Mediakå

Gröna och sköna, iklädda fräsigt färgglada ovvar. Det kan inte vara några andra än Mediakå såklart! Mediakå finns alltid nära för att föreviga mottagningens anomali och ge reccarna en rejäl dos av krabbighet, inte minst i introfilmen! Mediakå ägnar nästan all sin tid åt att på bild och film föreviga allt från klassuppdrag till tältdans. Med sin gripklo kan Reccen få tag på en fotobiljett och lämna till Mediakå för att önska en alldeles särskild bild! Med Mediakå får Reccarna uppleva spexglans i tältet, kreativ märkesdesign eller fotogeni i det krabbtastiskt utrustade photoboothet, som bidrar till en oförglömlig mottagning!

Mediakå blir krabbsceptionellt lyckliga när Reccen kommer in i photoboothet där ni kommer kunna ta bilder med alla era nya vänner, helt gratis! Bilderna kommer sedan laddas upp på hemsidan så ni kan förvara minnet för evigt. Hoppas vi ses där! 

Om Reccen skulle fångas på bild eller film i stunden men helst vill att den kastas i havet, hör Reccen av sig till mk@recce.utn.se så tar vi bort den bilden eller filmen. Ingen ska känna sig tvingad att vara med på bild eller film.

Följ Mediakå

tdb_mottagningen
tdb_mediaka
tag
tdb_mediaka

Tipsa Medikå på

mail
mk@recce.utn.se
campaign
Haffa dem i Reccetältet eller någon annanstans
cancel
Spexa för valfri mediakåit
Acceptera Uppdrag ✓
Återskapa valfri del av (eller hela!!!) introfilmen
Acceptera Uppdrag ✓
Gör en rapplåt om något mottagningsrelaterat och rappa den för en mkit
Acceptera Uppdrag ✓
Kör minst 2 charader för en mkit
Acceptera Uppdrag ✓
Ta en bild m så många mkiter som möjlgt utan att de vet om det (OBS får ej vara när MK spexar)
Acceptera Uppdrag ✓

Gör Mediakås uppdrag!

Mediakå skulle vilja utmana Reccerna på ett antal olika anomaliskt maxade uppdrag!  För varje Mediakåit finns det ett personligt uppdrag som kan nås genom att trycka på !-ikonen över varje person. Utöver detta finns det även extrauppdrag som kan redovisas för valfri person i kommittén. Alla uppdrag belönas självklart med ett krabbtastiskt pris, detta vill Reccen inte missa!

Extra uppdrag

Side Quest från Producenten

cancel
koordinera
Hitta på en krabbulös liten dans och visa för mig!
emoji_events
En chans att bli viral via mottagningens sociala medier

Josefine, Producenten

Med sin Klo har Producenten Kläm på MediaKå och har huvudansvar för alla anomalisKa bilder och den eKseptionella filmen som reccarna aldrig sKa glömma! Producenten ger alltid 100 Pro(du)¢ i MediaKås KrabbtastisKa spex, och ser till att Kemin är på topp inom MediaKå! Om Reccen känner sig extra Krabbig blir Producenten överlycKlig av Kiwis, Katrinplommon och Körsbär.

Livet är tråkigt utan anomali, frukt och dans.

Sektion: K

Axel, Action

Saknar du lite Action? Då har du hITtat rätt! Action kan skriva Wäldigt anomalistiska InTrofilmsmanus, besITter krabbtastiska kunskaper om krabbelurig rekWisITa och skriver if-satser som en fisk i Wattnet. Om reccen någon gång behöver lITe dramaturgi i Wardagen, vill lära sig nya krabbolösa dansmoWes på tältsläppen, behöWer rekWisITa till ett krabbstanding spex eller bara behöver en ny krabbrat kan reccen med fördel söka upp Action. Och kom ihåg: Action ÄLSKAR mazariner!

There’s no satisfaction without Action

Sektion: IT och W

Side Quest från Action

cancel
bryt
Återskapa och visa en känd filmscen för mig
emoji_events
Chans att glänsa extra mycket på tältsläppen!

Side Quest från Effekten

cancel
explosion
Håll en prESentation eller skriv ett ESsä om valfri form av energi alt. sySTSem, min. 1 minut / 150 ord :)
emoji_events
Möjligheten att få utöka sin sångbok med krabbtastiska effekter

Ville, Effekten

En krabbellurig feSTSjäl med ESs i rockärmen, Effekten är alltid redo för nya äventyr! Om reccen mot förmodan känner den ökända triST(ES)Sen komma krypandes kan hen fråga Effekten om att få prata lite elkraftsySTSem eller After EffecSTS och såledES göra mottagningen effektfull igen! Effekten kan med fördel mutas med allehanda delikatESser såsom laktoSTSfri kESo, välSTSrukturerade ESsäer om viktiga samhälleliga funktioner och riESen.

“Omnia mirari EStiam triSTiSsima” - Någon gammal och vis man förmodligen

Sektion: ES och STS

Isabelle, Konkav

SE på spänning! Krabbulöst kul att rEccEn följt blixtarna till konkav. Att sE konkav utan sin kamEra är En anomali. BEr du om att bli fotad när du stöt-Er på hEnnE möts du inte av rEsistans, tvärtom blir hon laddad. Följ gärna strömmEn in till fotobåset och glöm Ej att utföra konkavs krabbtastiska uppdrag. Ohm rEccEn vill få konkav att spraka litE Extra kan dEnnE gE konkav nocco fylld med Energi.

If things don't work out - just take another shot

Sektion: E

Side Quest från Konkav

cancel
lins
Ta en groupie med dina recce-krabbater och någon/några från ditt programlag!
emoji_events
Krabbtastiskt och anomaliskt linsigt snacks

Side Quest från Konvex

cancel
blixt
Spela in ett kort nyhetsreportage (eller håll det live) om något mottagningsrelaterat och visa mig (bonuspoäng för intervju med TDB-relaterade personer t.ex. Rekå/ Fadderkå)
emoji_events
Något anomaliskt bra att dekorera tillvaron med

Astrid, Konvex

Reccen kanske tror hen hamnat på mars med alla dessa anomaliskt gröna typer men denna krabbat är ju Faktiskt den gröna sköna Konvex! Om reccen känner sig blixtrande bildredo kan reccen lita på att denna f′′(x)>0 lins alltid har en kamera i handen För att ta F-F-Fantastiska bilder till reccens Fördel. Om reccen önskar Få sig lite krabbelös Konvexmerch att impa på sina nya krabbater med kan reccen krabba tag i tillFället att utföra mediakås onormalt kroola side quests. Är reccen i behov att muta denna Fokuserade lins kan reccen alltid Flexa med något sött, salt eller en kanske en anomaliskt cool F-F-Fact!

“Bara le och vinka reccar, le och vinka…” -Newton eller någon, vem vet?

Sektion: F

Vilma, Memory

Qul att reccen Besöker media-kås egna MinnesQort! Ohm Memory Behövs kan hon hittas Bakom Qameran eller på Playmory-aQtiviteten! På aQtiviteten kan reccen Bemästra konsten att designa märken eller Bara komma för att Qonsumera en god fika! Det är lätt att Blanda ihop Memory med andra gröna och sQöna. För att ursQilja just Memory kan reccen komma ihåg att hon är den med färggladast ovve och med mest sömnBrist. Ohm reccen även önskar att fjäsQa för Memory så går det QraBBtastiskt Bra att pyssla ihop något BärBart av samvetspapper. Detta reQommenderas starQt!!! Då samvetet blivit knipsat, kommer reccen vara glad att den Memorys Quest fixat!

Bygga-Bygga-Bygga-Q-Q-Q!!

Sektion: B och Q

Side Quest från Memory

cancel
schema
Pyssla ihop något bärbart av samvetspapper åt Memory: Då samvetet blivit knipsat, kommer reccen vara glad att den Memorys Quest fixat!
emoji_events
Svaret finns i uppdraget...

Side Quest från Pitch

cancel
ton
Pitcha en bra idé, tonhöjd eller kulör. Bonuspoäng om det sker i en hiss.
emoji_events
Hemligt men prisvärt

Tobias, Pitch

Men vad kul att reccen Makade sig hit! Låt oss presentera Mediakås egna Music Master Mixer och BASic Pitch bitch. Av kroppens BASala sinnen är hörseln det soM Pitch beMästrade först och i den becksvarta natten har han Mixat de MonuMentala BAS-gångar soM erövrar paradis i introfilmen. Till vardags bygger Pitch MASKINer av makromolekylära mått, och engagerar sig lika mycket i BASens koncentration som frekvens. Om reccen har surnat, eller bara behöver BA Sig själv, väntar Pitch bakoM närMsta musikMASKIN för att lätta stäMningen med krabbtastisk Muzak, spontana spex eller bara lo-fi snack i solen. Att hitta Pitch utan Mikrofon eller kaffekopp i handen är OH-troligt sällsynt, Men ibland behöver han båda händerna fria för att spela spratt, sprida kaos eller testa anomalins gränser.

Pepperidge Pitch Remembers

Sektion: BAS och M

MAaIKE, PLAY

Nämen! Vad roligt att reccen hittat hit! Efter den långa färDVägen till Uppsala är det dags för lite anomalistisk omväXling! Det är daX för speXkraften att vakna ur sin DVala så att reccen får se lite krabbtastiska speX! Hänförd av speXkraften är Play, som fiXar alla Mediakås speX och ser till att reccen vet hur en speXar loss. Under speXinfon får reccen veta allt den behöver veta för att kunna maXimera sina speX och imponera på Krabborna! Play aDVocerar även för att speX är krabbsolut livsnöDVändiga, så höj ljuDVolymen och speXa loss!

Jag kom, jag såg, jag spexade

Sektion: DV och X

Side Quest från Play

cancel
ukulele
Skriv ett anomalistiskt rim om spexkraften
emoji_events
Chans att bli kattigast på stan!

Side Quest från Saxen

cancel
klippa
Ge mig tre gåtor som jag inte får klara av eller Ta foto med alla i filmteamet
emoji_events
Chansen att få spela schack med en Sax

Jakob, Saxen

Wow, rolIgt att reccen hIttat tIll Saxen! Kanske vIll reccen lära sig om premIere pro, eller kanske vIll hen häMTa en krabba att ta bIld med? Saxen är en MysTisk krabat som älskar att MöTa nya reccar och spela krabbtastiska tunes på sIn saxofon! Saxen är dock fenoMenalT dålIg på sten, sax, påse. Kan reccen gIssa vad det beror på? För att Imponera lIte extra på Saxen kan reccen med fördel bjuda på lIte chokladMynT, eller utmana honom på guMmIhatT-swIng! Saxen är också MyckeT duktIG på att klIppa hår. Reccen gör sIg själv, men fraMförallT sIna krabbrater, en tjänst om reccen ber Saxen om en klIppnIng under MoTtagningen!

Repetera!

Sektion: MT och I