System i Teknik och Samhälle

Kontakt

Matviy Khotyaintsev, Ordförande STS-sektionen

sts-ordf@utn.se

Det är fantastiskt att du har hittat till vår fantaSTSiska sektion! Vi är glada över att välkomna dig till vår gemenskap av studenter som anordnar en mängd olika aktiviteter och evenemang. Vi är övertygade om att du kommer att ha en oförglömlig tid i Uppsala tack vare alla de spännande aktiviteter och engagemang som sektionen erbjuder.

Vi har allt från intressanta studiebesök och studiesociala aktiviteter till mer avslappnade evenemang som pubrundor, fin- och fulsittningar. Under Mottagningen anordnar vi grillkväll, sektionsdag, kräftskiva och många andra trevliga tillställningar som du inte får missa!

Om du är intresserad av att engagera dig utöver studierna finns det garanterat något som passar dig här på sektionen. Vi uppmuntrar alla att delta och ta del i våra aktiviteter och händelser, och vi tror att det kommer att ge dig en unik möjlighet att träffa nya människor och bygga vänskaper som varar livet ut. Vi ser fram emot att få lära känna dig och dela dessa fantastiska upplevelser tillsammans.

Se hela ditt schema här!

Programlaget

Proppar

No items found.

Huvudfaddrar

No items found.

Denna veckans schema