Skattjakten

Har Reccen en tråkig dag? Har Reccen hört tissel och tassel om att det någonstans i dyn eller under löven finns en legendarisk skatt? En skatt utan dess like, nedgrävd av självaste CRABBY KRABS, och legenderna förtäljer om guld och krabbtaestisk ära för den som lyckas finna den.

Om Reccen och Reccens vänner samarbetar och snokar runt ordentligt kan Reccen klura fram var den legendariska skatten är gömd. Med mycket möda har skattens väktare Täsk och Binär lyckats tyda de gamla skrifterna grävt uppp den första ledtråden åt Reccen. Håll öron och ögon öppna och sinnet skarpt, må den första som hittar skatten vinna! 

Ledtråd 3:

Input Display

Crabby crab välkomnar och gratulerar Reccen till att ha kommit så här långt. Crabby crab vill berätta en liten historia som en ledning vidare: “Då den stora anomaliklockans sextonde timme vid vitlökens dag slog, stod Crabby crab och kände den välkända doften av två gestalter. De två med caper och konstiga frisyrer, närmare bestämt en fantaestisk figur med vågformat hår och en med pälsbeklädda axlar under bollar stora som Saturnus. Endast de som stötte på någon av dessa två gestalter och kunde imponera på mystiken med kreativa hyllningar av otrolig skaparkraft skulle bli anförtrodda med skattens plats. Men om någon någonsin våga att göra ett försök måste de såklart hälsa från Crabby innan de framför det.

Åhhh [Tae:sk] och Binär är lite hungriga...

åhhh just denna del av sidan ser bättre ut på större skärm så Binär skulle Rekåmendera Reccen att öka sin skärmstorlek för krabximal upplevelse.
Order Click Game
🥑
🍍
🍊
🍉
🥦
🥝