Rekå

När inget annat fanns bestämde sig Rekå för att skapa tiden, Uggliversum och naturen, med sig själva som gräns. Från en galax bortom Reccens uppfattning har Rekå färdats för att skapa en uggtrolig oändlighet i Reccens liv. Rekå har förmågan att flyga genom tid och rum, och besitter en oändlig kraft som driver alla Uggliversums händelser såsom solstormar och supernovor. I Reccens naturfenomenala verklighet avbildas Rekås energi i deras färgsprakande auror och OWLstanding frisyrer. Rekå bär mörka capes, glasögon och ler aldrig för att inte blända reccen med sin ustrålning. Reccen Rekåmmenderas att inte röra Rekå under några som helst omständigheter då konsekvenserna kan bli lika katastrofOWLa som ett vulkanutbrott. I stället bör reccen på avstånd lära av Rekås gränslösa visdom. Endast då kan Reccen till fullo uppleva de eminenta mottagningsveckorna, och kanske ett och annat norrsken. Trots att denna tid endast är en bråkdel av Reccens tid som student i Uppsala kommer Rekå göra så att denna tid känns oändlig.

Kom ihåg: Rekå hör allt, ser allt och vet allt

Markören, DV

Före tidernas begynnelse skapade Markören alla algoritmer och världar som utgör Uggliversum. Markörens flaxtastiska cape sorterade Uggliversums världar i O(n)-tid och slungade ut dem i oändligheten. Som en blixt slog Markören ned i en av världarna, kallad Polacks, och tillägnade den åt Reccen. På Polacks kan Reccen hitta all nöDVändig hårDVara som krävs för att gå från Recce till fulländad datOWLvetare, och med lite meDVind kan Reccen cykla uppför Polacksbacken snabbare än en processor hinner kompilera “Vilken sida i Manualen?!”. Ååååh för att förebygga glitch i Recce-matrisen bör Reccen såklart bjuda Markören på Fizzy Pop, åhr Else…

Markören får inte segmentation fault, segmentation fault får Markören

Aktören, ES

Likt en naturkatastrof slog Aktören ner på jorden med all kunskap som Reccen behöver, för att bli klok som en uggla. Aktörens cape är fylld av uggtrolig kunskap där Reccens vektorer spänns till tensorer och rummet blir en evig bokhylla. Med denna kunskap kan Reccen få ett OWLstanding betyg på alla sina tentor och lära sig flaxtastiska movES till fESten. Enklaste vägen för Reccen att få denna kunskap att slå ner på jorden som en meteoroid är att bjuda på det finaste naturen har att erbjuda, lakrits.

Aktören is energy, and energy is everything

Syster Binär, K

Genom sina naturliga Krafter skapade Binärerna alla ettor och nollor som den Klokaste av ugglor skulle Kunna tyda som tecKen på hemsidan. Med denna handboK, ååååh sina äggceptionella förmågor, ska Syster Binär guida Reccen genom alla Krävande esKapader som Kan tänkas dyKa upp på vägen mot ett stundande studentliv. SjälvKlart Kan Reccen hitta svar i Klartext, meeeeen det Kanske inte ska förglummas att även ettor och nollor kan rUVa på hemligheter. Skulle Reccen vilja locKa fram de lite äggstra flaxande lösningsförslagen kan Syster med fördel bjudas på en sur läcKerbit av godtycKlig KaraKtär.

Labbar man så slabbar man, men inte om man har Binär

Bror Binär, IT

Fart… Bror Binär är fart. Tack vare sina blixtsnabba naturförmågor färdas Binärerna genom (cyber)rymden för att informera Reccen om denna vITala tid på universITetet. Bror Binär ska, genom bIT åh byte, åååååh såklart vägleda Reccen i den aktuella sITuation som ugglendbarats. Många svar går att hitta i det digITala, men ååh såklart i en värld full av bugglor och nITar kan honung och vITlök hjälpa en vilsen Recce. Vill Reccen rHOa Bror Binär och hamna på Bror Binärs rätta sida gäller det att bjuda på OWLtroliga och ljUVliga Ahlgrens bilar, Ka-chOWL.

Snabbare än snabb och fortare än fort - Bror Binär

Krams, X

Likt tuggummit i håret sitter Krams ihop med sin bättre hälft Krims. Ett mumsigt samvete är såklart Reccens viktigaste kroppsdel. Men Reccen får ej glömma att Krams har det mest Xemplariska och sockersötaste samvetet. Krams hoppas såklart att reccarna hoppar och skuttar sig Xalterat igenom alla mottagningens festligheter. Såvidare inte Reccen hoar för mycket, då kanske samvetet får samma öde som tänderna hos tandläkaren efter Reccen har ätit för mycket sockriga godbitar. Om Reccen vill bli bjuden på Krams Xeptionella partaj som är owl of this world kan Reccen bjuda Krams på Xtra tuggummi och orangea godisar.

Ett gott samvete är Krams bästa huvudkudde

Krims, F

Precis som harmoniska serien divergerar Krims ålder i all oändlighet, om än Uggeltroligt långsamt. Till Följd av Krims Äggceptionellt äventyr genom tid och rum och rum och tid har Krims evolverat tillsammans med sin bättre hälFt Krams till Rekås mirakUGGLösaste Krims-de-la-Krams. För att Reccen inte ska trilla av pinn har Krims hörsel som sträcker sig längre än en vågFunktion i ett isolerat kvantsystem och syn som kan se in bortom stormar och orkaner. Med sin Krimstallstruktur och lösningar till atmosFäriska intUGGraler är Krims såklart Krimsrupt och kan lämpligen mutas med klotFormiga chokladkulor och/eller Krimsinellt Uggliga knäckebröööd.

Fullt ös, Krims är medveten åhhhhh lös

Tant Bus, E/Ei

ÅHHH Tant Bus, även kallad Dancing QuE/EIn, dök som ugglan upp en dag ur ett ugglande hEtt vulkanutbrott. I rött, gult och lila steg röken och med förbrugglande danssteg ugglebarade sig Tant Bus bland ampherisk körsång och effektfulla klapplekar som var OWL OF THIS WORLD. Dancing QuE/EIn hade SÅKLART ett mirakugglöst spänningsfullt uggdrag: att sprida elektriska stötar med musIk, bUs och danseR till alla ohmagiska Reccar! Tant Bus skapade därför owlmazing dansEr, lEkar och spEx så att Reccen alltid blir ugglehållen och elektriskt laddad. Ohm Reccen vill se en uggtrolig reVolt-dans från den uggtroliga Dancing QuE/EIn uggskattar Tant Bus Watt som helst, men strömmande kExchoklad och spännande tutti fRUttI ger Dancing QuE/EIn extra elektrisk energi.

JoulE can dancE, joulE can jivE, having thE OWL of your lifE (- Dancing QuE/EIn)

Bläck, STS

Världen existerade i gråskala innan Bläck med ett enormt tryck skapade det färgspektrum som reflekteras i Bläcks abSTSrakta och sprakande elegans, vars sken skiner likt SaTurnuS. Om Reccen nånsin sett ett norrsken är det Bläcks vandringar över himlavalvet som Reccen skådat. Genom Bläck Strømmar kraftfulla laddningar och Reccen kan med fördel dra fördel av Bläcks energi för att få en fantaSTSisk tillvaro i ugglebara Uppsala. Bläck frodas i STSabila matrisformationer och lever av Bläckra vitlökar eftersom vitt absorberar alla färger. Vill Reccen göra Bläck lika glad som dagen efter reSTSkatt kan Reccen med fördel bjuda på pingvinSTSång.

Once you go Bläck you never go back

Farbror Bus, MT

FeMTon 1️⃣5️⃣ standardavvikelser över ⬆️🧠 GENOMSNITT 🙂, bror 🙋♂️ till fadern 👨 av brorsonen 👨👦 är farbrorn 👴 av PÅHITT 💡. Med all ♾ världens 🌍 teknik 💻 och MEDICIN 💊, Farbror 😎👴 hittar 👀 bestäMT 😤 ett alternativ 💁♂️ till MORFIN 💉. Få saker 🤷♂️❓ får Farbror 👴🕶 IGÅNG 🥵 som djungelvrål 😱🙉 med lakritssås 😋 och rugglig 🦉 JARGONG 💬. Om det bjuds 🙄👉👈 på CORNY 🍫🤑, då blir Farbror 👴🦸 genast 🔜 NÖJD. 🤩👅

Snipp, snapp, snut, åhh Farbror har fler BUS

[tæ:sk], W

Extraherad ur den kraftfullaste rebuscyklonen, likt en jordbäWning av högsta skala dundrade [tæ:sk] ner på jorden och är här för att leda Reccen genom extroWlordinära uppdrag och uggleluriga gåtor. För att hjälpa Reccen skapade [tæ:sk] blixtar från klara himmlar och utWann Wattnets energi för att tända belysningar över Reccens hjässa. Surfandes på Wärldens WAWEs alstrade [tæ:sk] liv till marelden, Wars mystik gaW Magnus Kalori af Ugglas inspiration till den uggel[tæ:sk]iskt luriga Skattjakten. Wåghalsig som få kastar sig [tæ:sk] mellan eldtornados och Wulkanutbrott och i [tæ:sk] spår urlakas de mest naturfenomenala och flaxfyllda aktiWiteter Reccen någonsin kommer uppleWa.

För att göra [tæ:sk] extra Wåt i hjärtat Rekåmmenderas åh såklart uggeltastiska croissanter köpta PRICK 07:00 på ojämna vardagar från ICA Folkes.

Mys på stranden eller hålla [tæ:sk] i handen?

Köx, IT

När Reccen ugglar på rummet och vill fylla på magförråden kastar KÖX gastulinariska upplevelser som får Reccens mage att flyga i loopar. KÖX frodas i Himalayas snöstormar där vITlökarna växer sig stora och kryddorna blir starka. Ugglasklart som korvspad kan KÖX kall med fördel sammanfattas med
if (Recce.mage == tom){
    Recce.matas(Köx)
}

Man kan inte stava frys utan mys

Koll, M

När den första och andra jorden KoLLapsade då alla naturkatastrofer sammanstrålade samtidigt kände Koll - Nej nu får det vara nog! Det är inte slutfestat än! Sagt och gjort, Tiden stannades och med Vindunderliga krafter skapades den finaste av de finaste värdar. Nu är det Reccens uppgift att uppleva den. Koll har sedan urMinnes tider vakat över Reccen, från nykläckt, att strUGGel och steget till att bli teknUGGLog. Tiden är nu koMmen för uppgradering till något lite FINARE, det är ett faktuM för nya generationen MASKINARE. Koll har inte bara dubbelKollat och trippelKollat utan även KOllKoLLat schemat för mottagningsveckorna ååå Reccen borde självklart göra desamma! Ladda med fördel upp med massa koL(L)hydrater och en Mocco eller två så att Reccen inte tappar vingarna och KoLLapsar. DIN tid är KOMMEN.

Tiden kommer, tiden går, inget utom Koll består.

Kalaspinglan, B

Framsvingandes på den snaBBaste av discokulor Banar Kalaspinglan väg för makOWLösa festligheter och Bedårande kvällar där månen aldrig går ner. De Vindunderliga K(a)las(s)festerna är Pinglans aBsoluta (H)oas för Kalas, Besjälade av längtan efter att spendera en ljUVlig afton och multiBiljoner till med Reccen. ÅÅåh.. om tillvaron känns stormig, ugglorna är mossiga eller om Bygget VINGlar, då är Kalaspinglan där ögonaBöj och Briljerar med sitt tinkle och sprinkle för att Befria atmosfären från oregelBundenheter och armera fundamentet i extrOWLordinäritetens nimBus. För att Boosta Pinglans Kalasdepå till extasnivå och Bringa kraft att resa Byggnationer av Blixtrande Betong, är Reccen välkommen att Bjuda på den svartaste av lakrits (förslagsvis i form av pipor), såklart Bäst serverad med en alldeles sUVerän ordvits på OWL of this world-nivå.

A little Kalas never hurt nobody

Sting, ES

Föreningen av ljus, vind, och vatten ruvar de optimala energi systemet var från Sting har kläckts. Fjäderdräkten skymmer Uppsala likt solförmörkelsen. Slaget från vingarna, en orkan. SvävandES över domkyrkans spiror når dess kalla blick Reccens innersta begär. Mer än skolbänkens kunskap. Sting vet äggsakt vad som behövs. Med himlakorparna i zenit så häckar Stings nedslag den metamorfos av Ångström där ebb och flod blir till näbb och bord. Studentlivorientering är kommen! Vill Reccen undvika klös av klor kan Stings hunger enbart mättas av kinderägg eller gummimaskar.

Float like a Sting Sting like a Sting

Skum, Q

Törstens eld sprider sig över Uppsala. Flammorna har satt sina Qlor i var strupe, men genom de torra svalgen klingar ändå en fenomenal elegi. Tersen ugglar sig fram genom sQumrasket tills tersen når en dvalande grov dispersion av gas i en relativt liten mängd vätska, innehållandes ett ytaktivt ämne. Inne i dess QataQomb ekar nu Reccens begär... Skum, törstens QataQlysm har vaknat. 
Åhh att rädda världen går såklart inte utan.. BUBS SQUMSQALLAR!

Skum - RIKTIGT SKUM

Faster Spons, B

Efter Bifruljoner trilBaljarder år av intergalaktonomiskt dimensionerande på (spons)ringarna runt saturnus har Faster Spons nu materialiserats i Uppsala för att Bryta Barriärer och vägleda Reccen. Ååhh såklart extra kul för Faster att välkomna Reccen hit till den mest flaxtastiska staden söder om Karesuando och samtidigt ge Reccen den äggceptionella eventualiteten att BYGGa Band med fördelaktiga eggciting företag. Lika självklart som en Blixt från Blå himmel eller som en jordBävning är såklart Faster lika tajt med Farbror Spons som dinosaurierna och en tolv kilometer Bred meteor... För att få Faster att slå volter av eggstas kan Reccen med fördel Bjuda Faster Spons på röda ferraribilar och framföra en OWLtrolig ihopknåpad dikt.

Harder, Better, FASTER, Stronger

Farbror Spons, I

Åhh hallååå Reccen… Ur t-I-dernas begynnelse uppstod Farbror Spons ur de jordigaste av, åh bävningar såklart… Farbror Spons kommer Indek-trinera Reccarna så att Reccarna får ta del av all den flaxtastiska kunskap Farbror Spons besitter såklart… När Reccen tillsammans med sitt tvåhjuliga fordon bekämpar grav-I-tationskraften I Polflaxbacken kan Reccen med fördel se fram emot en dag där Farbror Spons tillsammans med sin uggleluriga vapendragare Faster Spons och en rad flaxtastiska företag tar Reccen under sina beskyddande v-I-ngar. Vill Reccen I-mponera på Farbror Spons kan Reccen med fördel bjuda på sockr-I-ga ärtor eller varför inte en saltad gurka.

Cash is king. ÅH NEJ PRANK Reccen! Farbror Spons is king såklart

FiX, E/Ei

Åååååh i nattens begynnelse kan Reccen med fördel söka sig till det E/Ei-norma Tältet för att visa upp sina Flaxiga dancemoves. I Tältet hittar Reccen såklart en riktigt rivig fest med öronbedövande Bangers som får norrskenet att blekna i jämförelse. Med effekter som liknar vulkanblixtar ger FiX Reccen den mest stormande upplevelsen när natten går mot Ωändligheten. Morgonen efter förmiddagen före nattkröken i Tältet kan Reccen kanske hjälpa Fix ladda sina blixtar genom att bjuda på en törstsläckande Fanta i samband med en strandpromenad längs med Playa del Ångströms.

Quid agatur in infernum

Φ, BAS

Likt en isande snöstorm slog Ф ner i uppsala för att ge Reccen naturfenomenal BASkunskap om livets rOWLigheter. Vill Reccen vara med om något storslaget? Följ med på den atmosfäriska resan till det Blixtrande AvSlutet! Och om Reccen av någon flaxilurig anledning vill få Ф att hoppa som en glad BASketboll, eller dansa som ett BASilikablad i vinden kan Reccen med fördel bjuda på Ф’s BASföda. Åååh såklart ljUVligt sura colanappar eller varför inte en isande piggelin!

Folk undrade vart Ф var på väg. Det gjorde även Ф

Posören, BAS

Efter att ha spenderat fem år i en grotta har Posören vandrat genom skogen och landat på Polacksbacken. Under sin resa besökte Posören ett BAStant monument där dimmans närvaro flaxade genom capen och spred sig runt i Uppsala. Posören själv tillbringar helst sina dagar på ett grönt mottagningsområde där tonerna av Kalle Moraeus sprider sig likt ett norrsken. Om Reccen vill förgylla Posörens dag är dadlar och chokladbollar av vegansk sort ett Flaxtastiskt drag.

Tjeeeenare reccar

Spänn, STS

Ungefär samtidigt som Rekå skapade tiden, åh kanske lite före, så skapade Spänn ljuset. Det blev dock lite för ljust, ååh nej, så Spänn uppfann då konceptet med skuggor. Spänn valde sen att spicea till ljuSeTS förmåga för att skapa den uggtroliga illusionen att vissa stenar skulle vara finare än andra, tex guld. Spänn gillar därför allt som skimrar och glittrar och lever till vardags ett flaxylicious liv i lyx och glamour! Om Reccen vill ha koSTSamma spartips kan Reccen alltid fråga Spänn om hjälp, eller varför inte bjuda Spänn på Spänns favoritgodis Kinder Maxi - dyr choklad som smakar billigt!

Hemligheten till att vinna i STen Sax påse är att inte möta Spänn såklart