionerna och var stans Markören landade skapades en ny värld. Reccens värld är en av Markörens yngre skapelser men ligger, åh Markören, väldigt varmt om hjärtat. Särskilt då Reccens förfäder uppfunnit sötsaker såsom hallongrottor och zooapor. Markören önskar såklart Reccen god lycka och mycket Ql när Reccen letar hålrum i materialen strukturer.

Integraler är primitivt, primitivt är effektivt

 

Aktören, F

I Aktörens närhet kommer reccen öppna dörren till nya dimensioner av kunskap där Reccens vektorer spänns till tensorer och rummet blir en evig bokhylla. Med denna kunskap kan Reccen sedan lätt få Grodkänt på alla test, och kväka igenom även de groddaste seminarium. Enklaste vägen för Reccen att komma till den kunskap som Aktören har sparat över universum dimensioner är genom den universella 3-dimensionella representationen av saltvatten och lyxhotell, Lakrits. Med fördel serverar Reccen även denna delikatess med läskande Trocadero eller en grodkänd ordvits.

Akta er för mig, annars händer det en grej

 

Generalen, IT

Likt Fyris forsar far Generalen fram som en lavin genom multiversum för att lösa all världens paradoxer. Generalen drar i trådarna i universums neurala nätverk för att maximera hoppet i alla levande själar. Lika stabil som en rauk finns Generalen vid Reccens sida genom livets långa väg. Vill reccen maximera Generalens glädje i alla fem dimensioner bjuds Generalen med fördel på gröna äpplen, röda Dumle eller en grodtroligt dålig ordvits!

Det är ingen skillnad på gröna och röda äpplen i Generalens ögon

 

Spänn, STS

Vid Spänns födsel sågs alla 101 dimensioner nära töjas till sin maximala gräns och en ny 102 dimension födas ur kaoset, även kallad Carl. Efter Spänns uppståndelse skapade Spänn multiversumet och fyllde det med 1 novemvigintillions procent av sitt guld, och födde då Generalen som likt en lavin forsade genom tid och rum. Med fickor djupare än alla dimensioners svarta hål kombinerat finns det inget som Spänn inte kan köpa.
På sin fritid finnes Spänn leva ett liv fyllt med glitter, glamour, skor och Versace-skor. Behöver reccen stöd i livet eller studierna kan reccen med glädje ta hjälp av Spänns intellekt som likt Spänns horn är vassare än den smartaste proppen. Vill reccen fånga Spänns undivided attention kan reccen med fördel bjuda Spänn på Keso, Beef Jerky, majs i Coca Cola, majs och chokladsås och såklart roliga mynt från främmande kungadöme.
Och kom ihåg, när banken får slut på pengar ringer de Spänn.

Åååh, va inte en keff tjomme reccen

 

Skum, I

Genom InfinItIva dImentIonella platser hoppar skum med det grodteska kallet att släcka reccens törst. EndImensIonellt blIr det Inte när skummande grod dryck serveras I de mest IIIntellIgenta av dImensIoner. En frogtastIskt dImensIon att hoppa på denna uppgIft är såklart polacksbackens plaskande damm. En hoppedunderIg dag fuktas Skums strupe med fördel av IIIngefära och IIIsglass

Mitt namn är Skum - RIKTIGT SKUM

 

Sting, E/Ei

Liksom ElEktronErna som styr REccEns liv framför skärmen färdas Sting i ljusEts hastigHET för att vägleda REccEns nya liv som studEnt. När REccEn oriEntErar sig gEnom dEt hEta laboratoriEt är dEt viktigt att intE gå fEL EllEr vara sEn. Är olyckan trots allt frammE kan Stings namn skrikas gEnom dimEnsionErna varpå Sting hoppar nEr från sitt moln och likt NEo i Matrix räddar REccEn från alla problEm som färdas mot REccEn. Sting önskar sEdan att Koppla av på Stings stEnhårda madrass och frossa i hEL Ekologisk chili och KanEL-gifflar så längE mobilEns battEri räc… 

Ååååhm Ampere - Sting är här!

 

Krams, IT

Likt tuggummIT i håret sitter Krams ihop med sin bättre hälft Krims. Ett välstädat och mumsigt samvete är såklart reccens vITalaste kroppsdel. Men reccen får ej glömma att Krams har det mest frogtastiska och sockersötaste samvetet i alla dimensioner. Krams hoppas såklart att reccarna hoppar och skuttar sig igenom alla mottagningens hoppedunderliga festligheter. Såvidare inte reccen KVäker för mycket, då kanske samvetet får samma öde som tänderna hos tandläkaren efter reccen har ätit för mycket sockriga godbITar. Om reccen vill hamna på Krams groda sida kan reccen bjuda Krams på grodeligoda gurkor och tutti frutti grodisar

Din mamma jobbar inte här, det gör Krams

 

Köx, B

När Reccens mage hoppar volter av hunger och energidepåerna behöver påfyllning, är Köx aldrig långt borta. På studs Bygger Köx gastronomiska upplevelser med kryddor från alla olika dimensioner som får Reccens smakvitlökar att dansa likt grodyngel på sin första simtur. Där Köx färdas görs marken bördig och grödor växer sig långa. Åh lika självklart som salt på lakrits, kommer reccen hoppeligen finna sig på nya kulinariska höjder och Bygga sig stor och stark. Det är såklart lika viktigt som sylten i hallongrottan att reccen lever efter uttrycket varannan burgare.

Better food, better mood

 

Φ, M

Sedan begynnelsen har Φ skådat denna jord i olika diMensioner, i hopp om att få utföra sitt underverk. Eldens flaMmiga flaMes skapas för att bränna och tiden är koMmen. Likt ett väloljat Maskineri är Φ’s plan ett faktuM. Är Reccen redo? Reccen vet om Reccen knäcker denna Macadamianöt: Vad är det som är svart och vitt? Och sen vitt och svart? Åååh och om Reccen knäcker denna otroligt Φnurligt svåra gåta får Reccen grodkänt av Φ. Och det är något Reccen vill. Φ har sett allt och koMmer visa Reccen vägen till slutets slut… 
Reccen kan med fördel bjuda Φ på Massa Mumsiga banan bubs eller gurka Med flingsalt.

Φ had you at ååh hallå

 

Kalaspinglan, X

Åhh hoppsan hejsan Reccen. Åh va kul att reccen har hitta den Xemplariska Kalaspinglans egna frogtastiska lilla pöl på webben. För att få en glimt av Kalaspinglan kan Reccen med fördel söka sig till dess hoppedundriga klassfest där Reccen får visa upp sin speXiga sida och lära känna Reccens klasskamrater. Om Reccen vill hamna på Xtra grod fot med Kalaspinglan kan Reccen med fördel bjuda på salta pinnar och Messmör!

Alla pinglor kan fixa kalaset, men bara Kalaspinglan kan fixa ett brustet hjärta

 

Bläck, B

Världen existerade i gråskala innan Bläck med ett enormt tryck skapade det färgspektrum som reflekteras i Bläcks sprakande elegans, vars sken skiner sjukt självklart. Om Reccen nånsin sett ett norrsken är det Bläcks vandringar över himlavalvet som Reccen Beskådat. Genom Bläck Strömmar kraftfulla laddningar och Reccen kan med fördel dra fördel av Bläcks energi för att få en multimensionell tillvaro i frogtastiska Uppsala. Framför allt Bör Reccen inte missa den grodeligodaste informationen på weBBen och appen för att undvika att mottagningen Blir en toadtal paddastrof. Bläck frodas i hoppedundriga matrisformationer och lever av Bläckra vitlökar eftersom vitt aBsorBerar alla färger. Vill Reccen komma Bläck närmare kan Reccen med fördel Bjuda på kväkifräcka Ballerinakex eller chips i en froggylicous smak.

Kan Bläck nån rekåitiska då? Åååhhh jaaaa, det kan hända …

 

Fix, ES

Åååååh hej hopp reccar! I nattens begynnelse kan Reccen med fördel söka sig till det frogtastiska tältet för en helt grodtrolig kväll. Fix har jobbat sedan urminnes tider för att skapa den stämning i tältet som gör att klassfesten blir en oförglömlig tid i reccens liv. Om reccen vill ha bonuspoäng så kan reccen med fördel bjuda Fix på vattenmelon.

Kan Fix fixa det? Klart Fix kan!

 

Farbror Spons, X

ÅH HALLÅ RECCEN! Efter bifruljoner trilbaljarder grodår av intergalaktonomiskt fredsbevarande med sin kära kompanjon Fred S. Kalla har Farbor Spons nu materialiserats i Uppsala för att vägleda Reccen. Åh såklart då Xtra Xtra kul för Farbror att välkomna den Xeptionellt Xalterade Reccen hit till Farbrors kajplats i den expanderande multidimensionella grodändliga etern då det visar att Reccen är på GROD väg att bli alldeles Xemplariskt hoppedundrig. Farbror Spons befinner sig oftast där Reccen minst anar och vill Reccen vinna Farbrors gunst bör Reccen lämpligast bjuda Farbror på Fizzy Pops och sticklingar. 

Man kan inte stava ‘Spons’ utan ONS

 

 

Farbror Bus, STS

För att Reccen inte ska beGränsa Snittbetyget till ett U och SCRUMpna under trycket, KANban Reccen förlita sig på Farbror Bus som har anlänt från dimension +358 för att leda Reccens alla mjuka projekt. Med Uthgård som Bass har nämligen Farbror som en MATAre Basunerat ut sina LEKAr och spLex från andra sidan objektivet längre än någon Teknolog eller Datavetare kan minnas. Farbror Bus mötte dock sin rival och vapenbroder när Farbrors baSTSanta basgång första gången besvarades av Morbrors multimensionella melodier, och ur slagfältet reSTSe sig de harmonier som nu ska leda Reccen på sina första stapplande steg på Ångan. Om Reccen vill göra resan enklare kan Farbrors optimaliteSTSvillkor såklart uppfyllas hastigaSTS med grodeligoda gelégrodor, helSTS ackompanjerat av deras naturliga habitat vaniljsås.

Under Farbrors tröjor kom! Vilken färg? Ååååh alla såklart!

 

[tæ:sk], K

Extraherad ur den djupaste av rebusdimensioner, liKt en Fourirtransformation av högsta rang är [tæ:sk], för att leda Reccen genom hoppeliga uppdrag och yngligt luriga gåtor. I förhoppningen att undviKa paddastrof hoppas [tæ:sk] att Reccen stannar Kvar i tältet i en dimensionell tid för att uppleva en extra multimensionell reccepub [tæ:sk] ordnat för Reccen och reccens Klass. [tæ:sk] önskar också att ge Reccens Klass grodKänt för sina frogeluriga uppdrag för hoppelig vinst i den dimensionslösa Klassolympiaden. För att göra [tæ:sk] extra bubblig i hjärtat ReKåmmenderas grodmatsformade pasta och hoppfulla PimPim.

Etanol löser mycket, men [tæ:sk] löser allt

 

Morbror Bus, MT/Ei

Morbror bus befinner sig för det mesta i mörkret, men kan SÅKLART dyka upp i alla olika stunder och lunder. Bus ssssser allt, höhöhöhör allt och krälar sig fram genom de minst små stigar som går att hitta. Morbror Bus är alltid glad när Morbror bus nära och kära mår som bäst, och kan såklart muntras upp av kaffe och kanelbullar om så inte är fallet. Morbror Bus största önskan är såklart att Reccen ska trivas och må bra, så se till att hamna på Morbror Bus bästa sida så kommer Reccen ha den mest hoppedundriga mottagningen i Reccens livs. För detta är inget skäMT, Reccen ska plugga MT!

No matter how BusY you are, you must always make time to make other people feel bad.

 

Binär, DV

Genom sin storhet skapade Binär alla ettor och nollor som Reccens frogtastiska dimension består av. Binär ska, med hjälp av pälsen och Manualen, ååååh såklart guidea reccarna genom denna dimension, där buggattacker och andra paddastrofer kan uppstå, så att Reccen kan ha en hoppendundrig början på sin studietid. Vill Reccen komma på Binärs rätta sida gäller det såklart att bjuda Binär på grodtycklig laktrits. Ååååååååh Binär hoppas Reccen är förberedd på ett riktigt aDVenture… 

Ååååh har Reccen provat att starta om?

 

Krims, F

Precis som harmoniska serien divergerar Krims ålder i all oändlighet, om än paddastroFalt långsamt. Till Följd av Krims multimensionella äventyr genom tid och rum och rum och tid har Krims evolverat tillsammans med sin bättre hälFt Krams till Rekås grodeligodaste Krims-de-la-Krams. För att Reccen inte ska utveckla ett paddigt beteende har Krims hörsel som sträcker sig längre än en vågFunktion i ett isolerat kvantsystem och syn som kan se in i Fjärde dimensionen. Med sin Krimstallstruktur och lilabultande hjärta RuntFLAMSande över Polacks är Krims såklart Krimsrupt och kan lämpligen mutas med danonino och/eller Krimsinellt grod choklad med salt.

Ropa ring Krims om Reccen vill ha med Krims
-Krims Possible

 

Koll, W

När den tredje, fjärde och femte dimensionen Kollapsade skapades en ny dimension skimrande i rosa, lila, orange och gult. Den skimrande dimensionen utvecklades med tiden till den Multidimensionella dimensionen Koll. Koll har sedan urminnes tider vakat över Reccen från den största till den minsta dimensionen av Reccens liv. Koll är Hoppfull att Reccen Kollaborerar och tar del av det Tvådimensionella schemat, gnistrande i frogtastiska färger, som ska guida Reccen genom en Hoppedundrig Mottagning i den bästa av dimensioner. Reccen kommer då få järnKoll över de två veckor som väntar. Koll blir såklart på Grodligt bra humör om Reccen bjuder på Kol(l)hydrater i form av pasta av en Grodlig skepnad (med fördel i en kladdig Kol(l)asås).

Tiden väntar inte på någon, förutom på Koll