Rekå

Rekå är de strömmar, de ettor och nollor, det moderkort till den värld du just nu befinner dig i. Sedan innan tidens födelse har har Rekå strävat efter att lysa upp och skapa balans i Reccens tillvaro. För att kunna vandra denna domän utan att förblända alla ting med sin krokifräcka existens, bär Rekå cape och mörka glasögon. Reccen bör hålla fingrar och tår på säkert avstånd från Rekås kretsar, på vilka ingen lagt ett andetag och återvänt. Av världens alla processer älskar Rekå spex, lekar och snajjdiga upptåg mest av allt. Genom Rekås programvaror - färgglada frisyrer och kläder - transmitteras Rekås energi till Reccen. Reccen gör klokt i att ta till sig all Rekås visdom, eftersom det är först då som Reccen kommer kunna uppleva de eminenta mottagningsveckorna till fullo. Denna tid är bara början på Reccens tid som student i Uppsala...

Kom ihåg: Rekå ser allt, hör allt och vet allt!

 

Först fanns Markören, sen skapades allt annat. Markören har alltid Koll på diverse (S)ting. Markören pratar endast Binärt vid tillfällen Markören tycker passar, aldrig Spon(s)tant. Det händer att Markören Bläckar på sig, men endast då Markören får en Kram(s) av Aktören som är otroligt Fin. Enligt en bot som påstår sig känna Markören så är Markören krokig i nappar med colasmak. Ingen kan förklara för dig vad Markören är, du måste uppleva det själv.

Skicka aldrig en människa för att göra Markörens jobb

 

 

 

Sten eller löv, det beror på vilket humör du finner Aktören i. Allt som oftast susar Aktören genom vinden på jakt efter skojiga Reccar, redo för speXiga äventyr. Men även det bästa av intranät har sina hål. Sisådär varannan Gigabyte tappar Aktören sin krokiluriga leklust och börjar känna krälig å tung i kroppen. Då ska Reccen veta att det bästa sättet att spacea upp Aktörens vardag igen är med salta pinnar! Gärna med en vitlöXproppad tzatziki på sidan om. Faktum är Akören aldrig tackar nej till denna utsökta delikatess och hoppas Reccen är väl förberedd tills nästa gång de ses. XsssOXsssO

Livet på en salt pinne.

 

 

Lika ljuvligt som kaffe med en krockonormos skvätt mjölk en måndag i TentaPeriod spanar Generalen utöver Ångströms grönområden med stolthet i ryggen. Stolt leder Generalen de som vill bevara reccens färgstarka glädje och lekfullhet, likt ett ljussken genom cyperspace. Generalen bekämpar med sina spikes och eld den grådassiga tristessen och följer inte i AmpEre[ns] riktning. Börjar Generalens flama slockna, blir datragisk och riktigt lik en alligator gör kaffe och en matrix:ad Dr pepper att Generalen laddar upp elektronerna till spaceade nivåer och elden flammar upp igen.

Don´t be specific, when you can be General

 

 

Likt en vildkatt bland hermeliner och ca 13,37 gånger hetare än Beyonce ta$$ar $pänn fram ur $T$-bibblan med det $Tör$ta och glittriga$te av dollartecken på magen. Ljudet av $pännhörn som riv$ är vad $om får $pänn att $pinna högt av lycka! Bara när $pänn blir bjuden på gul paprika kan reccen höra ett liknande purrpurrpurrPURR.

Om katten själv får välja

 

 

 

 

Ur ett avlägset, glödhett inferno, stack Sting ut, som en sylvass krokodil i skinande rustning. Rödskiftad från rosa till cerise förföljs Sting ständigt av all världens förenade webbredaktörer. Sting talar i kodspråk och kan hjälpa Reccen ur varje matrixigt träsk. Tillsammans med sina vapendragare Φ och [tæ:sk] drar Sting svärdet ur stenen och sätter Krockmusik på scenen. För att Reccen ska ha det extra Ql under mottagningen Rekåmmenderas Reccen att äta stark mat med Sting. Bjuder Reccen dessutom på Palle Q-ling blir Sting helt till sig.

Float like a butterfly, sting like Sting

 

 

Direkt tagen från cyberspace utgör Skum en krockilurig skepnad som minskar törsten hos reccen och skapar en trygg stämning. Med en Wärmande aura livar Skum upp livet för alla reccar. På Ångan och Geocentrum trivs Skum som skummet i Wattnet. Skum har alltid Fix nära sig och ger reccarna en Bodil-bra vardag. Skum blir alldeles Warm aW att bli bjuden på mogna ostbågar.

Ky´phosis Uni Násus Génu i baren

 

 

 

Likt stjärnornas glans sprider Krams glitter med sitt krockifräcka silvriga hår. Reccen bör veta att Krams samvete är det renaste av allas och likt ett ESs i capearmen har Krams svaret på reccens alla frågor. Tillsammans med Krims är Krams tillvaro spacead och med en bra tidsplan kan alla undgå att krokastinera. Då glittret tagit slut och en ny dag står för gryningen mutas Krams lättast med solkräm och ovispad vispgrädde.

I find your lack of samvete disturbing

 

 

 

Från den mest alligatoriska, datragiska hungern uppstår Köx, i det mest överhettade hörnet av moderkortet, där stekytan är bodil-bra för alla reccens stekbehov. Köx finns till för att leda reccen igenom hungern, till ett tillstånd av nöje och bekväm mättnad. Därför återfinns Köx oftast vid det närmaste stekytan med en dunk olivolja och en receptlista som möter reccens mest neonfärgade önskemål. Att få Köx att titta bort från den sprakande oljan är inte lätt, men görs enklast med choklad av den sötare typen.

Rund är den snabbaste formen

 

 

Likt en gurka uppsprungen från den Mörka cyberspacen har Φ sedan tidernas begynnelse kompilerat de krokifräckaste av Maskiner. Med Sting och [tæ:sk] vid sin sida skapas den matrixiga trion för att reloada till en krokifräck revolution. Φ-nurligt vakar Φ över reccen och leder denne hela vägen fram till slutets slut. För att förhindra att Φ kroknar är en kanelbulle eller en orullad chokladboll i Φ-s hand alltid bättre än i någon annans. Och för att hålla Φ på sin rätta sida kan Reccen med fördel infinna sig på den matrixigt snajdiga Φ-nalen.

Wherever Φ goes, Φ happens

 

 

Kalaspinglan kommer likt en virvlande glittervind att vägleda Reccen in i en värld av krokifräcka kalas och gasquer, hela vägen fram till den stora finalen. Med en Kalaskula i varje hand sprider Kalaspinglan kraft och energi. Ohm Reccen vill finna Kalaspinglan ska Reccen lyssna efter pinglorna och söka där det E kalas. Kalaspinglan kan med fördel mutas med favoriten fizzy bubbliz.

Houston, we have a Kalas!

 

 

 

 

I tidernas begynnelse lade Bläck en besFärgelse på de fyra rymdplanen med Huevudsyfte att skapa spektret. Får Bläck tid över läses ofta en Bookie för att ge inspiration till mästerverk så som Starry night. Allt Reccen ser blir Häftigt i Bläcks närvaro som inget instagram-filter kan tackla. Reccen Märker snabbt Huer MariekeX sl’INK’er ner som dikro-mat.  

I will always remember when Bläck was me 

 

 

 

 

Från cyberspacets djupaste dalar uppstod Fix fluorescerande energi till ljudet av de tyngsta basgångar och den snajjdigaste av ljusshower Reccen kan tänka sig. Fix trivs som allra bESt i det astronomiska tältet, svängandes välkompilerade och krokifräcka moves till kroxetta toner. Förutom det spaceade tältet har Fix en förkärlek för välsvarvade kurbits och mutas lättast med saltlakrits.  

TältFix and chill 

 

 

 

Ååh reccen kanske har problem att hitta i matriKsen som heter Uppsala? Snajjdigt att Professor Spons finns till för att vägleda reccen genom denna ananas-cyberspace!

Pengar.. Ananas.. Dr. Spons.. och skogens konung är det enda som reccen borde bjuda Professor Spons på så att Professorn ska känna sig riktigt kroKilurig. Reccen borde självklart akta sig för att vara längre än Professorn, typiskt alligatoriskt.

Professor Spons goes banananas

 

 

Om reccen blundar nu, tänker sig tillbaks, minns den tid som vart.. Bus var där och lärde Reccen cykla, Bus ser mer färg just där Reccen är, Hjärtat det bultar och bankar för ack viljen glädje och ack vilken fröjd och redan då så visste Bus dehär: reccens alibi - vår fil-o-sofi. En kroko-Dunndeelistisk solrosbomb slog ned, och där stod den Proffesoriska Busen. För att impa på en Professor av slaget Bus, går det alltid bra att göra en riktig snajjdig visa, eller kanske bjuda på en vitlöks-stickling.

A Professor is someone who talks in somebody else's sleep

 

 

 

Det är inte för inte som Doktor Spons är den krokolurigaste ananasen i hela cyberspace. Doktorn älskar att saMTala med allt och alla, med fördel görs detta över en skål med chips eller varför inte dränkt i ost? Allra helst vill doktorn tala med de krokigaste av företag eller med Professor Spons som alltid finns vid doktorn sida!   

Judge me by my ananas size, do you?

 

 

 

 

En gång för längesedan, i ett land långt bortom havet, stod Dr. Bus i en källare med en defibrillator i ena handen och en påse rumsvarma chili cheese i den andra. Ett pip, ett knäpp och ett avgrundsvrål senare föddes Internet. Att ge liv till krokiluriga, Cyber-optimala skapelser tycker doktorn är en högst adekvat sysselsättning en helt vanlig torsdagskväll. Detta är dock inte doktorns enda intresse. Doktor Bus har länge närt en säregen passion för lek och upptåg som är minst lika stark som krokodilens passion för en Australiensisk hotellpool. Doktor Bus vill alltid bli bjuden på chili cheese. Om chili cheese inte finns att tillgå så är ostbollar ett godtagbart substitut 

En pil i knäet stoppar inte doktorn från att vara en äventyrare 

 

På internets ljusa och mörka sidor surfar Binär runt på http-trafiken. Från verkligheten till sajberspejs vaktar Binär api:er från överbelastningsattacker och databaser från sql injektioner. Matas med fördel med choklad och kakor (endast om reCCen fått Binär att godkänna kakor såklart). Har alltid koll på sina pekare och kompilerar alltid sin kod med lycka på första försöket.

git commIT -am ‘bugfix’ 

 

 

 

Med hjälp av de Gosigaste av Krokodiler Bygger Krims solida grunder av citroner. Krims kan aldrig bli sur med Krams vid sin sida ty detta är det krockofräckaste av sällskap. Med en oändlig styrka och vishet guidar Krims reccen genom livet. För att hålla sig med en god sida med Krims Bör reccen muta med Både citroner och GodisKlubbor.

Krims volunteer as tribute

 

 

 

 

Ur trixiga matrisformade tidsenheter föddes Koll, som under en utvald tid susar fram på FinurligA och FaBulösa cybernät på ett campus nära Reccen. Reccen ska inte tro att någonting kan undgå Koll, eftersom Koll såklart har full koll på allt som universum har att erbjuda. Likt en mångFaCetteraD ocean har även Koll djupa vågdippar. För att fiska upp Kolls spaceiga tillvaro igen kan Reccen med fördel bjuda på vitlök eller cybergalaktiska linschips. Reccen ska också veta om att Koll alltid blir på extra cyberlicious humör om Reccen aldrig är sen och har full koll på det krokiluriga mottagningsschemat.

En Koll av extra klass

 

 

Ur fruktiga klubbor och gröna gurkor föddes [tæ:sk], iskallare än ett kvävekylt datorchassi. Även om [tæ:sk] såklart är som en krokodil som svalt en kvantbit, överallt och ingenstans samtidigt, kan [tæ:sk] kännas igen på sitt karaktäristiska läte. Tillsammans med Φ och Sting bildar [tæ:sk] en välkompilerad trio som endast kan utmanas av Matrix-trilogin i snajjdig-ness. För att hålla [tæ:sk] välkyld, och därmed förhindra att hela Pollacks utsätts för en total systemkrasch, Rekåmmenderas Reccen bjuda på en glassig glassbåt eller en kroxettig or(DV)its.

Vad vore fan[tæ:sk]tiskt utan [tæ:sk]?