Tältet

När mörkret nalkas på stränderna och havsbotten kring Ångströmlaboratoriet är det dags för FiX och TRiX att tända sina lampor och vrida upp volymen för att ledsaga reccarna in i värmen, a.k.a tältet. Det anomalistiska tältet är en ypperlig plats att umgås med andra reccar på och med fördel tillsammans med Rekå. Knipsa tag i Spännkorten och därefter är allt som behövs för att ha en riktigt välsmörad kväll i tältet är ett kalasigt humör och ett gäng av så många av Reccens reccekompisar och krabbrater som möjligt. Inuti tältet finns Skums bar, som dunkar i symbios med FiX och TRiX krabbolösa moves. Där går det att krabba tag i alla sorters krabbtastiskt skummande drycker.

Tältet dukar upp för partaj klockan 22:30 och när Reccen har visat upp alla sina bästa CrabMoves så börjar energin kanske att tryta. Rekå Rekåmenderar då att Reccen tar en välförtjänt paus i det superchillaxiga hängtältet.

För att göra Reccens tältkvällar extra CLAWsome, finns det tillfällen då det kan hända att Reccen får klä sig i stil med teman. Reccen behöver vara över 18 år gammal för att komma in på tältsläppet.

För att inte Reccen ska bli alltför för för för förvirrad så har iXARNA snickrat ihop ett kalendarium som är alldeles krabbtastiskt och Reccen kan med fördel spana in detta.

Viktiga saker för Reccen att ta med är:

  • Giltigt ID
  • Recceband
  • Spännkort
  • Sina bästa CrabMoves

Saker för Reccen att INTE ta med är:

  • Alkohol

För Reccens vetskap kommer tältsläppen innehava starkt, blinkande stroboskopljus. Reccen kan självklart höra av sig till valfri Fadderkåit, Mediakåit eller Rekåit om detta skulle innebära problematik.

1: vitlök