Gruppkoordinatorer

Åh om tältet står på högkant, klassfesten är bak och fram, maten mest liknar en anomali eller Reccen behöver undvika en krabbastrof och Google inte biter - då gör Gruppkoordinatorernas anomaliska kunskap det! Generalen och Spänn är såklart krabbtastiskt belåtna att Reccen hittat sidan som aldrig inte avviker från normalfördelningskurvan över relevans. Bärande krabbdalösa lila tröjor och overaller i alla spektrats färger finns Gruppkoordinatorerna för Reccen så att Reccen alltid vet var Reccen kan vända sig – till GK.

Inga

Inga

,

Dryck

Tj(kr)abba! I tältet kan reccen finna sig själv vara krabbnormalt törstig, särskilt efter en solig dag på klippska äventyr. Då kan dryckeskoordinatorerna servera dryck utöver det normala. Dryckeskoordinatorn kommer också se till att det är en havsbra stämning när reccen befinner sig i tältet. Skulle reccen ha frågor om dryck eller annat som reccar typiskt eller atypiskt funderar över kan hen med fördel vifta på sina klor eller krabba tag i mig! Jag kommer strömma runt i lila tröja och i turkos ovve. Reccen hittar mig som minst abnormalt runt baren i tältet eller runt den krabbtastiska reccentralen.

Vatten är krabbans bästa vän
Ruth

Ruth

,

Dryck

Mellan reccens försök att på dansgolvet härma Loreens krabbsteg kan reccen drabbas av en krabbsurd törst. Det är då reccen likt krabban ska gripa tag i mig. Som dryckeskoordinator har man nämligen den krabbtastiska äran att servera reccen önskade drycker och se till att allt flyter på i tältet.

≧〔゜゜〕≦
Johan

Johan

,

Företag

Med håret slickat bakåt och med min Motorola Dynatac X8000 i högsta hugg har jag koordinerat fram exotiska varor från världens alla hörn till era fantastiska partykit! Ni kan hitta mig varstans som där linjen går upp eller på LinkedIn, iförd min kejserliga lila tröja och min krabbröda overall.

Krabbor never sleeps pal
Lovisa

Lovisa

,

Företag

Klippeti klopp! Företagskoordinaterna är här för att få ditt liv på bottens topp! Vare sig krabaten känner sig vilsen, vill fylla på ryggsäcken med en massa krabbtastiska SPONSprylar eller bli inspirerad till en STINGande ljus krabbtid så finns företagskoordinatorerna här till din tjänst! Simma lugnt och nyp gärna tag i en glad företagsgruppkoordinator i lila hoodie och ljusblå oWe för lite klippskt snack eller tungt häng. Jag ska jag lära krabaten allt jag kan!

Fortsätt simma, och kom ihåg att allt kan hända på botten!
Ella

Ella

,

Kalas

Jag, tillsammans med de andra kalasarna, styr upp klassfester som avviker från det normala! Klassfesterna kommer såklart att vara en kalasigt krabbtastisk upplevelse som reccen bara måste fånga! Om reccen skulle ha några klippskt kalasiga, kluriga frågor eller bara vill ha kalasigt häng, är det bara att tippa fram och nypa tag i mig i min lila hoodie och gula ovve!

Knas, det är kalas!
John

John

,

Kalas

Tillsammans med de andra kalasarna är det jag som styr upp krabbtastiska festligheter! Vill reccen ha en unik kväll som kan ses som en tillfällig anomali? Då är det vi kalasare som sätter klorna i det och ordnar er kalasiga klassfest! Ni kommer behöva krabbnypa er i armen för att kunna tro eran ögon på klassfestens krabbtastiska festligheter. Åh självklart hittar reccen mig i lila hoodie och vinröd ovve om ni vill ställa någon festlig fråga! Eller bara ha krabbkalas med mig!

krabbor är som små partydjur med klor
Linnea

Linnea

,

Kalas

Hur skapar man en krabbtastisk mottagning? Det ska vi kalasare, liksom krabbor, gå till botten med. Riktigt sjön-a fester utlovas! Upplevelsen under klassfesterna utlovas vara något helt utöver det vanliga och inget som reccen vill missa. Det kommer bli fullt ös och sena nätter, och om reccen känner sig vilsen, bara nyp tag i mig och jag ska försöka hjälpa alla fina krabb-ater där ute. Jag befinner mig mestadels av tiden under mottagningen i tältet med lila tröja och blå ovve och har förhoppningsvis, till skillnad från krabborna, flyt deluxe!

Gifflar får stabila 10/10 krabben;)
Maximilian

Maximilian

,

Kalas

Jag kommer tillsammans med de andra Kalasarna att avvika från det normala vardagslivets tråk och tvång under två veckor för att lysa upp reccens alla dagar med krabbtastiska klassfester. Vi kalasare är inte rädd för att ta i och klämma åt som en krabba när det handlar om att få till en anomaliskt, gungande, rungande klassfest. Med klor av stål och en orubblig beslutsamhet krossar vi alla hinder som står i vägen för att göra det riktigt krabbtastiskt. Måhända att reccen har en fråga eller fundering är det bara att krabilura sig över till mig med den lilla tröjan och gula ovven vid tältet. Om jag inte är där befinner jag mig förmodligen i närheten av ett annat kalas.

Ett krabbigt kalas, då är man i extas
Caroline

Caroline

,

Mat

Som matkoordinator för mottagningen är jag ansvarig för att leverera en krabbtastisk matupplevelse! Ni hittar mig i köket med kastruller som bubblar med läckra såser. Under tältsläppen kommer ni även se mig sälja krabbigluriga burgare till er. Har ni frågor om mat eller något annat, tveka inte att ta tag i mig! Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd festmåltid fylld med krabbiga överraskningar! Hälsningar er matkoordinator och smakprovare.

Fem krabbor är fler än fyra hummrar
Klara

Klara

,

Mat

​​Jag är en av de som fått den klippska uppgiften att vara matkoordinator. Det är vi som ser till att maten som serveras under mottagningen blir så krabbtastisk som den bara kan bli! Ofta står jag i köket med klorna fulla av grönsaker och kastruller men reccen kommer säkert att se mig sälja en och annan krabburgare under tältsläppen också. Skulle reccen ha några frågor om mat (eller något annat) så tveka inte att knipa tag i mig!

Äta bör man, annars dör man
Mia

Mia

,

Mat

För att reccen ska få en så krabbtastisk mottagning som det bara går är det viktigt med krubb, så att reccen fullt ut kan njuta av allt det roliga. Matkoordinator Mia hjälper till att fixa reccens krabbelikrubb, reccen kan även passa på att besöka det krabbiga gänget vid grillen under tältsläppen! I lila hoodie och för liten hatt kan reccen finna stöd och support när helst hen önskar. Kaffe är matkoordinator Mias största passion så en kaffesugen recce ska inte tveka att ta tag i Mia. Koola krabbkalas står att finna när matkoordinator är i farten!

Sömn är ett symptom på koffeinbrist
Agnes

Agnes

,

Mynt

Som Myntkoordinator har jag den krabbtastiska äran att tillsammans med den andra Myntisen svara på reccens alla frågor! Det är bara att nypa tag i min lila tröja och skogsgröna ovve. Att reccen skulle bli hungrig eller törstig är ingen anomali, och då rekommenderar Myntisen att krabbaten tar sig till reccentralen och införskaffar sig ett krabbulöst spännkort! Kanske har reccen lite mynt över till även ett krabulöst partykit. Att reccen kommer få en krabbastrofalt rolig kväll i tältet med sina nyblivna kompisar är då bara ett faktum.

Mynt växer inte på träd
Elsa

Elsa

,

Mynt

Vi myntkoordinatorer kan svara på alla atypiska frågor reccen har så att hen inte ska hamna i en krabbastrof! Om reccen undrar över något kan reccen krabba tag i min lila ärm eller vinröda ovve så kommer jag till undsättning. Och om reccen under den abnormala mottagningen blir törstig eller hungrig kan reccen med fördel fiska upp sina mynt ur plånboken och ta sig till reccecentralen för att köpa sig ett krabbtastiskt spännkort. Då kommer reccen utan tvekan få en krabbulös kväll i tältet!

Tid är mynt
Rickard

Rickard

,

Tält

Vad vore mottagningen utan tältområdet? Det är platsen där reccen kan släcka sin törst, stilla sin hunger, vila ut under långa dagar och uppleva oförglömliga kvällar. Som tältkoordinator ansvarar jag kort och gott för tälten. Att el, vatten, bord, stolar och golv finns tillgängliga. Att ljud och ljus funkar för att ge minnesvärda nätter och underhållande dagar. Om ni har frågor om tälten, ljud, ljus, musik (!!!) eller ja, egentligen vad som helst, så är det bara att nypa mig i sidan. Ni hittar mig antingen på tältområdet eller ute på vift, iklädd en lila hoodie och en skogsgrön overall!

Julmusik i tältet är underskattat!

Dryck

Företag

Kalas

Mat

Mynt

Tält