Tältet

När mörkret nalkas på schlätterna kring Ångströmlaboratoriet är det dags för FiX att tända sina lampor och vrida upp volymen för att ledsaga reccarna in i värmen, a.k.a tältet. Det hyperbologiska tältet är en ypperlig plats att umgås med andra reccar på och med fördel tillsammans med Rekå. Allt som behövs för att ha en riktigt välsmörad kväll i tältet är ett kalasigt humör, Spännkort och ett gäng av så många av Reccens reccekompisar som möjligt. Inuti tältet finns Skums bar, som dunkar i symbios med FiX. Där går det att införskaffa alla sorters FLYGtastiskt skummande drycker. Tältet dukar upp för partaj klockan 22:30 och när Reccen har visat upp alla sina bästa DanceMoves så börjar energin kanske att tryta. Rekå Rekåmenderar då att Reccen tar en välförtjänt paus i det superchillaxiga hängtältet.

För att göra Reccens tältkvällar extra Spännade, finns det tillfällen då kan det hända att Reccen får klä sig i stil med teman. Reccen behöver vara över 18 år gammal för att komma in på tältsläppet.

För att inte Reccen ska bli alltför för för för förvirrad så har FiX snickrat ihop ett kalendarium som är Owl of this world och Reccen kan med fördel spana in detta.

Viktiga saker för Reccen att ta med är:

Saker för Reccen att INTE ta med är:

För Reccens vetskap kommer tältsläppen innehava starkt, blinkande stroboskopljus. Reccen kan självklart höra av sig till valfri Fadderkåit, Mediakåit eller Rekåit om detta skulle innebära problematik.

Spelningar i tältet

Tisdag 23/8

DJ: Clas Zachrisson
Tema: Fullmoon Party

Onsdag 24/8

DJ: Samuel Albertsson
Tema: Whiteparty

Torsdag 25/8

Liveband: Folket
Tema: Hatt

Fredag 26/8

DJ: Fix
Tema: Afterski

Måndag 29/8

DJ: Malte Åberg
Tema: Sommar och sol

Tisdag 30/8

DJ: Anton Ohlsén
Tema: Årtionden

Onsdag 31/8

Liveband: JaXstianZ
Tema: Rock N Roll

Torsdag 1/9

DJ: Henrik Johansen
Tema: Rymden

Lördag 3/9

DJ: Christian Ormos
Tema: Disney