Rekå

Rekå är de fotoner, de färger och neutriner, det som bygger upp allt ljus i den strålande värld du just nu befinner dig i. Sedan innan tidens födelse har Rekå strävat efter att lysa upp och skapa balans i Reccens tillvaro. För att kunna vandra i detta spektrum utan att förblända alla ting med sin utterbara existens, bär Rekå cape och mörka glasögon. Reccen bör hålla fingrar och tår på säkert avstånd från Rekås kretsar, på vilka ingen lagt ett andetag och återvänt. Av världens alla processer älskar Rekå spex, lekar och flotta upptåg mest av allt. Genom Rekås elektromagnetiska strålning, färgglada frisyrer och kläder - transmitteras Rekås energi till Reccen. Reccen gör klokt i att ta till sig all Rekås visdom, eftersom det är först då som Reccen kommer kunna uppleva de eminenta mottagningsveckorna till fullo. Denna tid är bara början på Reccens tid som student i Uppsala...

Kom ihåg: Rekå ser allt, hör allt och vet allt!

 

Likt den kosmiska bakgrundsstrålningen skapades Markören vid explosionen som skapade tid, rum, materia och cyberspace. Markören såg tiden i framtiden, dåtiden och nutiden och valde därefter att röra sig till Uppsala och Ångströms för att guida Reccen genom studietiden. För att bevara sina ljuvliga stämma lindrar Markören halsen med honung IT:et. Metoden räcker endast så långt och därför bjuds Markören med fördel på MARinerade vitlöksKlyftor och en torr vits för att stilla både kropp och sinne.

Mark my words  - My thirst for knowledge cannot be quenched

 

 

 

Likt ultraviolett ljus färdades Aktören rakt in igenom det synliga ljuset fram till Reccens mottagning. Där Materialiserades Aktören för att guida Reccen i riktningen som är motsatt riktning av bocken och Aktörens horn. MAXat fika i Aktörens mage gör Aktören extra materiell och tyst på det bästa av sätt. Om Reccen vill se Aktören i MAXat dåligt mode ska Reccen göra FEL. Dock är såklart definitionen av FEL helt upp till Aktören men Reccen kommer fiskeligt märka om Aktören är Argtören.

Aktören, Sveriges godaste hamburgare

 

Somliga Kallar det Big Bang, andra Kallar det Generalens födelse. Innan Generalen fanns ingenting, men med sin enorma Kraft och vilja sKapade Generalen den Kemi, den materia och den strålning som behövdes för att moleKyler och liv sKulle formas. Generalen vaKar outtröttligt över sin Kreation och ser till så att energierna inte sinar bland dem som är utvalda. När energin är extra låg bjuds Generalen med fördel på extra mörK choKlad eller ljudlösa avgrundsvrål.

It’s not the darkness you should be afraid of - it’s Generalen

 

 

Åååh kors i taket! Med gammastrålningen vid sin sida finns $PÄNN här för att berika Reccens liv till the uttermost. Precis som cash är snabba och mynt är strålande, skapas $PÄNNingar mellan plus och minus när $PÄNN speXar loss på dansgolvet. Glöm inte att $PÄNNa fast säkerhetsbältet för när musiken väl spelas finns det inget stopp. Recce deluX version är såklart X-programmet som $PÄNNs hjärta slår lite extra för. Inget glimmar starkare än gula bananer, därför blir $PÄNN extra shiny när Reccen bjuder på en guleböj.

Det är alltid tropical summer i $pänns hörn

 

 

 

 

Från månen är Sting kommen till jorden. Med ELEKTROstatisk energi färdas Sting genom tid och rum för att guida Reccen genom Uppsalas studentdjungel. Reccen Rekåmenderas att hålla ett säkert avstånd från Stings utterligt starka ELEKTROmagntiska sken. Om Reccen vill komma på god fot med Sting bör Reccen veta att Sting attraheras av chilimarinerad vitlök och fun facts om Hilbert space.

Scovilleskalan konvergerar mot Sting

 

 

För utterligt länge sedan i ett tält inte så långt borta. 
Det är en period av inbördesstrålning. ULTRAVIOLETTA UTTRAR, i attack från en hemlig flod, har haft deras första vinst mot Galaxens Distress. Under slaget, lyckades rebelliska spionuttrar stjäla DUBBELNOUGAT och de hemliga planerna om den ULTIMATA FESTEN, många uttrar gick miste för att ge SKUM informationen. En grupp frihetsuttrar ledda av SKUM har etablerat en ny hemlig bar på den avlägsna studievärlen POLACKSBACKEN. Evigt tacksam uttrarnas uppoffring, SKUM slagits samman med REKÅ för att lära RECCEN livets strålning.

Only a Skum deals in absolutes

 

 

 

LiKt en medeltida draKe omgiven av den rivigaste av törnsnår vaKar Krams över Uppsala slott och Ångströms salar i jaKt på reccar utan samveten. Reccen bör veta att Krams samvete är det renaste av allas, och liKt en utter med de vises sten så har Krams svaret på reccens alla frågor. För att Krams tillvaro sKall hållas strålande bör reccen förslagsvis ha en rimlig tidsplan och inte sKräpa ner, men sKulle detta hända Kan Krams bäst lugnas med de Krispigaste av chips eller maxigaste av pepsis.

Sam-vet-en. Boil 'em, mash 'em, stick 'em in a stew

 

 

 

Köx odlades som en Gurka under månens Mörka uppsikt (F)ör att sedan silas genom en chinois och stråla ut i kosmos (F)ör att lösa reccens största problem. Lika självklart som vitlöken och Johnny’s senap i maten, ser Köx till att mätta reccarnas utsvultna magar. Vitlökens doft gör att Köx drömmer sig bort till en vacker äng (F)ull av ljung och (F)örgätmigej. Köx rör sig (F)ramåt som en mjuk sten eller en varm lavin och mutas på the uttermost bästa sättet med tunna (F)riterade potatisskivor i rör eller påse.

Rex Scania, Veni Vidi Köx

 

 

Nånstans mellan 0K och TP där vågor och Fraktaler breder ut sig som snabbast, Föddes Φ i mörkret, Formades av det. Φ såg inte strålarna Förrän Φ tog på sig sina glasögon. Det Finns en bild av Φ, någon Form av abstraktion. Men Φ är ingen Halberstram, bara en entitet, något illusoriskt. Teatrikaliteter och villFarelser är kraFtFulla medel mot de oinitierade, så För att Φ inte ska krascha denna mottagning utan överlevande kan Reccen med Fördel mata Φ med dammsugare. När det inte Finns Fler barriärer att korsa kommer Φ komma För att hämta Reccen. Φ har nämligen redan länge gått vid Reccens sida..

Φ wants no one to escape the Φ-nale

 

 

I havets skimrande vatten skapades Kalaspinglan,  för att stråla Reccen i dens väg genom glITtrande kalas ända fram tills den utterbara finalsITtningen. Som en våg sveper Kalaspinglan sig fram över dansgolvet och är alltid redo för att pingla i takt till discokulans glans. Om Kalaspinglan är butter är det klokt att mata Pinglan med torkad mango. Skulle torkad mango inte finnas tillgängligt är röd paprika ett bra substITut.

Eat, Swim, Kalas, repeat

 

 

 

 

Ur den utterligaste myr uppstod Bläck likt big bangs färgsprakande explosion. Vid oklarheter över vad som är fiskeligt flott finns inspiration vid Bläcks närWaro. Om Reccen Bläckar ner sig hjälper alltid lite Watten. Känner Reccen att Reccen hamnat på fel sida hos Bläck går förluttelse att få vid blotning av mustiga nachochips.

More espresso less depresso

 

 

 

 

Ända sedan utter space skapandes har mycket tid passerat. Under denna tid har Fix med sin oändliga visdom vakat över utter space. Fix var fiskeligt trutter på allt det gråa och oändliga i utter space och valde därför att färga en planet med utterly amazing regnbågsfärger. Som bevis på detta lämnade Fix kvar en utterbar båge som kan beskådas på himlen när solen skiner efter regnet. Vill reccen imponera på Fix så bör reccen bjuda Fix på lakrits, detta tillsammans med några mustiga dancemoves är att föredra.

Nobody put fix in a tent

 

 

Farbror Spons strålar likt en pryyl från Chernobyyl. Tillsammans med sin tant så drar sig företagen och pengarna till dem, likt en konvergerande integral som går mot den stråålande oändligheten. Farbror Spons kan va i flera stadier, alfa, beta, gamma och blir lika vass som trädet där en utter har vässat om han bjuds på tandkräm, oliver eller inte varför inte ett djungelvrål.

Dem som säger att pengar inte är allt har inte träffat Farbror spons

 

 

Till de uttmärkta tonerna av Händels Hallelujakör vaknade Stor-Bus. Ögonen öppnades, rösten klingade och perspektiven breddades. En STSrålande STSjärna var född. Med en utterly brinnande passion för Bus själv dansar Stor-Bus genom Reccens liv och förväntar sig såklart inget mindre än mängder av smicker för att hålla god ton. Endast det allra finaste duger åt någon som aldrig nöjer sig med silver. Stor-Bus livnär därför sitt stora ego på det bästa av guld, Ferrero Rocher. Fiskeligt fint, tycker Stor-Bus.

Pass på

 

 

 

Ååh Tant vill välkomna reccen till the uttermost fantastiska stad. Tant älskar att saMTala med de mest strålande företag, helst över en bit choklad eller en röd paprika. Tant hovar in fiskeliga kontakter och kontanter med både en gigantisk fiskekrok och sina egna lysande tassar. Tant strålar med stålar och sin farbror. Tillsammans är de en uttmärkt duo!

Cash is Queen

 

 

 

 

Så om hösten då vinden från de västra bergen sköljer in över Uppsala vidder så vet man att tiden är kommen: Fåglarna börjar sjunga, laxarna börjar leka och teknologerna börjar dansa. Lill-Bus är kommen! Från sin höga altitud har Bus spanat in de mest Qliga reccarna för att förevisa den utterligt uråldriga konsten att förgylla sensommarkvällarna med serenader i utomordentlig ton. Det bästa sättet att smälta ett Bus-hjärta undrar Reccen? Den flottaste, mest förgyllda, mest miniatyriga salladskålen av de alla: Ferrero Rocher

Ett Litet Bus om dagen är bra för magen

 

I ett DValande tillstånd svävar Binär fram genom utter space. I koppar och fiber, bland 1:or och 0:or finnes Binär sorterande, sökande, stökande. Att rycka nätverkskabeln eller anDVända routern som en frisbee hjälper ej. Ty räckvidden på Binärs strålning är uttiversell. Som ett trimmat 4G nät med 9001 i powerlevel. Om reccen känner sig lite Martin L (b)Utter så kan Binär resetta cooldownen på din ulti, spawna raidbossen igen eller koka kylpasta, ja allt kan Binär hjälpa reccen med. Ett avgrundsvrål kan höras då Binär finner en Fizzypop.

Dance like nobody's watching encrypt like everyone is

 

 

 

En utterligt mörk och kall morgon experimenterade Krims i ett avlägset maskinrum några timmar utanför Uppsala. Radion knäpptes på, guaccamolen förtärdes, koden kompilerades och plötsligt stod Forsmark där. Krims har sedan urminnes tider kallats för andra saker, avbildats i olika färger, former och storlekar. Trots det har hornet har alltid funnits med. Krims passion för att sysselsätta befolkningar världen över kan lätt tolkas som volontärarbete. I själva verket finns det en högst genomtänkt tanke bakom minsta agerande, som en utterligt radioaktiv å rinnande genom Sveriges fjärde största stad. Vill Reccen försöka blidka Krims är flotta tryffelchips och aioli en lika uttermost kombo som Martin L Utters smaklökar som dansar rumba på tungan. Även den saltaste lakritsen är fina fisken.

Open your eyes, I see, your eyes are open

 

 

 

Strålad ur Reccens väckarklocka med drakmotiv uppstod Koll för att se till att Reccen är på rätt plats vid rätt tillfälle. Koll vet alltid var Reccen är innan Reccen varit där. Precis som DNA behöver RNA för att bli protein behöver X-Reccen Koll för att hitta rätt på X-Reccens väg i livet. Reccen Rekåmmenderas att ta del av Kolls exceptionella aktuella tvådimensionella schema som ska guida Reccen genom en strålande mottagning. För att få Koll på Xtra uttmärkt humör kan Reccen med fördel bjuda på Kol(l)asås och polly.

En sen Koll är en tidig Koll

 

 

Smiden ur de lurigaste av rebussmedjor och tränad i de svåraste av uppdrag formades [tæ:sk], lika strålande som mystisk. Alltid redo för uttomordentliga skattjakter och utterfräcka av expeditioner. [tæ:sk] kan rekåmmendera reccen att alltid ha minst en eller två meloner i ryggsäcken. Utterst fördelaktigt för att hålla humöret på topp och [tæ:sk] lycklig. Såklart även användbara som hjälm when sliding down the otter slide.

Eske [tæ:sk]en tänka sig!