Volontäranmälan (Stänger Söndag 5/5)

Teknolog- och Datavetarmottagningen skulle aldrig vara möjlig att genomföra utan alla fantastiska volontärer, så vad kul att just DU har klickat dig in hit! Som volontär för Teknolog- och Datavetarmottagningen kan du göra allt från att laga mat till att bygga tält, det finns något för alla! Det går självklart bra att söka flera volontärsposter.

Här nedan presenteras de olika volontärsposterna som går att söka samt information om vad respektive post innebär. Ta chansen att vara med och göra Teknolog- och Datavetarmottagningen 2019 till den bästa mottagningen någonsin! Träffa nya trevliga människor, lär känna reccar och ha kul tillsammans - sök volontär!

En volontärsutbildning kommer att hållas söndagen den 25/8. Som tack för ditt arbete bjuder Krims in dig till en magisk volontärtackfest, mer info kommer senare.

Som volontär får du även köpa Reccebandet till halverat pris, det vill säga 50 kr! Vill du inte betala alls för ditt band? Sök i så fall fadder och få då även möjlighet att gå på faddertacksittning!

Har du frågor som kan du skicka dem till krimsatrecce.utn.se.


Aktivitetsvolontär- Känner du att du sitter på alla knepen för ett lyckat studentliv? Kan du koka de bästa nudlarna, komma in på nation snabbast eller har du bäst koll på Uppsalas cykelleder? Då är aktivitetsvolontär något för dig! Lär känna fler reccar och var lekledare för en stund under Expedition recce, som kommer genomföras under fyra pass fördelade på onsdag och torsdag vecka 1 dagtid. Där kommer du vara med och vägleda reccarna genom fyra lekfulla uppdrag för att förbereda de inför det kommande studentlivet.

Festivaldomarvolontär- Har du alltid drömt om att jobba under en festival, men aldrig riktigt känt att du fått möjligheten? Har du undrat över om du egentligen borde pluggat jurist och sysslat med (volleyboll)lag och (volleyboll)regler? Då bör du ta chansen att arbeta som volontär under Stingfestivalen! Stingfestivalen går av stapeln lördagen den 1/9 och som volontär under dagen kommer du främst att få hjälpa till att döma i volleybollturneringen som går av stapeln under dagen. Känner du att du kanske inte har superbra koll på volleybollregler? Lugn bara lugn, du kommer få all information kring vilka regler som gäller i god tid innan du ska jobba.

Finaldagsvolontär- Vill du jobba tillsammans med ett stort, härligt gäng och samtidigt få lära dig hur kul det är att vara på andra sidan en gasque? Ta då tillfället i akt och sök till finaldagsvolontär! Som finaldagsvolontär så hjälper du till under Finalgasquen, fredagen den 7/9, med förberedelser inför sittningen samt servering under sittningen. Gasquen äger rum på mottagningsområdet utanför Ångströmlaboratoriet och du jobbar mellan ca kl. 13:00 och 23:00. När du jobbat klart är du också redan på plats för det grymma släppet efter sittningen, du vill ju inte missa den stora φ-nalen!

Grillvolontär- Är du en mästare på att kränga burgare och är samtidigt en nattuggla? Ta då tillfället i akt och sök grillvolontär! Sök gärna med ett par kompisar och häng bakom kulisserna i mottagningens stora tält för en kväll eller två!  Ungefär början av släpp till slutet av släpp, omring 22.30 till 01.00, längre på finaldagen.

Köxvolontär- Tycker du att mat är gott? Vill du boosta din karma? Ta då chansen att hjälpa Köx med köket! Som Köxvolontär kommer du att tillsammans med UTN:s Klubbverk leverera mat som mättar allas magar. Köxvolontärerjobbar under Stingfestivalen

Lunchföredragsvolontär- Som lunchföredragsvolontär hjälper du till med allt praktiskt runt lunchföredrag. Du hjälper företagen som närvarar genom att se till att tekniken fungerar, delar ut luncher och räknar antal deltagare på eventet.

Reccegasquevolontär- Trivs du i fina rum och gillar att jobba med ett stort gäng? Tycker du om att spilla vin på folk i dyra kläder? Ta då chansen och servera på Reccegasquen på Norrlands nation den 6e oktober! Efter passet finns det såklart möjlighet att gå på sexa och dessutom får du en plats på höstens bästa släpp!

Reccepubsvolontär- Har du alltid drömt om att jobba på en pub och se till så att alla gäster kan bli både mätta och otörstiga, eller läste du bara fel på namnet och trodde att du skulle få spela PUBG med reccarna? Oavsett vilket så borde du söka reccepubsvolontär! Som reccepubsvolontär får du möjlighet att lära dig hur det går till under pubarna på Uthgård då du också får en gyllene möjlighet att jobba tillsammans med UTN:s klubbverk vid grillen eller bakom baren. Pubarna äger rum den 31/8 och den 5/9 och som volontär jobbar på en av dessa mellan ca kl. 16.30 och 23.00

Skumvolontär- Som skumvolontär kommer du att assistera med att servera dryck under mottagningen. Skumvolontärer kommer arbeta bakom bardisken och se till att en god stämning hålls. Passen är antingen under klassfesterna, under tältsläppet eller under Finaldagen.

Tältvaktsvolontär (dag)- Trivs du med att vara i tält som fisken i vattnet och tycker att mottagningens tältområde är bästa platsen i hela världen? Då är tältvaktsvolontär något för dig! Bjud med en vän och vaka över klassfesttältet samt mottagningsområdet under dagtid då aktiviteter sker på annat håll. Samtidigt som ni vakar över området har ni chansen att öva på reccedansen och andra supersnygga dansmoves på dansgovlet utan att bli störda!  

Tältvaktsvolontär (natt)- Älskar du att bo i tält och känner att du inte riktigt hann med att göra det tillräckligt mycket under sommaren? Då är tältvaktsvolontär något som passar dig alldeles perfekt! Ta chansen att tillsammans med en eller två kamrater sova i tältet och samtidigt vaka över mottagningsområdet. Ta med varma strumpor, en stor och varm filt, en kaffetermos (alternativt varm O'boy) och mys i tältet för en natt! OBS! Frukost ingår självklart!

Uppriggsvolontär- Tycker du om att bära tungt? Tycker du om att bygga saker? Är tält det bästa du vet? Då är uppriggsvolontär något för dig! Var med och rigga upp mottagningsområdet genom att sätta staket runt tältområdet, lägga golv och bygga tält. Detta kommer att ske den 20:e augusti, vilket är veckan innan mottagningen börjar. Det är ett extra plus i kanten om du har viss vana av liknande arbete, men det är självklart inget krav. Ta chansen att arbeta bakom kulisserna och se hur kul det kan vara!

Kontaktuppgifter
Skriv in ditt personnummer på formen ÅÅMMDDXXXX.
Ditt telefonnummer utan mellanslag eller bindestreck.
Den mailadress som vi lättast kan kontakta dig på.
Volontärinfo
Information om varje volontärtyp finns i början av denna sida.
Den volontärtyp du helst vill vara. Ifall du endast valt en ovan, checka i samma här.
Ditt andrahands val av volontärtyp. Ifall du endast valt en ovan kan du lämna denna oändrad.
Övrigt

Vertikala flikar