Fadderkå

Fadderkå finns för att förse den Flaxtastiska Reccen med vägledning och trygghet genom studentlivet. När Ruggiga problem av olika katastrofer uppstår kan Reccen alltid ha Fadderkås rosa hoodies i sikte för att få hjälp UGGhuggligt snabbt. Oavsett vilket program Reccen går finns det en Fadderkåit klädd i rosa hoodie och en ovve i sektionens egna ruffetuffa färg. Var än Reccen befinner sig kommer Fadderkå alltid finnas där för att bringa Reccen värme och kramar när än Reccen behöver det.

Fadderkå hoppas att få hjälpa Reccen att trivas som Ugglan i boet.

Freja, Gruppledare

Som en FLYGtasktiskt varelse rör sig Freja runt på området tillsammans med sin andra hälft, Ia. Med sin flaxylicious overall i kårens färger vakar hon över alla program och hjälper Reccen med alla sina flaxiga problem. Likt ett rosa bollhav, hoppas Freja att hon kan fylla reccarnas tid med skoj och skratt så att reccen inleder sitt nya liv på bästa möjliga sätt.

Snäll som en pannkaka!

fk_gruppledare2@recce.utn.se

Ia, Gruppledare

TJOOOOOO alla Reccar, tillsammans med sin Flaxade följeslagare Freja, Flyger Ia runt på Ångströms och Poll-flax-backen. I sin tvådelade ovve i UTNs (eller Finlands??) färger håller Ia ögonen på alla reccar och hjälper dem i Vått och Torrt. Likt ett ljUVligt Norrsken som sprider ljus och trygghet vakar Ia över alla program med ett rosa skimmer och älskar dem alla likvärdigt. Om reccen vågar sträcka på sina vingar tror Ia att reccen kommer få en dunderflaxig tid i Uppsala!

Kärlek är nice, men har du hört talas om engagerat kaffe???

fk_gruppledare1@recce.utn.se

Josefin, IT

Hello World, men framförallt halo på alla er reccar! Fenomenalt kul att reccen har hITtat hIT! 
Likt en uv önskar Fadderkå IT Josefin dela med sig av den flygtastiska visdom hon besITter. Om reccen ruvar uggleluriga bugglar i sin kod som reccen strugglar med, blir detta naturlITvis av högsta priorITet. I sin vinröda ovve virvlar FK-IT flaxit omkring på Poll-flax-backen för att träffa alla nykläckta polar(sken)e.
Om reccen en dag är lite äggstra rhoad, fesITlig och har zoo klubbor till vings blir FK-IT äggceptionellt lycklig och hennes dag uggtroligt ljuvlig.

Ja och nej, både och, hIT och dIT, upp och ner

fk_it@recce.utn.se

Linus, DV

Här kommer den rödaste av FK: Fadderkå DV! Linus är personen Reccen ska fråga, då Reccen anar ugglor i mossen angående dennes kod. FK-DV är fylld med gulDVärda tips, som Reccen bör använda sig av när denne vill göra sig meDVeten om mottagningens flaxtastiska aktiviteter. Reccen har naturligt(vis) fenomen(al) kodstruktur för att lista ut att Linus gärna blir bjuden på hUggligt god choklad. Om Reccen känner sig vilsen så aDVocerar FK-DV för att lägga sina oron i DVala, ty han som flygandes på vingar kommer till unDVsättning.

Krångligt att installera? Lugnt, Manualen är vid din sida

fk_dv@recce.utn.se

Axel, M

Likt en StirlingMotor sprider Fadderkå M värMe och energi över ÅngströMs lokaler. SoM ett kugghjul i Maskineriet hjälper Fadderkå M reccen till en flaxtastisk tid Med Många fina Minnen. Fadderkå M känner sig soM heMMa när han flaxar runt Uppsalas gator Med en eggceptionellt fin Mörkblå ovve och en rosa hoodie. Självklart finns Fadderkå M alltid soM en stöttande fjäder reccen kan luta sig på. Vill reccen ha en grundkurs i kraMar eller någon att flaxa runt stan Med är det bara att hoa så koMMer Fadderkå M på flygande vingar. OM reccen vill förgylla Fadderkå M's dag Med något flaxelicious är MellanMjölk och Melon owlstanding val.

Jag Meckar, därför är jag

fk_m@recce.utn.se

Ida, B

Ser reccen den Blåa Bygg-ovven är det Fadderkå-B som reccen fått syn på. Behöver reccen hjälp att Beräkna Ballasten i Betong, Bestämma Bärförmågan på en Bro, eller hjälp uppför pol-flax-Backen? Naturligtvis är Fadderkå-B där snaBBT som den staBilaste H-Balk och Befriar reccen från dess Bedrövelse och Banar väg för att reccens tid i Uppsala ska bli helt owlBelivaBle, det här är Bara Början. Om reccen har en BlåBärsBakelse, BananBröd, en Ball Berättelse eller Bara vill BaBBla en stund skulle Fadderkå-B Bli på underBart humör.

Skillnaden på en recce och en vägg? Reccen är inte längre isolerad.

fk_b@recce.utn.se

Sophia, MT

Med en spruta och en skiftnyckel ger sig Fadderkåit MT av för att förbereda reccen på en flaxtastisk tid i Uppsala. Naturligtvis har Fadderkåit MT dröMT om att reccen hittar sig till Medicinsk Teknik på Pollflaxbacken. I sin naturfenomenala mörkblå ovve kommer Fadderkå MT kämpa med näbbar och klor för att reccen ska trivas enorMT mycket. Om reccen behöver en kram eller bara någon att hoa med så finns Fadderkå MT bara ett vingslag bort. Ingenting gör Fadderkå MT så fenomenalt glad som clementiner, choklad och ett riktigt bra skäMT.

En kram om dagen är bra för magen

fk_mt@recce.utn.se

Emma, E/EI

Halloj och vad fEnomenalt kul att du vill läsa lite om FaddErkåit E/Ei. REccEns tid i Uppsala har nu börjat och kommEr likt En uggla flyga förbi snabbt som blixtEn. I ur och skur finns FaddErkåit E(mma)/Ei för hjälpa rEccEn ta sig igenom alla tänkbara motstånd med fEnomEnala kramar, ElEktriska skratt och mängdEr av nöffbiljEttEr. Klädd i rosa från topp till tå älskar FaddErkåitE/Ei att käka Uppsalas fantastiska nationsburgarE, njuta av En riktig soldusch, EllEr bäst av allt båda samtidigt. Om rEccEn vill hamna på Emmas goda sida rekommEndEras att bjuda på ett riktigt fint saftigt äpple, plus i kanten om det är Egenplockat.

Du e elektrisk, du gir meg støt når jeg tenker på deg

fk_e@recce.utn.se

Vera, X

Likt dånet från ett jordskalv guidar Fadderkåit X Reccen fram genom lätta och svåra stunder. Tillsammans flaXar reccen och FK-X fram mot en FENOMENal mottagning med massa skoj och nya reccevänner. Såklart syns FK-X på långt håll med sin molekylärgröna-overall och med sin rosa tröja ser Vera ut som en lyXig glass med många e-ämnen. Iklädd labbrock med pipett i ena handen och provrör i den andra kan du vara säker att Vera laborerar fram en Xtraordinär lösning till reccens alla problem. Av glädje tillverkar Vera energi likt ATP som hon sprider över Reccen när Reccen kan behöva lite eXtra. Alldeles eXtremt glad blir Vera av spontanspeX, glada reccar och Ahlgrens bilar. Till FK-X kan reccen alltid komma med frågor, funderingar eller bara för att hitta på något skoj! XOXO <3

FLAMS OUT

Tänk grönt!!!

fk_x@recce.utn.se

Alex, STS

FK-STS får sin energi från SaTurnuS och som den kanske feSTSigaste av alla Fadderkåiter finns han här för att hjälpa Reccen genom den flaxfyllda mottagningen. Av glädje och breda perspektiv tillverkar Fadderkåit Alex hoppfullt energi likt en alkemiSTS guld som han ger när reccen är lite ledSTSen. Denna fadderkåit besitter lika mycket galenskap som visdom och han har såklart som mål att reccarnas tid ska vara lika uggletrolig som världens godaste fika. Genom att med flaxande vingslag röra sig runt Pollflaxbacken och aldrig vara tyst ser Alex till att STS:arna har dom bäSTSa Reccarna!

BäSTS på feSTS

fk_sts@recce.utn.se

Emil, K

Som ett miraKugglöst polarsKen sträcKer sig FK-K över hela området i sin gröna ovve och vaKar över de extrOWLinära K-reccarna! FK-K sprider gärna sin exoterma energi och exciterar dagen för bästa produKt! FK-K vill såKlart att reccarna sKa Känna sig liKa välKomna som en eleKtron till en ensam proton och att de naturligtvis sKa få uppleva en liKa fenomenalt starK bindning till Uppsalas rOWLiga studentliv och sin Klass, som en vätebindningen i vatten!!! Bjud FK-K på något pH < 7 och han är irreversibelt din!

[H] [As] [Ta]  [La] [V] [ I ] [S] [Ta] , [Ba] [B] [Y] !

fk_k@recce.utn.se

Casper, Q

Lika uppenbart som kolet i stålet kommer alltid Fadderkå Q cyQlande, naturligtvis i sin fina lila ovve, till Reccen i nöd. I brott och rost finns alltid Fadderkå Q där för att förgylla Reccens tid med spänning samt ytavbildning av all uppsalas gitter och isotropi. Efter mottagningen kommer Q-reccarnas band vara starkare än volframkarbid och med sammanhållning med hela programmet tätare än en HCP kristall. Gud så Ql att plugga Q! Q-Reccen kommer suga upp allt om studentlivet som magnesiumkarbonat med vatten. Känner Reccen dagens seghet så kan Fadderkå Q alltid hjälpa till med allt ifrån Quggfrågor till Qubb, då inget gör Fadderkå Q lika glad som Qarameller och glada Q-Reccar.

Q!!!

fk_q@recce.utn.se

Anton, F

Flygande Far Fadderkå F Fram Från Förmiddag Fill Fnattens Framfart. Föralltid iFörd Farbrors Fantastiskt Fina Fula (?!) … jag mena, Gula ovve! I denna kommer Fadderkå-Anton guida F-reccen genom Uppsalas gator och ge hen den Flaxigaste upplevelsen någonsin. Fadderkå F går gärna upp med tuppen För att dansa Fuldans med ugglorna. Man kan nästan tro att det går emot Fysikens lagar när han Far Fram på sin naturfenomenala cykel, men Frukta icke! Han älskar att Föra konversationer om allt iFrån Flödestäthet till Funktionen F(f), så var inte rädd för att hoa till! För att Få Fantasin att Flöda lite extra Föredrar Fadderkå F med Fördel att bli bjuden på F F F (Fantastisk) Festis!

FLAMS OUT

Det blir kul nästan jämt!

fk_f@recce.utn.se

Maria, ES

Liksom solceller trivs Fadderkåiten Maria bäst i molnfria 20 grader. FK-ES kommer vara med dig under hela denna flaxtastiska rESan och hjälpa dig genom den naturfenomenala mottagningen. Känner sig reccen låg på energi likt ett stillastående vindkraftverk kan hen alltid vända sig till Fadderkå-Maria för lite mer flaxande energi. Fadderkå-Maria har som mål att se reccarna lika laddade och fulla med energi som ett nyladdat batteri! Om ni inte ser FK-ES springa runt bland er är hon naturligtvis upptagen med att protEStera för hållbar energi.

bESt i tESt, mESt på fESt

fk_es@recce.utn.se

Jossan, W

Som en trygg Wik finns FK-W här om Reccens liW går i Wågor eller utför som ett Wattenfall. Klädd i en ljusblå oWerall Will hon Wägleda Reccen genom en obeskriWligt rolig och naturfenotastisk mottagning. Skulle Reccen söka efter ett glas Watten eller någon att dansa Wals med kommer Jossan på ett Wingslag. Ser hennes flaxande Wingar lite ledsna ut, ge henne en kopp miljöWänligt kaffe och en flaxxad kram så kommer hon sWäva igen.

Fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma

fk_w@recce.utn.se

Emma, I

LIkt en affärsängel flaxar Fadderkå I In på mottagnIngen redo att vägleda I-Reccen I alla dess lIvsInvesterIngar. I sIn InspIrerande orangea och rosa outfIt är Emma här för att hjälpa Reccen ur sIn stagnanta posItIon för att få en Fenomenal mottagnIng. Oavsett konjunkturläget kan Reccen fråga FK-I om tIps och råd om aktIemarknaden, InflatIonen eller vad som helst annat som hen kan Uggla över. Om Reccen vIll höja sItt kramkapItal eller testa några InnovatIva danssteg är Emma där som snabbt som blIxten. För en ÄggceptIonell start på dagen rekommenderar hon en kaffe med Äggstra mjölk I!

Orange you glad to see me?

fk_i@recce.utn.se

Julie, BAS

Likt en fjälluggla så flyger FK-BAS runt med sin vita ovve på mottagningsområdet och ser över alla BAS-reccar. När hon väl landar så kan reccarna troligtvis hitta henne bland BASilisker och BASilusker. Annars hänger Julie gärna vid regnbågens slut, asså Uthgårds BAStu. FK-BAS vill se till att alla BAS-reccar har en riktigt färgsprakande mottagning med BASker på topp. FK-BAS blir fenomenalt glad av pesto gjord på färsk BASilika kombinerat med en ljUVlig trudelutt på BASunen.

WoW, tur att man inte är sur i alla fall.

fk_bas@recce.utn.se