Rekå

När inget annat fanns bestämde sig Rekå för att skapa tiden, med sig själva som gräns. Rekå är oändligheten som driver universums alla händelser. Allt omkring oss är Rekås vilja som de påverkar under varje ögonblick för att skapa en tidlös balans i Reccens tillvaro. Rekå har förmågan att stanna och förgöra tid och rum samtidigt som de kan skapa eviga sekunder i Reccens liv. Rekå känns igen av sitt mullviga hår och förblindande, färgglada ljus som används för att leda Reccens studietid. Då Reccen kan komma att skadas av Rekås oändliga strålning, bär Rekå cape och mörka glasögon. Läsaren Rekåmmenderas att inte röra Rekå under några omständigheter då konsekvenserna kan bli oförsonliga. Istället tillrådes Reccar att - med avstånd - lära av Rekås gränslösa visdom, det är nämligen endast då som Reccen kan komma att uppleva de eminenta Mottagningsveckorna till fullo. Trots att denna tid endast är en bråkdel av Reccens tid som student i Uppsala kommer Rekå göra så att denna tid känns oändlig…

Kom ihåg: Rekå ser bara allt, hör allt och vet allt!

 

Markören, X

Vid tidens skapelse var det Markören som skapade rum åt tiden, med en storslagen och utomjordlig dominant bliXt. Markören har koll på Reccens framtid, vet allt om Reccens förflutna och påverkar Reccens samtid. Hon är BioMarkören som indikerar stabilitet i Reccens liv, och ibland splicear hon Reccens gener på fritiden. Det är Markörens favvohobby som självklart endast tar en seXtondels millisekund per år.

Who run the world? Markören.

 

Aktören, ES

I Aktörens närhet glöms allt som Reccen tror sig veta om tid och rum. Blott de få dimensioner som Reccen känner till är ingen hämsko för Aktören ty all kunskap i kosmos har Aktörens cerebrum som samlingspunkt. Reccen kan med oerhört mycket tur och lite skicklighet ta del av detta vetande genom att förse Aktören med den allra ädlaste av alla de grillsåser som finns inom de 25 tusen ljusår från vintergatans mittpunkt, Sweet Baby Rays. Kan även vara en fördel för Reccen att bjuda Aktören på frasiga maränger eller välrullade chokladbollar på sidan om såsen såklart.

Energi kan inte skapas eller förstöras, utan endast omvandlas från en form till Aktören

 

Generalen, B

Tid uppstod när Generalen uppkom från undervärlden. Innan Generalen fanns ingenting men med sin eld och vilja skapade Generalen tid, materia, minnen och liv. Generalen vakar ständigt över sin skapelse och ser till att dåtiden, nutiden, framtiden och evigheten Består. När tiden är knapp Bjuds Generalen med fördel på mjölkchoklad, tomater och underjordiska vredesvrål.

Arent we forgetting a teenzy weenzy But ever so crucial detail? Generalen owns you.

 

Spänn, IT

Spänn har existerat sedan de tidigaste av tider och blir mer synlig när Spänningen mellan plus och minus ökar. Med ett mullvastiskt kapITal och oändlig kredIT har Spänn varit med och MYNTat både det ena och det andra som Reccen kan tänkas uppleva under sin Reccetid. Om Reccen önskar kan Spänn såklart ge de mullvigaste ekonomiska tipsen, så som i vilka gyllene fonder Reccen bör placera sitt nya Spännande studiebidrag eller vart Reccen kan fynda den billigaste vitlöken.

It’s okay if you don’t like Spänn. Not everyone has good taste.

 

Sting, K

Likt de moleKyler som finns i framtiden, finns Sting evigt där när Reccen ska laborera sig genom studentsavannen. När Reccen kollar ut över festivalernas land, ska Reccen veta att allt som solen rör vid är Stings kungarike. För att tämja Sting är det den sura vägen Reccen ska gå för att undvika basiska katastrofer. Om katastrofen är nära, neutraliseras Sting av Twix White och blir alldeles till sig likt en exoterm reaktion.

Allt blir bättre med lite Sting i.

 

Skum, X

För en Xtraordinär lång tid sedan så var universum mullvarligt torrt, och ut ur evigheten rann Skum för att släcka Reccens törst. Skum flyter fram och tillbaka genom tiden och bubblar upp där Reccen behöver Skum som mest. Skum hämtar sin strålande energi från den underjordliga baren på den Xtravaganta platsen Polacksbacken. Är ökentorkan framme så fuktas Skum med fördel av en miX med twiX och keXchoklad.

Mitt namn är Skum - RIKTIGT Skum

 

Krams, W

Likt en mulledundrig hök med två mulltimeter Wingspan Wakar Krams över Reccen War Reccen än befinner sig. Ett Wälsvabbat samvete är såklart den allra Wärdefullaste av Reccens kroppsdelar men Reccen måste komma ihåg att Krams har det mest oändliga och mulleräna samvetet Wärlden skådat. Krams hoppas såklart Reccen Wågar ta ut sWängarna och Röja runt emellanåt , så Widare inte Reccen begår myteri mot sin Wälplanerade  Wardag eller Wandaliserar, ty då kommer Reccens samvete deMoleras.

Mindre trams, mera Krams

 

Köx, STS

Köx föddes ur tomaternas fäSTSning under solens eviga strålar i tid och rum för att hjälpa Reccen med de mest feSTSliga och mulliluriga problemen. Lika självklart som kaviar på ostkaka kommer Köx inridande på sin quagga mot kulinariska höjder. Som den eviga tidens fikahärskare är det delicatobollen som fyller Köx grundlösa diafragma. Med Köx oemotståndliga vitlöksgratineringar kommer Reccen klara av att gå över djupa dalar, vildvuxna land och starka strömma

Kylskåp är ett bra exempel på att det är insidan som räknas.

 

Φ, ES

Ur mörkret från en oändligt mullrig tidsdimension föddes Φ för att uppFylla det viktigaste uppdraget som skådats. Likt vindens vingar skapades energin från solens håll och elektriska stötar. Ridån har dragits ner och bytt akt, där rESer sig Φ upp För att hämta Reccen som med fördel bör Följa med till den underjordliga Φ-nalen. Φ-nurligt nog har Φ vakat över Reccen och leder denne nu hela vägen fram till slutets slut…

To have a beginning, you need to have a Φ(-nale)

 

Kalaspinglan, F

Kalaspinglan är ett knippe energi som utstrålar enorma mängder F-antanstisk elektromagnetisk strålning i våglängderna 550 och 400 nm. Kalaspinglan är såklart den kalasigaste Rekåiten och rejvar gärna i tältet varje kväll. Kalaspinglan måste omvandla strålning till energi för att inte överhettas och använder denna energi för att övervinna alla utmanare i mulligt energifyllda dancebattles. Kalaspinglan matas helst med Polly-godisar. Allra bäst är punch-mjölkchoklad kombination.

With great Kalas comes great Ravesponsibilities

 

Bläck, E/Ei

I bEgynnElsEn fanns Endast Ett undErjordligt mörkEr mEn Bläck absorbErade allt och skapadE sålEdEs ljusEt. För att REccEn ska få En så mättad, maskErad och motsols mottagning som möjligt uppmuntras REccEn till kontinuErlig blotning av wundErbara vita och runda ting.

Once you go Bläck you never go back

 

Fix, MT

I nattens begynnelse kan Reccen med fördel söka sig till det Mullvastiska Tältet för att visa upp sina Mulleräna dansmoves. I Tältet hittar Reccen såklart en riktigt rivig fest med öronbedövande wUNDERbara tunes och deMolerande effekter, som såklart koordineras av Fix för att ge Reccen den mest Mulltimagiska upplevelsen när natten går mot oändligheten. Dagen efter en Mullidundrig Klassfest kan Reccen hjälpa Fix ladda sina blixtar genom att bjuda på Mullidundriga skuMTomtar.

Let me Fix you

 

Farbror Spons, STS

Den mulligaste av alla skogsmullar är ååååh såklart Farbror Spons. Hoppas Reccen känner sig Mullkommen till Uppsala och får självklart följa med Farbror längs Mullvägen som självfallet leder till underjordliga och mullvifika Polacksbacken. Längs Mullvägen kan det såklart finnas en å annan Mullvadsfälla, så viktigt att följa Trafikljusets regler. Åh kan därför vara bra att dubbelKolla med företag som Farbror brukar göra, är ju såklart viktigt att ha en buffért. Farbror är också mullverigt tacksam att ha en Välborrad Tant Spons vid sin sida. Åhh Tanten Multiplicerad med Farbror, är såklart lika med wUNDERbart

Watch out, watch out, and his name is Farbror Spons

 

 

Tant Bus, IT

Vid oändlighetens ände tITtar Tant Bus ut över Reccens alla framtida motgångar för att på ett mulledunderligt vis leda Reccen åt rätt håll genom de underjordliga vägar som existerar. Om Reccen tar in den mullvarliga kunskap som Tant Bus sprider kommer Reccen med en mulltimagisk hastighet ta sig dIT Reccen vill befinna sig. Om Reccen vill göra Tant Bus på ett mullvastIT humör kan Reccen med fördel bjuda Tant Bus på Werther’s Original karameller eller mullvig fakta om gräsanden.

Den som väntar vid en Bus hållplats väntar aldrig för länge.

 

Tant Spons, M

Åhh hallå Reccen. Tant Spons vill hälsa Reccen välkommen till den mest Mullvifika staden norr om Smygehuk. Tillsammans med sin Farbror skovlar sig Tanten fram över Polacksbackens gröna vidder i jakt på lite Mulleräna företag. Åhh när Tant Spons inte håvar in cash eller lyssnar på Farbror Spons Mullveriga ordvitsar älskar Tanten att MuMsa på lite Mmmmmm choklad såklart. Tant längtar efter att få se MaskinReccarna på Polacksbacken så att Tant kan delge sin oändliga visdom och kunska

Tid är pengar och tanten är oändlig

 

Farbror Bus, I

Från de mest underjordliga av tunnlar kan Reccen höra Farbror Bus joppa runt med ett mullidundrande dån - dånet av Makt. Farbror Bus är talpastiskt sportdryckig av sig och tackar mullvarligt talat aldrig nej till en omgång Boulas eller att beräkna Finansiella Derivatan. Reccen kan stödja ett mullemeckigt gott syfte genom att erbjuda Farbror Bus Oreokex till sin dubbelkopp vitlöksjava.

You have to pay the Bus toll to get into the moles hole

 

Binär, DV

Binär är i sin sannaste form en oändlig mängd ettor och nollor som färdas genom tid och rum. För att vägleda Reccen genom reccetiden har Binär antagit mänsklig skepnad. Binär har kompilerats till ett muxat tillstånd som förevigt står emot buggattacker och mullvadshögar. Kunskapen som Binär besitter överförs med 5G hastighet till Reccen och bör ramas in och hängas upp på väggen. Åååå såklart hoppas Binär att Reccen är förberedd för ett mullilurigt aDVenture. Viktigt för Reccen att veta är att Binär inte gillar Reccar som är sena, not one bit. 

Easy on the Skinny, Heavy on the Bitch.

 

Krims, Q

Med ålder som divergerar mot evighet och skönhet dividerad med 0, har köordning i all tid artats likt en paradox för Krims. Som moder av tidsresande barnbarn och diverse reptiler, består Krims enligt sägner av partiQelhärdad materia(l) fylld med de mulligaste av lilabultande hjärtan i plural. Omgiven av hjälpande krafter i varje litet maskhål, rullar Krims in över Polacks vidder sida vid sida med sin andra hälft och identiska spegling Krams. Krims är såklart Q-rrupt och mutas lämpligen med hjälp av HöftsKynken och bridgeblandning.

En Krim(s)inell handling om dagen är straffrättsligt enligt lagen

 

Koll, B

Genom en Kollision mellan en supernova och en jordmåne uppstod Koll på jordens yta för att hjälpa Reccen hitta rätt på Reccens väg i livet. Likt vad 1/X går mot för riktigt små X har Koll funnits i oändlighetens tid och vakat över Reccen för att se till att Reccen är på rätt plats vid rätt tillfälle. Koll vet alltid var Reccen är innan Reccen varit där. Reccen Rekåmmenderas att ta del av Kolls Mullvifika tvådimensionella schema som ska guida Reccen genom en Mulltimagisk Mottagning. För att få Koll på Mullidunderligt bra humör kan Reccen med fördel bjuda på Kol(l)akarameller och kakor.

Tiden väntar inte på någon. Förutom på Koll
 

[tæ:sk], F

Smiden ur de lurigaste av rebussmedjor och tränad i de svåraste av uppdrag formades [tæ:sk], lika strålande som mystisk. Alltid redo för underjordliga skattjakter och de mest flameiga av expeditioner. För att göra [tæ:sk] extra gullimullig Rekåmmenderas saltlakrits och även fakta om mullvadens största fiende hajen borrar in extrapoäng i [tæ:sk]s hjärta.

Att vara snäll lönar sig i längden, att vara [tæ:sk]ig lönar sig för evigt