Mediakå

Gröna och sköna, iklädda fräsigt färgglada ovvar. Det kan inte vara några andra än Mediakå såklart! Mediakå finns alltid nära för att fånga nuet och föreviga Reccens två veckor av glädje för framtiden. Mediakå ägnar nästan all sin tid åt att på bild och film fånga allt från klassuppdrag och expeditioner till tältdans och lek. Detta för att Reccen ska kunna hoppa tillbaka till minnena även långt in i framtiden. Minnena som Mediakå skapar tillsammans med Reccarna, som spexglans i tältet, mys i Reccentralen eller fotogeni i Mediakås flaximalt utrustade photobooth, kommer Mediakå erinra sig om i tidens evigheter. Mediakå blir uggceptionellt lyckliga när de får se Reccen komma in i sitt photobooth, där kommer ni kunna ta bilder med alla era nya vänner, helt grattis! Bilderna kommer sedan laddas upp på hemsidan så ni kan förvara minnet för evigt. Hoppas vi ses där!  Om Reccen skulle fångas på bild eller film i stunden men helst vill lämna den åt historien, hör Reccen av sig till mk@recce.utn.se så tar vi bort den bilden eller filmen. Ingen ska känna sig tvingad att vara med på bild eller film.

Snapchat: td_mediaka
Instagram: td_mottagningen
#flaximalt

Tipsa Mediakå, detta görs fördelaktigen via:

  • Mail: mk@recce.utn.se
  • Haffa dem i Reccetältet eller någon annanstans

Fredrik, Producenten

Likt en uggla i en jacQuardmaskin har Producenten uthärdat sig genom alla naturfenomen för att sammanQalla sitt gröna och sQöna mediakå. Historien säger att Prod tveQlöst är liQa ugglebar som en BAStu under en snöstorm och att han är uggceptionellt duQtig bevaQare för att undvika Qatastrofer. Producenten ger alltid ger 100 Pro(du)¢ på dansgolvet, för hans moves är alltid av Qvalité. Reccen kan ofta hitta Prod BA(S)kom kameran eller framför datorn, där han Qklurar över världens alla naturfenomens mysterier. För att förstärQa Producenten kan Reccen bjuda honom på BASilika och Quorn.

Jag är bara här för att rör om i grytan

Sektion: BAS och Q

Marie, Play

Åh håhoho Wad skojsigt att reccen Werkar ha följt spexWinden och hittat till mig - Play! På dagarna Will Play gärna spexa, och på spexinfon om detta lära reccen en läxa. Ty äWen om lärdomar från skolan är behändig, är spexkraften enligt Play liWsnöDVändig. När Wita stålar genom blaDVerken skiner, kan man bjuda Play på apelsiner. Men äWen när solen gått i DVala, Will Play gärna en citrus skala. Will man än mer på Play impa, kan reccen samvetet med en fotobiljett pimpa. Sen är det hög tid för spex och klassfest - och då triWs Play som allra bäst.

Ett spex om dagen är bra för magen.

Sektion: W och DV

Benjamin, Effekten

Innan Reccen BlInkar Och MIssar En EXtravagant Enorm Effektfull EXplosion, Bör Reccen Intala SIg Att UnIka Ugglor UndvIker Inte Udda Fenomen. Öppna Ögonen Över Topparna TIlls Trummorna Trummar I Takt TIll Tågande Reccars Regn RItual. Regnar Det På RIktigt, Eller FIXades Det TIll I Post? Är Fenomenet NaturlIgt, Eller Är Det En Följd Av KlurIgt KreatIvt Kalabalik Konstruktionerad Knapptryckningar Bakom Skärmen? Effekten Av Fenomenet FörblIr Den Samma, Men Vad Skedde På RIktIgt, Och Vad Var CGI. Vad SaXades Bort, Och Vad YXades Ner. Varje PIXels Effekt Är VIktig För Effekters Ögon. Effekten av En Flaska Markerad XXX Ger Samma Effekt Som En Jordbävande Julafton Jakt Efter ErInrande Etapper. MaXimera Motagningen Med Åskande Fart. Då Får Känslan Bra Mycket Mer Effekt.

Ingen kommer ihåg en feg Effekt

Sektion: X och I

Gurpreet, Konkav

Nämeen vad kul att se att reccen Följt blixtrar till denna Konkava MediaKåit! Reccen Får dock inte Fruktas av namnet då Konkav i detta Fall inte innebär en negativ lins utan en grön-skön tupp-en lins! När reccen och reccens vänner Flaxar omkring under mottagningen Finns Konkav här För att Fånga alla de uggeltroliga och Fenomenala stunderna och Föreviga dem! Reccen Får inte glömma att Flyga Förbi det ugglebara Fotobåset eFter att ha b-ugg-at loss på klassFesten med recce vänner och pose:a! När Konkav inte har näbben bakom kameran Finner man Konkav på dansgolvet med sina Flaxiga moves! Om reccen vill göra Konkav äggstra glad Får reccen gärna kläcka Fram en F-F–F-Fantastisk chokladbit eller bjuda på lite uggtroliga ordvitsar!

Finns det hjärterum fin- nä vänta nu gick du ur bild

Sektion: F

Vendela, Konvex

Woo Woo här kommer Konvex så fluffa upp fjädrarna och le! När Reccen har SpänT Sig framför kameran kommer blixarna fånga Reccens vackraSTe Sida utan MoTgång. Reccen kommer sedan ha läMnaT sitt bo med braUVr för att se tillbaka till MoTtagningen i alla dess fantaSTiSka fenomen. Utan att STreSsa bör inte Reccen missa det OWLtroliga fotobåset där naturligt  fenomenala bilder kommer tas. Bjuder ni Konvex på en flaxtastiskt ljUVlig och frisk Pepsi Max MäTtar det törSTSen hos Konvex.

È du go eller?

Sektion: MT och STS

Klara, Saxen

Men heeej, vilken tur att just du hITtade hIT! Kanske har Reccen flugit likt en uggla genom mullrande åska, och över stormande hav, på sin rESa hIT till Uppsala? Nu kan Reccen andas ut, Saxen står redo med ett och annat ESs i ovveärmen för att kunna förgylla Reccens tid här på mottagningen. När Saxen inte springer runt och hänger med Reccar, så klipper hon gärna ihop en och annan fEStlig film. För att charma Saxen lITe extra, och skapa rESonans mellan fenomenen, kan Reccen bjuda henne på en bIT ljUVlig kladdkaka eller spela en låt av hennES favorITband. Glöm såklart inte att bESöka det fenomenala fotobåset, där Reccen kommer kunna ta flaxtastiska bilder tillsammans med sina nya kursare! Typiskt bra grej som ger Reccen minnen att tITta tillbaka på i framtiden!

Ja men DÅÅÅ

Sektion: ES och IT

Erik, Memory

Wow vad kul att reccen hittat Memorys lilla hörna av heMsidan! Som Memory är mitt jobb att sE till att all viktig info finns i arbetsminnEit, så ohm det skulle vara så att kretsen sprakar eller om maskineriet är ooljat så är det bara att dra tag i mig för hjälp! Jag rekommendErar naturligtvis att reccen kommer och förEivigar sina mottagningsminnen med oss i fotobåset! Om reccen vill vara äggstra ljUVlig får hen gärna bjuda på kaffebröd! Hoppas att få sE Er fotobåset!

I swear I’m not angry, that’s just my face

Sektion: E/Ei och M

Axel, Pitch

Wow, vad Kul att reccen Bökade sig hit! Dags att presentera Media-Ks egna ljudprofil. Av de 5 sinnena har Pitch Bemästrat det mest lyhörda. Han Brinner för omättat ljud, en förstärKt Bas och passiva filter. Med sina analoga KunsKaper var han med och Bögg manuset till introfilmen. Och trots sin Bristande KemiKunsKap lyckades han framställa den i efterhand. Trots att Pitch Klangar fel tonfärg hör han ändå hemma hos B/K.Om reccen Känner sig ensam, eller Bara vill lyssna på något tungt, så kan hen med fördel leta upp Pitch och spontana ihop en naturfenomenalisK podd. När Pitch inte leKer med sina miKrofoner, så leKer han gärna influencer. Om du vill fjäsKa lite extra för Pitch så går det finfint att Bjuda på chips, spontanspex eller utmana honom på Gummihatt-Swing.

You sound of a Pitch!

Sektion: B och K